Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 7 of 25
Page 7 of 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
catabbath wrote:govinda wrote: Hajd sad,
Ma ti si naš forumski šehid, sigurno imaš lijep osmjeh
aj nemoj više...pretty please with cream on top
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
catabbath wrote:govinda wrote:Hajde, prestani me provocirati, jel moze?
Humor level 0 bodova
ma dobro viš da ga previše smeta pa onda prestaneš...
metilda wrote:
ako ne pratiš, pa ako ne znaš tko je pokrenuo arapsko proljeće u kojem je poginulo i gine najviše muslimana onda si poprilično neinformirana... i tko spama temu? sad ste već prešli na seks jer jedino o tome i znate pričati... nemam ništa protiv Židova .. ako nisi znala Isus je Židov... ali je činjenica da mrcvare Palestince preko svake mjere i onda se svi čudite kako agresivni muslimani kamenjem napadaju židovske oklopnjake... Europa još nije dobila što je zaslužila... ali dobit će.. i u lisabonskom sporazumu odrekla se svojih kršćanskih korijena...
Molim admina da otvori neku temu od Židovima
to je ok kazna, po meni puno bolja od ubijanja onih koji su ih porušili... isto bih npr za ovu popišulju radije da ju se natjera da odradi jedno petogodišnje studijsko proučavanje kuran-a, a ne da ju se ubija ko "kuju" na ulici...govinda wrote:Moje misljenje o kazni: da do kraja zivota prebacuje brdo kamenja s jednog mjesta na drugo udaljeno 100 metara..i da mu je to cijeli svijet u kojem se moze kretati do kraja zivota..i od hrane jedan hljeb dnevno i litravode..petkom 100 grama salame podriguse...michaellcmacha wrote:dobro sad i ti ga pretjeruješ... pa svima si nam pojasnio da baš i nisi bio neki rabijatan tip, a pogotovo ne u realy fight modu... ali kad smo već kod ove teme... poznata je činjenica da je u zadnjem ratu na ovaj ili onaj način stradalo skoro pa 1000 vjerskih objekata vezanih za islam, pa me zanima ukoliko je za paljenje jedne knjige od pojedinca bezuvjetna kazna smrt, koja je kazna i za koga kad su u pitanju ti objekti... znači pitam te za tvoje mišljenje, a ne za pravo i pravni opis...govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
2015-08-08
OK al to baš neopravdava to da se nekoga smije ili mora ubiti radi obicne knjige ...posebno ako je to necije njegovo vlasništvo tj privatno.metilda wrote:catabbath wrote:metilda wrote:mislim.. pratiš li ti koliko je kebaba od Muslimana učinio Izrael&co???
Ne pratim. Ali možeš otvoriti temu protiv židova ako želiš, nemoj spamati ovu
ako ne pratiš, pa ako ne znaš tko je pokrenuo arapsko proljeće u kojem je poginulo i gine najviše muslimana onda si poprilično neinformirana... i tko spama temu? sad ste već prešli na seks jer jedino o tome i znate pričati... nemam ništa protiv Židova .. ako nisi znala Isus je Židov... ali je činjenica da mrcvare Palestince preko svake mjere i onda se svi čudite kako agresivni muslimani kamenjem napadaju židovske oklopnjake... Europa još nije dobila što je zaslužila... ali dobit će.. i u lisabonskom sporazumu odrekla se svojih kršćanskih korijena...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rekao sam da prestanes...drugi put..catabbath wrote:govinda wrote:Hajde, prestani me provocirati, jel moze?
Humor level 0 bodova
2016-11-17
catabbath wrote:metilda wrote:
Molim admina da otvori neku temu od Židovima
ostavite se više admina majkumustaru...
govinda wrote:Rekao sam da prestanes...drugi put..catabbath wrote:govinda wrote:Hajde, prestani me provocirati, jel moze?
Humor level 0 bodova
Ajde dobro neću više danas. Strah me da ne završim kao u ono vicu kad je Abdulah sa svojom dragom jahao na devi
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:OK al to baš neopravdava to da se nekoga smije ili mora ubiti radi obicne knjige ...posebno ako je to necije njegovo vlasništvo tj privatno.metilda wrote:catabbath wrote:metilda wrote:mislim.. pratiš li ti koliko je kebaba od Muslimana učinio Izrael&co???
Ne pratim. Ali možeš otvoriti temu protiv židova ako želiš, nemoj spamati ovu
ne opravdava ubojstvo, ali jesi li svjestan koliko su muslimani isprovocirani? i sjećam se kad je za matanićev "uradak Fine mrtve djevojke" napravljen blasfemični plakat sa Gospom onda je u obranu Gospe stao i mešihat islamske zajednice dok su naši lijevi kulturnjaci branili slobodu mišljenja i vrijeđanja tuđih svetinja.. no hajde im sad reci nešto proti Tita .. skaču na zadnje noge... i samim činom pišanja u javnosti to prestaje biti privatan čin...
Guest- Guest
Neces vise nikako, ni danas ni sljedecih dana....catabbath wrote:govinda wrote:Rekao sam da prestanes...drugi put..catabbath wrote:govinda wrote:Hajde, prestani me provocirati, jel moze?
Humor level 0 bodova
Ajde dobro neću više danas. Strah me da ne završim kao u ono vicu kad je Abdulah sa svojom dragom jahao na devi
2016-11-17
Naravno da jesam ....moraju izdržati.metilda wrote:
ne opravdava ubojstvo, ali jesi li svjestan koliko su muslimani isprovocirani?
Ako neizdrže , past ce.
2014-04-11
ali jesi li svjestan koliko su muslimani isprovocirani?
Jadni, njih svaki qrac vrijeđa, totalno cijepljeni od humora i satire (što je odraz niskog IQa) i onda jadni moraju ubijati i slovati i uništavati, nemaju izbora.
Jadni, njih svaki qrac vrijeđa, totalno cijepljeni od humora i satire (što je odraz niskog IQa) i onda jadni moraju ubijati i slovati i uništavati, nemaju izbora.
Last edited by catabbath on Fri 17 Feb - 16:01; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
opet pocinjes? Dakle, treci put ti kazem nemoj me provocirati i jenda si od rijetkih osoba na ovom forumu koju sam tri puta zamolio da prestane sa provokacijama...ja nemam nizak IQ, moji roditelji muslimani nemaju nizak IQ i molio bih te da mi ne vrijedjas mrtve roditelje...zadnji treci put te lijepo molim...catabbath wrote:ali jesi li svjestan koliko su muslimani isprovocirani?
2016-11-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
govinda wrote:opet pocinjes? Dakle, treci put ti kazem nemoj me provocirati i
Jbt. tko je tebi šta rekao, nisam tebe citirao nego nju.
catabbath-
2015-08-22
Dread_Pirate_Roberts wrote:dawson, stvarno, prestani...
Vidiš da me ne pušta na miru, ja citiram nekog drugo ovaj opet na mene....
catabbath-
2015-08-22
Da li moji mrtvi roditelji muslimani po vjeri imaju nizak IQ?catabbath wrote:govinda wrote:opet pocinjes? Dakle, treci put ti kazem nemoj me provocirati i
Jbt. tko je tebi šta rekao, nisam tebe citirao nego nju.
2016-11-17
catabbath wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:dawson, stvarno, prestani...
Vidiš da me ne pušta na miru, ja citiram nekog drugo ovaj opet na mene....
ma dobro, ali ova rečenica
je apsolutno mogla bez ovoga u zagradi...zato ti velim da prestaneš...
Đavo leži u detaljima ....mislim možda i nije najbolja stvar da to prica lik koji je Kuran spalio sa šesnajst al ono ja ga nebi spalio ako bi to nekog uvrijedilo ....spalio sam ga za sebe , išla mi knjiga na kuraz radi stila pisanja itd itd itd.
Ima jedan mali problem s ovima šta namjerno javno spaljuju Kuran a to je cista provokacija ....testiraju ...ako se uhvatite na to tek onda ste nahebali ....a ako se neuhvatite i netko vidi da ste položili onda ide prica da to nevalja i da je za osudu a da treba spaliti wehabdijske simbole.
Ima jedan mali problem s ovima šta namjerno javno spaljuju Kuran a to je cista provokacija ....testiraju ...ako se uhvatite na to tek onda ste nahebali ....a ako se neuhvatite i netko vidi da ste položili onda ide prica da to nevalja i da je za osudu a da treba spaliti wehabdijske simbole.
2014-04-11
The British Psychological Society Research Digest blog reports that the study found three groups of participants. The group with the highest sick humour appreciation and comprehension scored the highest in verbal and non-verbal IQ tests, were better educated, and scored lower for aggression and bad mood.
https://www.theguardian.com/science/2017/jan/29/dark-humour-high-intelligence-study
https://www.theguardian.com/science/2017/jan/29/dark-humour-high-intelligence-study
dobro, vidim da se ovdje moji mrtvi roditelji mogu nesmetano vrijedjati (za vrijedjanje mene nije me briga) i nema mi druge nego da i ja uzvratim onda istom mjerom...naravno, ban ocekujem...
2016-11-17
Page 7 of 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Page 7 of 25