Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 9 of 25
Page 9 of 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
covjek mrzi muslimane, ja mrzim islamofobe, on moze vrijedjati ovdje, ja ne mogu i to je to...nemam sta dalje ovdje da se javljam, slobodno vi nastavite i dalje...eto, ako ce vam biti lakse, napisati cu sam za sebe da sam retardirani musliman, moji roditelji nisu bili glupi ali eto roditi su retarda....otvorite sad sampanjac i proslavite...Dread_Pirate_Roberts wrote:joj dajte...svakodnevno se na forumu vrijeđaju narodi, koncepcije, države i slično, ali samo govinda čita da se vrijeđa njegove roditelje kad se napiše ovako jedna općenita ocjena vjere...pliz...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Pa ništa , šta ti očekuješ ? Sam si rekao da nije u pravu pa sad ja te samo pratim i kažem da su svi Zagrebcani glupi ko kuraz onda....i sve ok kad se ti slažeš s time a slažeš se.Dread_Pirate_Roberts wrote:@ray - i što sad ti očekuješ?
svaki dan pročitam 10 gadnijih stvari od ovoga što si ti napisao pa opet ne rigam vatru jer se ne slažem...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vazno je da pravila budu jednaka za sve.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam neki dan jednom Saudskom Khozojebu rekao da cu ga ubiti na licu mjesta,ako mi bude gledao jednu mladu kolegicu Rujku na predavanju...Bača vise ne smije pogledati niti Rujku,a moj pogled izbjegava nadaleko...sinek nekog bogatunčića misli da sve ima pravo povaliti...Nećeš Kurwin sine...
Guest- Guest
Ajd ti u qrc..ne biti njonjav... ..bas si nekak previse osjetljiv...govinda wrote:covjek mrzi muslimane, ja mrzim islamofobe, on moze vrijedjati ovdje, ja ne mogu i to je to...nemam sta dalje ovdje da se javljam, slobodno vi nastavite i dalje...eto, ako ce vam biti lakse, napisati cu sam za sebe da sam retardirani musliman, moji roditelji nisu bili glupi ali eto roditi su retarda....otvorite sad sampanjac i proslavite...Dread_Pirate_Roberts wrote:joj dajte...svakodnevno se na forumu vrijeđaju narodi, koncepcije, države i slično, ali samo govinda čita da se vrijeđa njegove roditelje kad se napiše ovako jedna općenita ocjena vjere...pliz...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa ništa , šta ti očekuješ ? Sam si rekao da nije u pravu pa sad ja te samo pratim i kažem da su svi Zagrebcani glupi ko kuraz onda....i sve ok kad se ti slažeš s time a slažeš se.Dread_Pirate_Roberts wrote:@ray - i što sad ti očekuješ?
svaki dan pročitam 10 gadnijih stvari od ovoga što si ti napisao pa opet ne rigam vatru jer se ne slažem...
ja ne očekujem ništa, a kad netko generalizira to više govori o njemu nego o onome kojeg generalizira...
ako ste obojica toliko plitki da to ne vidite uzalud sva ova slova koja sam vam natipkao...
Koji smarač.govinda wrote:Moji roditelji su muslimani, ako neko tvrdi da svi muslimani imaju nizak IQ (moj IQ je 127, btw) onda se to odnosi i na moje roditelje muslimane...Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
tvoja percepcija je pogrešna i općenitu izjavu odmah preneseš na osobni nivo što je pogrešno..
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Ma ok ja sam shvatio odma da se to odnosi na musave Arape i tu ekipu a ne opcenito ....no shvatio sam da i govinda ima pravo da na to ( generalizaciju ) reagira.Dread_Pirate_Roberts wrote:RayMabus wrote:Pa ništa , šta ti očekuješ ? Sam si rekao da nije u pravu pa sad ja te samo pratim i kažem da su svi Zagrebcani glupi ko kuraz onda....i sve ok kad se ti slažeš s time a slažeš se.Dread_Pirate_Roberts wrote:@ray - i što sad ti očekuješ?
ja ne očekujem ništa, a kad netko generalizira to više govori o njemu nego o onome kojeg generalizira...
ako ste obojica toliko plitki da to ne vidite uzalud sva ova slova koja sam vam natipkao...
2014-04-11
jesu.epikur37 wrote:Vazno je da pravila budu jednaka za sve.
U konkretnom slucaju zaista jesu.
2014-04-12
Dread_Pirate_Roberts wrote:joj dajte...svakodnevno se na forumu vrijeđaju narodi, koncepcije, države i slično, ali samo govinda čita da se vrijeđa njegove roditelje kad se napiše ovako jedna općenita ocjena vjere...pliz...
svaki vjernik se osjeća osobno uvrijeđenim kad se vrijeđaju osnove njegove vjere.. to je bilo i na starom forumu i ovdje .. kad netko uvrijedi Gospu ili Krista ili Crkvu uvrijedio je i mene i moje roditelje kršćane.. samo je problem kod one druge strane što to ne shvaća.. ja shvaćam govindu samo nisam tako agresivna kao on.. ali bila sam.. sad shvaćam da se sa vjetrenjačama nema smisla boriti
Guest- Guest
U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2016-11-17
blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
Guest- Guest
Pa i neznam baš ...mislim da je zakonom zabranjeno vrijeđati druge religije tako da to šta sam ja u cetri zida zapalio neku knjigu jer mi se nije svidio stil a slucajno je to Kuran je moja privatna stvar dok to isto s namjerom da vrijeđam pripadnike druge religije je vec neki kuraz koji upada pod kažnjivo dijelo.govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2014-04-11
h
sad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2016-11-17
govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
Titina jugoslavija je sasvim druga priča.. dao vam je neke povlastice ali tek nakon što je ubio oko 130 tisuća posebno muslimanskih intelektualaca
Last edited by metilda on Fri 17 Feb - 16:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa evo, ova kurva je dobila aplauz na ovom forumu zbog svog cina...RayMabus wrote:Pa i neznam baš ...mislim da je zakonom zabranjeno vrijeđati druge religije tako da to šta sam ja u cetri zida zapalio neku knjigu jer mi se nije svidio stil a slucajno je to Kuran je moja privatna stvar dok to isto s namjerom da vrijeđam pripadnike druge religije je vec neki kuraz koji upada pod kažnjivo dijelo.govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2016-11-17
A hbte forum i virtuala ...tu svak ima svog favorita pa navija.govinda wrote:pa evo, ova kurva je dobila aplauz na ovom forumu zbog svog cina...RayMabus wrote:Pa i neznam baš ...mislim da je zakonom zabranjeno vrijeđati druge religije tako da to šta sam ja u cetri zida zapalio neku knjigu jer mi se nije svidio stil a slucajno je to Kuran je moja privatna stvar dok to isto s namjerom da vrijeđam pripadnike druge religije je vec neki kuraz koji upada pod kažnjivo dijelo.govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2014-04-11
Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
I ponovno..vjera je u covjeku,ne napisanoj rijeci..Postoji samo Bog,nikakve institucije koje smatraju ljude bedastim,tako da im oni trebaju pojasnjavati neke stvari...
Guest- Guest
Page 9 of 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Page 9 of 25