PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
Ahahaha...koji kralj.operw wrote:samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige.
liga prvaka do prije 10 godina je bila amatersko natjecanje koje su redom osvajali zvezda steaua čak je i hajduk jednom osvojio peto mjesto smiješno natjecanje. danas je ipak kvalitetnije i stvar prestiža, nakon nacionalnog prvenstva drugo najvažnije natjecanje u kalendaru.
Guest- Guest
Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.fridrih_niche wrote:Znam dobro sta san napisa...scorpion wrote:Juventus je osvojio 2 puta (1985. i 1996.) i 7 puta izgubio u finalufridrih_niche wrote:Ka jos jednoj?operw wrote:ove sezone prvi favorit je Juventus ne vidim tko ih može ugrozit u pohodu ka još jednoj tituli lige prvaka.
Pa i imaju samo jednu, osvojenu na penale haha...
:D
85.-e je bija KP, a ne LP...
A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
Guest- Guest
klubovi koji našamaraju man u bilo koje doba danaDare wrote:operw wrote:samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige.
liga prvaka do prije 10 godina je bila amatersko natjecanje koje su redom osvajali zvezda steaua čak je i hajduk jednom osvojio peto mjesto smiješno natjecanje. danas je ipak kvalitetnije i stvar prestiža, nakon nacionalnog prvenstva drugo najvažnije natjecanje u kalendaru.
aha, danas je kvalitetnije sa astanom, dinamom, kopenhagenom i ostalim sirotinjskim ekipama.
teraj se u kurac, gluperdo.
Guest- Guest
Onaj faul na 20 metara od gola (i svi takvi slični) je veči penal od 90% penala koji se sviraju unutar kaznenog. Al to je samo moje mišljenjeVincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.
Bolje da si ga zadržao za sebe.scorpion wrote:Onaj faul na 20 metara od gola (i svi takvi slični) je veči penal od 90% penala koji se sviraju unutar kaznenog. Al to je samo moje mišljenjeVincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.
Guest- Guest
Jel ti stari idiote mozda navijas za jajduk pa toliko kmecis.... 6.scudetto za redom... tominjo deda na aparatima. Dalmatinko iskljucivaj sve ..Vincent Vega wrote:Bolje da si ga zadržao za sebe.scorpion wrote:Onaj faul na 20 metara od gola (i svi takvi slični) je veči penal od 90% penala koji se sviraju unutar kaznenog. Al to je samo moje mišljenjeVincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Netriban konju malo mi fali vruce dalmatinske krvi da zajasem. Kako je gospodja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pravila penala treba promjenit. Igrač ide sam na gol i ako ga neko sa leđa ruši, uporpastio je izglednu priliku koja bi vjerojatno završila golom. Dok sa druge strane, sviraju se neki penali unutar 16, a uopće nije bila nikakva prilika i vjerojatno nebi završila golom. Večinom takvi penali upropaste utakmicu i nastaju priče o sudačkim pogurancima.Vincent Vega wrote:Bolje da si ga zadržao za sebe.scorpion wrote:Onaj faul na 20 metara od gola (i svi takvi slični) je veči penal od 90% penala koji se sviraju unutar kaznenog. Al to je samo moje mišljenjeVincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.
Ne treba svaki prekršaj unutar kaznenog biti penal, a neki izvan njega mogu biti. To treba bit novo nogometno pravilo
Onda ne treba ni kaznenog prostora. Takvo je pravilo već sto godina i ne treba ga mijenjat. Prekršaj u 16 je penal, prekršaj van 16 u izglednoj prilici faul i crveni.scorpion wrote:Pravila penala treba promjenit. Igrač ide sam na gol i ako ga neko sa leđa ruši, uporpastio je izglednu priliku koja bi vjerojatno završila golom. Dok sa druge strane, sviraju se neki penali unutar 16, a uopće nije bila nikakva prilika i vjerojatno nebi završila golom. Večinom takvi penali upropaste utakmicu i nastaju priče o sudačkim pogurancima.Vincent Vega wrote:Bolje da si ga zadržao za sebe.scorpion wrote:Onaj faul na 20 metara od gola (i svi takvi slični) je veči penal od 90% penala koji se sviraju unutar kaznenog. Al to je samo moje mišljenjeVincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.
Ne treba svaki prekršaj unutar kaznenog biti penal, a neki izvan njega mogu biti. To treba bit novo nogometno pravilo
Guest- Guest
Pitat ću tasta da nađe dolje kakvu staru magaricu pa ti je pošaljem brodom. I karton Afričke šljive.Heinrich_Himmler wrote:Netriban konju malo mi fali vruce dalmatinske krvi da zajasem.
Guest- Guest
Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
Ajde skuvaj caj zivino uzmi kutiju petit keksa moci u caj i igraj sah u nekom zagrebackom starackom domu za senilne
Ajde skuvaj caj zivino uzmi kutiju petit keksa moci u caj i igraj sah u nekom zagrebackom starackom domu za senilne
2015-09-13
Možda imaš i pravoVincent Vega wrote:Onda ne treba ni kaznenog prostora. Takvo je pravilo već sto godina i ne treba ga mijenjat. Prekršaj u 16 je penal, prekršaj van 16 u izglednoj prilici faul i crveni.
Last edited by scorpion on 6/3/2017, 23:23; edited 1 time in total
Nemoj bogati ta me zivina podsjeca na navijace hajduka ..nadam se da razumisVincent Vega wrote:Pitat ću tasta da nađe dolje kakvu staru magaricu pa ti je pošaljem brodom. I karton Afričke šljive.Heinrich_Himmler wrote:Netriban konju malo mi fali vruce dalmatinske krvi da zajasem.
2015-09-13
:D pucamHeinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Močit ću ga Talijanki za koji mjesec kad odapneš.Heinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
Guest- Guest
scorpion wrote:To je istina! Manchester osvaja europsku ligu, pa sljedeće godine ligu prvaka (kao Porto 2003. i 2004.)skripar wrote:a man utd je među glavnim favoritima u EL
dobar vic, daj još koji
skripar-
2015-08-09
Ende nije lipo rugat se sa starim podrtinamaEnd1899 wrote::D pucamHeinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
2015-09-13
Sta ces ti mocit klosaru senilni.. imas problema sa prostatom kaze mi dalmatinka. Jednom si je pita picke a ti rekla da bi joj tribalo tona viagre da ti ga digne.. i jos imas probleme sa hemeroidima.Vincent Vega wrote:Močit ću ga Talijanki za koji mjesec kad odapneš.Heinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
2015-09-13
Da, Ende nemoj se smijat starom klošaru iz daleke zemlje.Heinrich_Himmler wrote:Ende nije lipo rugat se sa starim podrtinamaEnd1899 wrote::D pucamHeinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
Guest- Guest
Imam problema s Talijankom, ne mogu je se riješiti. Kaže da ne možeš više sam ni na WC.Heinrich_Himmler wrote:Sta ces ti mocit klosaru senilni.. imas problema sa prostatom kaze mi dalmatinka. Jednom si je pita picke a ti rekla da bi joj tribalo tona viagre da ti ga digne.. i jos imas probleme sa hemeroidima.Vincent Vega wrote:Močit ću ga Talijanki za koji mjesec kad odapneš.Heinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik javno poručio : Borac će iduće godine biti prvak i ići u Ligu prvaka
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9