Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
Page 1 of 1
Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
Zar ste sumnjali tko ce biti sportas godine u muskoj konkurenciji....nogometas....pokraj gimnasticara i boksaca...koji su nakon recimo 100 godina osvojili europsko zlato...oni opet izaberu nogometasa koji svako malo osvajaju ligu prvaka i to timski...u gimnatici osvojimo europsko zlato koje je u hrvatskoj kolekciji rijetko i rjedje nego panda....a hrgovic osvoji u boksu zlato koje je zadnji put osvojio mate parlov prije ravno 46 godina..i oni opet izaberu nogometasa u izboru SN...najbolje ukinut te tzv.male sportove i ostavit nogomet i mamica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
Osjećam neku glupost u glavi. Lijep osjećaj.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
Rakitić je precjenjen igrač...a nogomet mi uopće nebi bio u konkurenciji pojedinaca...timski možda, klub i reprezentacija ali ovo je smiješno
2014-04-15
boks i gimnastika ne privlači relkamu, nema tu novca
Guest- Guest
Jbg...novinari...jos iz hanzekovicevih SN.,,aj da je osvojio sa hrvatskim klubom ili nekim autsajderima vec barcelonom...jbg maminjov i sukerov duh jos uvijek lebdinevjestin_razbojnik wrote:Rakitić je precjenjen igrač...a nogomet mi uopće nebi bio u konkurenciji pojedinaca...timski možda, klub i reprezentacija ali ovo je smiješno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Boks ne privlači?deda wrote:boks i gimnastika ne privlači relkamu, nema tu novca
n_razbojnik-
2014-04-15
Mislim da Rakitic nema nikakove veze sa Mamicem. Bilo kako bilo , vrsni nogometas i izgleda normalan tip ali mu ja ne bih nikada dodijelio takovu nagradu i to za ucesce u Barci??? Treba promovirati junake koji treniraju u malim sredinama i cesto u jako losim uvjetima. Mislim da je Hrgovic zasluzio da bude proglasen. Nadam se da nece naguliti u SLO ili tako sto kao Fuck.
2014-04-14
DA, poslije svi srali po Fak-u. Kila mozga dvije....
2014-04-14
Odličan igrač, veliki klub, sjajna sezona..zasluženo..
2014-04-12
Kad zažmirim, još više. Baš kao neka praznina, ono.
crvenkasti-
2014-04-17
Nogomet je u Hrvatskoj industrija mesa, a reprezentacija je najbolji izlog. Klince i starce treba drzati na terenima, a menadzere sto blize...neka psihoza radi svoje. Kad se repka negdje ne kvalificira, HNS je u stanju zivcanog sloma.
Guest- Guest
A jesam i ja licemjeran, kad sam bio vec tamo, poslusao sam ''Dinamo ja volim'' narafski...
Guest- Guest
nevjestin_razbojnik wrote:Boks ne privlači?deda wrote:boks i gimnastika ne privlači relkamu, nema tu novca
Ne privlaci. Ima jos nekih para za FFC i to je to...Hrgovic jest prvak, ali u amaterskom boksu, a ljudi vise ne gledaju ni profesionalni boks. Oslo toliko u kurac da je Klicko ispustio pojas da ima pricu i revans za svibanj, a nakon toga ide na ujedinjenje titula. Ni to nece ljude vratiti boksu, gledaju radije one nadrogirane budale kako se naganjaju i valjaju po kavezu.
Guest- Guest
aha, a zato je Floyd Mayweather najplaćeniji lik u svijetu sporta,za gledanje meča pored ringa cijena je desetputa veća nego za gledanje finala nogometne LP ili SP. dosadnog klička gleda 700 000 samo Hrvata, au Njemačkoj su braća najisplativiji oglašivači...pola minute Tv reklame u meču košta i preko 100 000 eura na Rtl-u , kako li je tek drugdje...milijunske cifre za prijenos mečeva...ma jok, ne isplati se boks, nit privlači lovukolerik wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Boks ne privlači?deda wrote:boks i gimnastika ne privlači relkamu, nema tu novca
Ne privlaci. Ima jos nekih para za FFC i to je to...Hrgovic jest prvak, ali u amaterskom boksu, a ljudi vise ne gledaju ni profesionalni boks. Oslo toliko u kurac da je Klicko ispustio pojas da ima pricu i revans za svibanj, a nakon toga ide na ujedinjenje titula. Ni to nece ljude vratiti boksu, gledaju radije one nadrogirane budale kako se naganjaju i valjaju po kavezu.
n_razbojnik-
2014-04-15
Jel tema o Hrvatskoj ili inace? Pogledaj naslov.
Kad sam vec spomenuo Klicka, Mayweather Jr. je zaradio u jednom mecu vise od Klicka u karijeri, a on boksa u vlastitoj promociji. Covjek je bio neporazen 11 godina, prvak devet i pol godina i boksao je tri puta godisnje da iscijedi neku lovu za ono lesinarenje koje on naziva boksom.
Tyson je u pet meceva zaradio 25 milijuna dolara pred 30 godina jer su svi htjeli gledati njegov boks i KO. A cca 40 milijuna dolara za mec sa Lewisom...
Ali prica je o Hrvatskoj, gdje je boks lijevo jaje.
Kad sam vec spomenuo Klicka, Mayweather Jr. je zaradio u jednom mecu vise od Klicka u karijeri, a on boksa u vlastitoj promociji. Covjek je bio neporazen 11 godina, prvak devet i pol godina i boksao je tri puta godisnje da iscijedi neku lovu za ono lesinarenje koje on naziva boksom.
Tyson je u pet meceva zaradio 25 milijuna dolara pred 30 godina jer su svi htjeli gledati njegov boks i KO. A cca 40 milijuna dolara za mec sa Lewisom...
Ali prica je o Hrvatskoj, gdje je boks lijevo jaje.
Guest- Guest
Pa valjda gledamo širu sliku, očito kako su gledali i ovi iz Sportskih...jer riječ o prvacima u lijevom jajetu i Rakitiću koji je izostankom Inieste postao prva opcija na svojoj poziciji, solidno odrađuje svoju ulogu ali igra u hebenoj Barceloni koja ima 3 ozbiljna protivnika na planetu
2014-04-15
Similar topics
» HRVATSKA IMA NOVOG SVJETSKOG PRVAKA: Hercegovac Ivan Kvesić zlatni sa svjetske karate smotre u Madridu
» Trump prošao pokraj buduće nobelovke za mir kao pokraj turskog groblja
» PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
» Dodik javno poručio : Borac će iduće godine biti prvak i ići u Ligu prvaka
» Kitić i Rakitić u noćnom životu
» Trump prošao pokraj buduće nobelovke za mir kao pokraj turskog groblja
» PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
» Dodik javno poručio : Borac će iduće godine biti prvak i ići u Ligu prvaka
» Kitić i Rakitić u noćnom životu
Page 1 of 1