PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
Imam problema s Talijankom, ne mogu je se riješiti. Kaže da ne možeš više sam ni na WC.Heinrich_Himmler wrote:Sta ces ti mocit klosaru senilni.. imas problema sa prostatom kaze mi dalmatinka. Jednom si je pita picke a ti rekla da bi joj tribalo tona viagre da ti ga digne.. i jos imas probleme sa hemeroidima.Vincent Vega wrote:Močit ću ga Talijanki za koji mjesec kad odapneš.Heinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
Ajde skuvaj caj zivino uzmi kutiju petit keksa moci u caj i igraj sah u nekom zagrebackom starackom domu za senilne
Guest- Guest
42 godine na putu prema 43oj... koliko je tebi drkotino poremecena. Koliko se sicam sluzio si i jna. Ja san bija mulac. Vidis li koliko si otupio ... starost te prozdireVincent Vega wrote:Da, Ende nemoj se smijat starom klošaru iz daleke zemlje.Heinrich_Himmler wrote:Ende nije lipo rugat se sa starim podrtinamaEnd1899 wrote::D pucamHeinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
Ajde skuvaj caj zivino uzmi kutiju petit keksa moci u caj i igraj sah u nekom zagrebackom starackom domu za senilne
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Starino krades moje fore. Znan da si otupio od starosti ali da krades moje fore to je jadno. Kazem da te nekrivim nevalja se rugati starima i nemocnimaVincent Vega wrote:Imam problema s Talijankom, ne mogu je se riješiti. Kaže da ne možeš više sam ni na WC.Heinrich_Himmler wrote:Sta ces ti mocit klosaru senilni.. imas problema sa prostatom kaze mi dalmatinka. Jednom si je pita picke a ti rekla da bi joj tribalo tona viagre da ti ga digne.. i jos imas probleme sa hemeroidima.Vincent Vega wrote:Močit ću ga Talijanki za koji mjesec kad odapneš.Heinrich_Himmler wrote:Evo ja ga volim ko oci u glavi ovog tominja ali steta sto mu je starost izila sve iegane..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Malo si mlađi, ali što ti to vrijedi kad si za otpad. Sportske aktivnosti ne možeš ni na TV izdržat.
Guest- Guest
ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
skripar-
2015-08-09
Uzalzd se tjesis krepotino... tebe i u trgovinu vode specijalne bolnicke snageVincent Vega wrote:Malo si mlađi, ali što ti to vrijedi kad si za otpad. Sportske aktivnosti ne možeš ni na TV izdržat.
2015-09-13
Dobro sad, ne možeš znat tko je kakav. Prošao sam dosta toga, od malena se navikneš na borbu za sebe. Vama mlađima savjet, najbitnije vam je da se ne zapustite. Ja sam od devete godine praktički stalno u sportu i da nije tako tko zna kakav bi bio pošto na poslu uglavnom sjedim. Najbitnije je da kad ti se neda, kad ti je pun kurac svega da se natjeraš na bilo kakvu akciju.skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
Guest- Guest
Pusti ti to, aktivan sam ja. Nego jel možeš jebat bez vijagre? Ako možeš, to je uspjehVincent Vega wrote:Dobro sad, ne možeš znat tko je kakav. Prošao sam dosta toga, od malena se navikneš na borbu za sebe. Vama mlađima savjet, najbitnije vam je da se ne zapustite. Ja sam od devete godine praktički stalno u sportu i da nije tako tko zna kakav bi bio pošto na poslu uglavnom sjedim. Najbitnije je da kad ti se neda, kad ti je pun kurac svega da se natjeraš na bilo kakvu akciju.skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
Zašto bi to bio uspjeh? Pa imam 47 godina, nemam 70. Hvala Bogu, ne treba mi.scorpion wrote:Pusti ti to, aktivan sam ja. Nego jel možeš jebat bez vijagre? Ako možeš, to je uspjehVincent Vega wrote:Dobro sad, ne možeš znat tko je kakav. Prošao sam dosta toga, od malena se navikneš na borbu za sebe. Vama mlađima savjet, najbitnije vam je da se ne zapustite. Ja sam od devete godine praktički stalno u sportu i da nije tako tko zna kakav bi bio pošto na poslu uglavnom sjedim. Najbitnije je da kad ti se neda, kad ti je pun kurac svega da se natjeraš na bilo kakvu akciju.skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
Guest- Guest
Aktivan si sad. Ja sam do 30-te trenirao 5 puta tjedno i igrao utakmicu. Mislio sam kad pređeš 30.scorpion wrote:Pusti ti to, aktivan sam ja. Nego jel možeš jebat bez vijagre? Ako možeš, to je uspjehVincent Vega wrote:Dobro sad, ne možeš znat tko je kakav. Prošao sam dosta toga, od malena se navikneš na borbu za sebe. Vama mlađima savjet, najbitnije vam je da se ne zapustite. Ja sam od devete godine praktički stalno u sportu i da nije tako tko zna kakav bi bio pošto na poslu uglavnom sjedim. Najbitnije je da kad ti se neda, kad ti je pun kurac svega da se natjeraš na bilo kakvu akciju.skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
Guest- Guest
Ko takne mog brata tominja ili ga krivo pogleda jebat cu mu sve do 9og kolina.. tominjo je moj brat i ja njega volim
2015-09-13
To je dobro. Kreši ženu redovno i bit će sve u reduVincent Vega wrote:Zašto bi to bio uspjeh? Pa imam 47 godina, nemam 70. Hvala Bogu, ne treba mi.
Neboj se ja je toliko prcin da cu brzo zatrazit nobelovu nagradu za doprinos istrazivanju seksualnih pervezija do krajnjih granicascorpion wrote:To je dobro. Kreši ženu redovno i bit će sve u reduVincent Vega wrote:Zašto bi to bio uspjeh? Pa imam 47 godina, nemam 70. Hvala Bogu, ne treba mi.
2015-09-13
Evo, to sam čekao, sad mogu ići.Heinrich_Himmler wrote:Ko takne mog brata tominja ili ga krivo pogleda jebat cu mu sve do 9og kolina.. tominjo je moj brat i ja njega volim
Guest- Guest
Za dom spremni laku noc brateVincent Vega wrote:Evo, to sam čekao, sad mogu ići.Heinrich_Himmler wrote:Ko takne mog brata tominja ili ga krivo pogleda jebat cu mu sve do 9og kolina.. tominjo je moj brat i ja njega volim
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Vjerojatno...Vincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.fridrih_niche wrote:Znam dobro sta san napisa...scorpion wrote:Juventus je osvojio 2 puta (1985. i 1996.) i 7 puta izgubio u finalufridrih_niche wrote:Ka jos jednoj?operw wrote:ove sezone prvi favorit je Juventus ne vidim tko ih može ugrozit u pohodu ka još jednoj tituli lige prvaka.
Pa i imaju samo jednu, osvojenu na penale haha...
:D
85.-e je bija KP, a ne LP...
A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
Ipak je 39 Talijana poginulo...
;)
Guest- Guest
Dobar savjet!Vincent Vega wrote:Dobro sad, ne možeš znat tko je kakav. Prošao sam dosta toga, od malena se navikneš na borbu za sebe. Vama mlađima savjet, najbitnije vam je da se ne zapustite. Ja sam od devete godine praktički stalno u sportu i da nije tako tko zna kakav bi bio pošto na poslu uglavnom sjedim. Najbitnije je da kad ti se neda, kad ti je pun kurac svega da se natjeraš na bilo kakvu akciju.skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
Evo, bija san nedavno na go u Splitu i sredija san par termina sa mojom starom ekipom...
To su sad sve mladji momci, 20-25 godina, i ne mogu vise ni blizu pratit taj tempo...
Al daš sve od sebe i to je to...
Igrat cu mali balun za gust sve dok god mogu...
Ne mogu zamislit da ga uopće ne igran...
;)
Guest- Guest
I ka sta Tominjo mudro zbori, 30-a je granica u kojoj se sve lomi...
Brzo uvidiš da se sve prominilo i da to nije vise isto tilo ka i sa 25 godina...
;)
Brzo uvidiš da se sve prominilo i da to nije vise isto tilo ka i sa 25 godina...
;)
Guest- Guest
skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik javno poručio : Borac će iduće godine biti prvak i ići u Ligu prvaka
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 9