PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
Zaglavit ces i ti u kanalizaciji stoko ciganskaDare wrote:operw wrote:7 puta pokraden u finalu
u životu se ne isplati biti pošten
mada ipak na kraju sve dode na naplatu
zakaglaviće se valjda flapsovi na naekom avionu...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tradicija duga 100 godina ne može se uništit. pobjednički gen uvijek živi u prostorijama najvećeg kluba.
Guest- Guest
Al što jest jest, Juventus ima najviše izgubljenih finala 7, pa onda idu Bayern Munchen i Benfica sa 5, pa Milan 4. A baš je Milan 2 puta pobijedio Juventusa u finalu
operw wrote:do kraja stoljeća i to će se promijenit
do kraja stoleća, đubrentus će ostati na te 2 poklonjene titule...
Guest- Guest
Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.scorpion wrote:Al što jest jest, Juventus ima najviše izgubljenih finala 7, pa onda idu Bayern Munchen i Benfica sa 5, pa Milan 4. A baš je Milan 2 puta pobijedio Juventusa u finalu
Guest- Guest
Od 9 finala, sedam su izgubili, jedno uzeli sramotnim poklonom kad se nije trebalo ni igrat, a drugo ni sami ne znaju kako. Kakav gen?operw wrote:tradicija duga 100 godina ne može se uništit. pobjednički gen uvijek živi u prostorijama najvećeg kluba.
Guest- Guest
Dare wrote:operw wrote:do kraja stoljeća i to će se promijenit
do kraja stoleća, đubrentus će ostati na te 2 poklonjene titule...
Guest- Guest
za jedno im moram dati olakotnu okolnost jer mislim da im najbolji igrač,nedved,nije igrao radi kartona...
Last edited by muckodjubre on 6/3/2017, 20:24; edited 1 time in total
Znam dobro sta san napisa...scorpion wrote:Juventus je osvojio 2 puta (1985. i 1996.) i 7 puta izgubio u finalufridrih_niche wrote:Ka jos jednoj?operw wrote:ove sezone prvi favorit je Juventus ne vidim tko ih može ugrozit u pohodu ka još jednoj tituli lige prvaka.
Pa i imaju samo jednu, osvojenu na penale haha...
:D
85.-e je bija KP, a ne LP...
A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
Guest- Guest
Samo jedno i je u pitanju...Vincent Vega wrote:Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.scorpion wrote:Al što jest jest, Juventus ima najviše izgubljenih finala 7, pa onda idu Bayern Munchen i Benfica sa 5, pa Milan 4. A baš je Milan 2 puta pobijedio Juventusa u finalu
;)
Guest- Guest
1990. i 2003.Vincent Vega wrote:Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.
Niče ne jebi, to je sve liga prvaka[/quote]
Isti kuracfridrih_niche wrote:
Znam dobro sta san napisa...
85.-e je bija KP, a ne LP...
Najsramotnije osvojeno je ono iz 2009.fridrih_niche wrote:A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
[/quote]scorpion wrote:1990. i 2003.Vincent Vega wrote:Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.
Niče ne jebi, to je sve liga prvaka
Milan je 90.-e dobija Benficu, a ne Juvea...
;)
Guest- Guest
Najsramotnije je 85.-e 1000 %...scorpion wrote:Isti kuracfridrih_niche wrote:
Znam dobro sta san napisa...
85.-e je bija KP, a ne LP...Najsramotnije osvojeno je ono iz 2009.fridrih_niche wrote:A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
;)
Guest- Guest
A ne znam onda, na wikipediji piše Milan osvojio 1990., a Juventusu piše među izgubljenim finalima 1990.fridrih_niche wrote:Milan je 90.-e dobija Benficu, a ne Juvea...
;)
Evo:
milan-benfica 1990.
Greška, piše i kod Benfice da je izgubila 1990. finale To neko natovario Juventusu dodatno izgubljeno finalemuckodjubre wrote:milan-benfica 1990.
Znači Juve izgubio 6 finala
samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige.
liga prvaka do prije 10 godina je bila amatersko natjecanje koje su redom osvajali zvezda steaua čak je i hajduk jednom osvojio peto mjesto smiješno natjecanje. danas je ipak kvalitetnije i stvar prestiža, nakon nacionalnog prvenstva drugo najvažnije natjecanje u kalendaru.
liga prvaka do prije 10 godina je bila amatersko natjecanje koje su redom osvajali zvezda steaua čak je i hajduk jednom osvojio peto mjesto smiješno natjecanje. danas je ipak kvalitetnije i stvar prestiža, nakon nacionalnog prvenstva drugo najvažnije natjecanje u kalendaru.
Guest- Guest
operw wrote:samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige.
aha, danas je kvalitetnije sa astanom, dinamom, kopenhagenom i ostalim sirotinjskim ekipama.
teraj se u kurac, gluperdo.
Guest- Guest
Ahahaha...koji kralj.operw wrote:samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige.
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik javno poručio : Borac će iduće godine biti prvak i ići u Ligu prvaka
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 9