ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Empty Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine

Post by FRANK 6/3/2017, 20:02

Dare wrote:
operw wrote:7 puta pokraden u finalu

u životu se ne isplati biti pošten

mada ipak na kraju sve dode na naplatu

zakaglaviće se valjda flapsovi na naekom avionu...
Zaglavit ces i ti u kanalizaciji stoko ciganska

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Empty Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine

Post by Guest 6/3/2017, 20:03

tradicija duga 100 godina ne može se uništit. pobjednički gen uvijek živi u prostorijama najvećeg kluba.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 6/3/2017, 20:03

Al što jest jest, Juventus ima najviše izgubljenih finala 7, pa onda idu Bayern Munchen i Benfica sa 5, pa Milan 4. A baš je Milan 2 puta pobijedio Juventusa u finalu

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:04

do kraja stoljeća i to će se promijenit
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:14

operw wrote:do kraja stoljeća i to će se promijenit

do kraja stoleća, đubrentus će ostati na te 2 poklonjene titule...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:18

scorpion wrote:Al što jest jest, Juventus ima najviše izgubljenih finala 7, pa onda idu Bayern Munchen i Benfica sa 5, pa Milan 4. A baš je Milan 2 puta pobijedio Juventusa u finalu
Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:21

operw wrote:tradicija duga 100 godina ne može se uništit. pobjednički gen uvijek živi u prostorijama najvećeg kluba.
Od 9 finala, sedam su izgubili, jedno uzeli sramotnim poklonom kad se nije trebalo ni igrat, a drugo ni sami ne znaju kako. Kakav gen?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:21

Dare wrote:
operw wrote:do kraja stoljeća i to će se promijenit

do kraja stoleća, đubrentus će ostati na te 2 poklonjene titule...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/3/2017, 20:22

za jedno im moram dati olakotnu okolnost jer mislim da im najbolji igrač,nedved,nije igrao radi kartona...

Last edited by muckodjubre on 6/3/2017, 20:24; edited 1 time in total

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 6b8efe2f85c2b63406b2PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:23

scorpion wrote:
fridrih_niche wrote:
operw wrote:ove sezone prvi favorit je Juventus ne vidim tko ih može ugrozit u pohodu ka još jednoj tituli lige prvaka.
Ka jos jednoj?
Pa i imaju samo jednu, osvojenu na penale haha...
:D
Juventus je osvojio 2 puta (1985. i 1996.) i 7 puta izgubio u finalu
Znam dobro sta san napisa...
85.-e je bija KP, a ne LP...
A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:24

Vincent Vega wrote:
scorpion wrote:Al što jest jest, Juventus ima najviše izgubljenih finala 7, pa onda idu Bayern Munchen i Benfica sa 5, pa Milan 4. A baš je Milan 2 puta pobijedio Juventusa u finalu
Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.
Samo jedno i je u pitanju...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 6/3/2017, 20:34

Vincent Vega wrote:Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.
1990. i 2003.

Niče ne jebi, to je sve liga prvaka[/quote]

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by scorpion 6/3/2017, 20:36

fridrih_niche wrote:
Isti kurac ;)
fridrih_niche wrote:A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
Najsramotnije osvojeno je ono iz 2009. ;)

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:49

scorpion wrote:
Vincent Vega wrote:Koja dva puta je Milan dobio Juvea u finalu? Ja znam za jedno.
1990. i 2003.

Niče ne jebi, to je sve liga prvaka
[/quote]
Milan je 90.-e dobija Benficu, a ne Juvea...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 20:49

scorpion wrote:
fridrih_niche wrote:
Isti kurac ;)
fridrih_niche wrote:A to je najsramotniji Kup Prvaka ikad osvojen!
;)
Najsramotnije osvojeno je ono iz 2009. ;)
Najsramotnije je 85.-e 1000 %...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 6/3/2017, 20:59

fridrih_niche wrote:Milan je 90.-e dobija Benficu, a ne Juvea...
;)
A ne znam onda, na wikipediji piše Milan osvojio 1990., a Juventusu piše među izgubljenim finalima 1990.
Evo:
PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Lps

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/3/2017, 21:02

milan-benfica 1990.

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 6b8efe2f85c2b63406b2PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 4 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by scorpion 6/3/2017, 21:06

muckodjubre wrote:milan-benfica 1990.
Greška, piše i kod Benfice da je izgubila 1990. finale ;) To neko natovario Juventusu dodatno izgubljeno finale :^0

Znači Juve izgubio 6 finala

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 21:40

samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige. 

liga prvaka do prije 10 godina je bila amatersko natjecanje koje su redom osvajali zvezda steaua čak je i hajduk jednom osvojio peto mjesto smiješno natjecanje. danas je ipak kvalitetnije i stvar prestiža, nakon nacionalnog prvenstva drugo najvažnije natjecanje u kalendaru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 21:43

operw wrote:samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige. 

liga prvaka do prije 10 godina je bila amatersko natjecanje koje su redom osvajali zvezda steaua čak je i hajduk jednom osvojio peto mjesto smiješno natjecanje. danas je ipak kvalitetnije i stvar prestiža, nakon nacionalnog prvenstva drugo najvažnije natjecanje u kalendaru.

aha, danas je kvalitetnije sa astanom, dinamom, kopenhagenom i ostalim sirotinjskim ekipama.
teraj se u kurac, gluperdo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2017, 21:46

operw wrote:samo balavaci se lože na ligu prvaka, ono što klub čini velikim su nacionalna prvenstva jer nema veće časti od titule najvećeg kluba svoje zemlje, predstavnika svoje lige. 

Ahahaha...koji kralj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics