ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 8 Empty Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine

Post by Guest 7/3/2017, 11:25

fridrih_niche wrote:Bracala, duhovit ka i uvik...
:D
Jesi ugostija onu nesricu kad je bija u Bg?
;)

dabome Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 8 Empty Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine

Post by Guest 7/3/2017, 11:41

Svaka čast!
:cru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by skripar 7/3/2017, 11:53

fridrih_niche wrote:I ka sta Tominjo mudro zbori, 30-a je granica u kojoj se sve lomi... 
Brzo uvidiš da se sve prominilo i da to nije vise isto tilo ka i sa 25 godina...
;)
za 3 mjeseca punim 28 i već sada nije isto kao sa 21,22 kad sam bio u top formi, mada mene više muči višak kilograma relativno lako ih dobijam, imao sam oko božića 110 kg, sad imam oko 105 i imam u planu doći na 90 do kraja ljeta mada bih bio zadovoljan i sa 95, inače visok 187 ali imam teške kosti i krupnu građu pa su te kile dobro raspoređene i nitko mi ne kaže da imam viška kila jer se to baš i ne primjeti
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by FRANK 7/3/2017, 15:17

amper1950 wrote:
Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening... 
poceo sam i zdravstvene probleme da imam zbog toga.
Nije kao prije?
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?

Pretrpan si poslom na forumu, imaš zdrastvene probleme izazvane frustracijama koje pokušavaš rješavati tu na forumu? Basketball
HahHaha kako amperlija pisa po tzv advokatu... majku mu jebem srpsko tursku visi 24 sata dnevno na forumu i normalno da ce oboliti . Neradit nista osim drkat i pisat po forumu je sav posao koji radi

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 15:38

Rugale se sove sjenici...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 16:43

može glupanderski dream team samo da se napuši ovog advokatskog kurca... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 18:13

Dare wrote:
amper1950 wrote:
Dare wrote:
amper1950 wrote:
Dare wrote:

ne znas ti to, pedercino. nisi nista teze u zivotu digo od kasike... Basketball
:roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl

Jebiga,meni je bog dao, tebe je očito dobro kaznio. Sve po zaslugama ;)

sta ti je bog dao, zrno mozga? 
ako, lepo je zadovoljavati se malim stvarima... Basketball
Tupko, bog mi je dao da ne moram ništa raditi i dignuti teže od kasike (to sam kažeš) dok se ti moraš ubijati od posla i imaš zdrastvene probleme (po vlastitom svjedočenju)
Sve po zaslugama Basketball Basketball Basketball Basketball

pa da li postoji veca kazna od boga ne raditi nista u zivotu? Basketball 
ali dobro, obzirom na deficiti inteligencije, ko bi takovg tupana zaposlio? Basketball
Tko je rekao da ne radim ništa, zaključili smo samo da ne dižem teže od kasike, zar ne tupko? Basketball Basketball
I ne mora me nitko zaposliti, mogu biti samozaposlen Basketball Basketball Basketball

Za razliku od tebe koji možeš biti samo ofr (obični fizički radnik) jedino da tako da radiš kod nekoga i da ti sto puta mora reći što napraviti,a opet uspiješ zajebati Basketball Basketball Basketball Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 18:18

mnogo si glup, kako kurac si glup... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 18:25

kako kurac  :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 18:41

mala gluperda se kaci za greske u kucanju, kakvi potezi malog ocajnika... Basketball :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 18:48

mocni amper (ko)lektor... :lol:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 19:00

kako je tupoko sam sebi iskopao jamu s upisima da nikad nisam dignuo ništa teže od kasike :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 19:02

Heinrich_Himmler wrote:
amper1950 wrote:
Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening... 
poceo sam i zdravstvene probleme da imam zbog toga.
Nije kao prije?
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?

Pretrpan si poslom na forumu, imaš zdrastvene probleme izazvane frustracijama koje pokušavaš rješavati tu na forumu? Basketball
HahHaha kako amperlija pisa po tzv advokatu... majku mu jebem srpsko tursku visi 24 sata dnevno na forumu i normalno da ce oboliti . Neradit nista osim drkat  i pisat po forumu je sav posao koji radi
Kako se jutros ulogira, još se nije maka. A bitno je da pretrpan poslom, sad znamo koji mu je posao kao i to zašto ima zdrastvene probleme  :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2017, 19:08

hahaha, a jadni-stopuju drugima vreme na forumu... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 8/3/2017, 22:59

Mocni demonski zivotinja falija

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 23:03

Ziil Los Dii ! wrote:Mocni demonski zivotinja falija
:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 23:03

to sto su suci svirali 2 nepostojeca penala za barcu, nisu dali crveni piqeu i jos treci gol iz ofsajda, lako je tako na prevaru izbacit pobjednika.

kako god bilo psg je moralni pobjednik ove LP
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 8/3/2017, 23:04

mocni majmun wrote:

kako god bilo psg je moralni pobjednik ove LP
Mislio sam da si navijac dinama, a ne hajduka :^0

2015-10-11

Back to top Go down

Post by muckodjubre 8/3/2017, 23:06

Haha nisam ja mocni majmun

PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 8 6b8efe2f85c2b63406b2PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 8 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 8 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 8/3/2017, 23:08

muckodjubre wrote:Haha nisam ja mocni majmun
PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine - Page 8 4a3c3e9ddb89babe1ae32689dd958171

2015-10-11

Back to top Go down

Post by End 8/3/2017, 23:08

zadnja prilika za majmuna da opravda titulu kralja prognoza, ipak se radi o šarlatanu, više sreće nego pameti
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics