PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
skripar wrote:ja mislim da bi tominjo mogao bez problema razbacat ko malu djecu većinu s ovog foruma bez obzira na godine
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
fridrih_niche wrote:I ka sta Tominjo mudro zbori, 30-a je granica u kojoj se sve lomi...
Brzo uvidiš da se sve prominilo i da to nije vise isto tilo ka i sa 25 godina...
;)
Ovisi...Ja sam s 30 mogao neke stvari koje su mi bile nezamislive s 20-25 kad smo tobože u naponu snage...A s 25 mi serije sklekova recimo nisu išle ispod 50 na moju solidnu kilazu tad od 90 kg...Kad si mlađi si eksplozivniji, ali izdržljivost u nekim stvarima dođe s godinama...Tek nakon 35. skuzis da to više nije to, međutim ne smije se čovjek zapustiti...Jer vaga ne prašta nikome, začas nabirkas 10-15 kila...
darth_vader-
2014-04-17
Vincent Vega wrote:Bolje da si ga zadržao za sebe.scorpion wrote:Onaj faul na 20 metara od gola (i svi takvi slični) je veči penal od 90% penala koji se sviraju unutar kaznenog. Al to je samo moje mišljenjeVincent Vega wrote:Penal za faul na 20 metara. Finale koje se nije trebalo ni igrati. Vjerojatno je bilo dogovoreno da im se da naslov radi poginulih navijača.
Guest- Guest
Ma sa 25 sam bija top topova, 85 kg čistih misica...jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:I ka sta Tominjo mudro zbori, 30-a je granica u kojoj se sve lomi...
Brzo uvidiš da se sve prominilo i da to nije vise isto tilo ka i sa 25 godina...
;)
Ovisi...Ja sam s 30 mogao neke stvari koje su mi bile nezamislive s 20-25 kad smo tobože u naponu snage...A s 25 mi serije sklekova recimo nisu išle ispod 50 na moju solidnu kilazu tad od 90 kg...Kad si mlađi si eksplozivniji, ali izdržljivost u nekim stvarima dođe s godinama...Tek nakon 35. skuzis da to više nije to, međutim ne smije se čovjek zapustiti...Jer vaga ne prašta nikome, začas nabirkas 10-15 kila...
Moga san trcat i dvi utakmice zaredom...
Al nakon 30-e san polako počea osjećat pad...
Sad ce mi 36-a uskoro i iman 95 kg, nije vise to - to...
Moran izgubit 5-6 kg, al sad ce lito pa ce ić to...
I balun ce bit češće na repertoaru...
;)
Guest- Guest
usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
poceo sam i zdravstvene probleme da imam zbog toga.
Guest- Guest
Ne serite o godinamafridrih_niche wrote:Ma sa 25 sam bija top topova, 85 kg čistih misica...jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:I ka sta Tominjo mudro zbori, 30-a je granica u kojoj se sve lomi...
;)
Moga san trcat i dvi utakmice zaredom...
Al nakon 30-e san polako počea osjećat pad...
Sad ce mi 36-a uskoro i iman 95 kg, nije vise to - to...
Moran izgubit 5-6 kg, al sad ce lito pa ce ić to...
I balun ce bit češće na repertoaru...
;)
ova mladost neće nikada proć
Guest- Guest
Nije kao prije?Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?
Pretrpan si poslom na forumu, imaš zdrastvene probleme izazvane frustracijama koje pokušavaš rješavati tu na forumu?
Guest- Guest
kamo sreće da crknešDare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
Last edited by End1899 on 7/3/2017, 09:56; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
amper1950 wrote:Nije kao prije?Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?
Pretrpan si poslom na forumu, imaš zdrastvene probleme izazvane frustracijama koje pokušavaš rješavati tu na forumu?
ne znas ti to, pedercino. nisi nista teze u zivotu digo od kasike...
Guest- Guest
End1899 wrote:kamo sreće da crknešDare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
znam spermenko, jbg. i ja bih osecao mrznju kada bi mi neko tako unistio detinjstvo-kao sto sam ja tebi...
Guest- Guest
Dare wrote:amper1950 wrote:Nije kao prije?Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?
Jebiga,meni je bog dao, tebe je očito dobro kaznio. Sve po zaslugama
Guest- Guest
amper1950 wrote:Dare wrote:amper1950 wrote:Nije kao prije?Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?
sta ti je bog dao, zrno mozga?
ako, lepo je zadovoljavati se malim stvarima...
Guest- Guest
Tupko, bog mi je dao da ne moram ništa raditi i dignuti teže od kasike (to sam kažeš) dok se ti moraš ubijati od posla i imaš zdrastvene probleme (po vlastitom svjedočenju)Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:amper1950 wrote:Nije kao prije?Dare wrote:usao sam u 30-tu, i vec pocinjem da osecam da nije isto kao pre. ali trudicu se da poslusam tominjov savet jer sam u poslednje vreme pretrpan poslom i ne mogu sebe da nateram na neki trening-iako uvek mogu da nadjem 45 minuta-sat vremena za trening...
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?
Sve po zaslugama
Guest- Guest
amper1950 wrote:Tupko, bog mi je dao da ne moram ništa raditi i dignuti teže od kasike (to sam kažeš) dok se ti moraš ubijati od posla i imaš zdrastvene probleme (po vlastitom svjedočenju)Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:amper1950 wrote:
Nije kao prije?
Zdrastveni problemi?
Pretrpan poslom?
Sve po zaslugama
pa da li postoji veca kazna od boga ne raditi nista u zivotu?
ali dobro, obzirom na deficiti inteligencije, ko bi takovg tupana zaposlio?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Amper izdominira!
:D
tesko da moze da izdominira kao ti samog sebe...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kme Kme...
:8)
vracen si na fabricka podesavanja, pickice.
danas ti saljem da vidis sta sam dobio na poklon.
Guest- Guest
Bracala, duhovit ka i uvik...
Jesi ugostija onu nesricu kad je bija u Bg?
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bracala, duhovit ka i uvik...
;)
dabome
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik javno poručio : Borac će iduće godine biti prvak i ići u Ligu prvaka
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
» Celta Vigo osvaja Europsku ligu!
» gasi ligu
» ODLEPILI:Fudbaleri Zvezde nako ulaska u Ligu prvaka defilovali gradom u oklopnom transporteru
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 9