LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
ali potpuno nepotrebno. pogledaj bayern jučer. ode u london i opet im natrpa 5 golova. zato je još psg daleko od najvećohfridrih_niche wrote:Sramota od ekipe...jalnirajko wrote:glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sad su krenuli igrati,na 0-3
bilo bi drugačije da je suđen penal na walcottu za 2:0 i nepostojeći crveni..jalnirajko wrote:ali potpuno nepotrebno. pogledaj bayern jučer. ode u london i opet im natrpa 5 golova. zato je još psg daleko od najvećohfridrih_niche wrote:Sramota od ekipe...jalnirajko wrote:glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
gotovo je. čim je psg krenuo hrabrije zabili su gol. mogli su to i prije
2015-08-19
Sve san pogodija: Barca dobija u hendikepu, Messi daje gol i PSG prolazi...
;)
;)
Guest- Guest
Zapravo je i bilo gotovo. Ali nisu računali da su nakupina govana. Kako su me samo prevarili sa prošlom utakmicom, a fino sam govorio da su klošarska momčadmuckodjubre wrote:Bez sansi vode 3-0...tako je to kada udjes u tekmu misleci da je gotovo i cekas da prodje vrijeme...
Psg je zasluzio ispasti
a bio bi kurac. bayern je bayernEnd1899 wrote:bilo bi drugačije da je suđen penal na walcottu za 2:0 i nepostojeći crveni..jalnirajko wrote:ali potpuno nepotrebno. pogledaj bayern jučer. ode u london i opet im natrpa 5 golova. zato je još psg daleko od najvećohfridrih_niche wrote:Sramota od ekipe...jalnirajko wrote:glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
;)
2015-08-19
moćni ničefridrih_niche wrote:Sve san pogodija: Barca dobija u hendikepu, Messi daje gol i PSG prolazi...
;)
2015-08-19
Sad se računaju golovi sa penala?fridrih_niche wrote:Sve san pogodija: Barca dobija u hendikepu, Messi daje gol i PSG prolazi...
;)
Nema messija ni u talonu...poklone im 3 gola i nije islo vise
Posebno kad je na drugoj strani wengijalnirajko wrote:a bio bi kurac. bayern je bayernEnd1899 wrote:bilo bi drugačije da je suđen penal na walcottu za 2:0 i nepostojeći crveni..jalnirajko wrote:ali potpuno nepotrebno. pogledaj bayern jučer. ode u london i opet im natrpa 5 golova. zato je još psg daleko od najvećohfridrih_niche wrote:Sramota od ekipe...jalnirajko wrote:glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
;)
Dortmund gazi...
kako bi guštao da je mourinho na klupi psg-a i izvede bunker uz farsin posjed od 80% i nula stvorenih prilika
Guest- Guest
Pa i ovako su prakticki imali 0 prilika...ovo sami dali 3 komada...vise konkretnih sansi je imao psg
Upravo to. Ali jadan mali klub, koji ispada u četvrtfinalumuckodjubre wrote:Pa i ovako su prakticki imali 0 prilika...ovo sami dali 3 komada...vise konkretnih sansi je imao psg
farsa je ponovila grešku iz prve utakmice, zaboravili su posolit ispod stola i cavani je dao gol
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50