LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Cek vi pusite te beusanove besmislene elaboracije?
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Pokusava si prerezati grkljan...cetnik styleEnd1899 wrote:gdje je malo srpsko kopile, ispod kojega šahta se klošar skriva
sat2 wrote:Ne bi trebalo .... ne možeš uklizavati i držati ruke uz tijelo ... neprirodno!kic wrote:
jesu svirali su, sjećam se jedne utakmice bayern vs ?
ne znam, znam da su neke penale u LP sudili tako, lik ukliziva, i pogodi ga u ruku, i kazneni udarac..
Da, baš to.kic wrote:
bome krađa, ali pariz bolje da se drži turizma i bombi..
Strava... Ti preplaćeni likovi iz PSG-a su samo dodatno srušili vrijednost nogometu s ovim večeras.
Guest- Guest
Možeš ti prodat sve i kupit sve nove igrače, možeš potrošit 100 milijardi na momčad, ali luzerski mentalitet ne možeš izbacit iz ekipe. Oni su mala momčad i ne vrijedi ti ništa. Istina da je sudac večeras naveliko pogurao Barcelonu (kao i svaki put), ali da te sudac pokrade ne znam koliko, ne možeš ispast nakon što prvu kući pobijediš 4:0. Jednostavno ne možešFénix wrote:U 15 dana Emery počinio nogometni suicid. Kakva jad i bijeda, a još su me uvjerili kako mogu parirati svim ekipama na svijetu kad ono Kaštel Šućurovac na terenu večeras na Campu Nou. Nemam riječi nego prodati 90% PSG-a nakon ovoga. Ja ne znam kako će ti igrači više ijednog navijača moći pogledati u lice.
Pogledaj Bayerna, riješi prolaz prvu tekmu (još ima lošiji rezultat od PSG-a), ode u London i opet ih rastavi. Zato je Bayern velika momčad, a PSG klošarski mali klub kojeg još večeras treba ugasit
nisam ni gledao beusana, smucilo mi se kakvo je sudjenje lose bilo u prvom pol, a ovo na kraju ona 2 penala i gol iz zaleđa za 6-1 su sramota nad sramotamaZiil Los Dii ! wrote:Cek vi pusite te beusanove besmislene elaboracije?
isto kao 2005. kad se šutilo kad je milan zabio čisti gol za 4-0 i poništen je... a ovdje ima gomilu situacija sto su sudjene u korist uefalone
Guest- Guest
I sad jedna stvar. Da se momčad PSG večeras nije pojavila na nou campu, tekma bi se registrirala 3:0 za Barcelonu i ovi bi luzeri prošli
scorpion wrote:Možeš ti prodat sve i kupit sve nove igrače, možeš potrošit 100 milijardi na momčad, ali luzerski mentalitet ne možeš izbacit iz ekipe. Oni su mala momčad i ne vrijedi ti ništa. Istina da je sudac večeras naveliko pogurao Barcelonu (kao i svaki put), ali da te sudac pokrade ne znam koliko, ne možeš ispast nakon što prvu kući pobijediš 4:0. Jednostavno ne možešFénix wrote:U 15 dana Emery počinio nogometni suicid. Kakva jad i bijeda, a još su me uvjerili kako mogu parirati svim ekipama na svijetu kad ono Kaštel Šućurovac na terenu večeras na Campu Nou. Nemam riječi nego prodati 90% PSG-a nakon ovoga. Ja ne znam kako će ti igrači više ijednog navijača moći pogledati u lice.
Pogledaj Bayerna, riješi prolaz prvu tekmu (još ima lošiji rezultat od PSG-a), ode u London i opet ih rastavi. Zato je Bayern velika momčad, a PSG klošarski mali klub kojeg još večeras treba ugasit
Koji su ovo luzeri iz Pariza, ovo prokockat mogu samo luzeri, bez obzira na dva poklonjena penala Barceloni ne možeš dobiti tri gola u pet minuta. A Cavani obavezno promaši par zicera po utakmici. Čestitke Barci jer su pokazali karakter makar su po ko zna koji put imali sudački poguranac.
Guest- Guest
Nema to veze sa Beusanom ... to je uvedeno ( i trebalo bi se toga pridržavati) od jednog svjetskog prvenstva ( ne znam točno kojeg ... mislim onog u SAD) kada je napadač (mislim talijan) na rubi 16 m ciljao ruku obrambenog igrača bez namjere da uputi centaršut.Ziil Los Dii ! wrote:Cek vi pusite te beusanove besmislene elaboracije?
sat2-
2015-09-28
Zaboravio sam reći...fantastična utakmica Neymara, najzaslužniji je za prolaz.
Guest- Guest
veliki klubovi jeli uvijek imaju sreće, mazi ih rezultat, sretni golovi, malo i suci, no to je sve dio tog pobjedničkog mentaliteta, da je psg večeras imao drugačiji pristup ništa od ovog nebi se dogodilo.
veliki klubovi uvijek pobjeđuju, zato Juventus ima najviše trofeja, uz real najveći klub prošlog stoljeća stoljetna utrka koja se nastavlja i dalje
veliki klubovi uvijek pobjeđuju, zato Juventus ima najviše trofeja, uz real najveći klub prošlog stoljeća stoljetna utrka koja se nastavlja i dalje
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
izgleda da je crknula ništarija, uz one spomenute zdrastvene probleme i ova tekma je kap koja je prelila čašu, grobari ga zakapaju
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:izgleda da je crknula ništarija, uz one spomenute zdrastvene probleme (koro sindrom) i ova tekma je kap koja je prelila čašu, grobari ga zakapaju
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50