LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
scorpion-
2014-04-18
Re: LIGA PRVAKA
Ka šta sam reka, ako Barca ovo prođe krivica je prvo u PSG-u. Primi gol već u 3-oj minuti nakon katastrofalne reakcije u obrani, sad ovaj autogol i eto 2:0!
Guest- Guest
Pariz izveo 11 vagina da igra. Klošarski je to klub, več sam govorio o tome prije nego je osmina finala i počela. Imaju sreće što su donijeli 4:0 pa neće ispast. Ako ne uvaljaju jedan komad ovoj šupljoj obrani, nek si propucaju koljena svi redom
vidiš li švabo boy, kad je barcelona at its best, nema te direktive i okomice koja može parirat mehanizmima velikoga johana cruyffa.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ovako ili onako, ovo je večeras barci oproštajna od lige prvaka Čak da nekim čudom na kraju bude 4:0, opet će ispast jer ovi klošari samo trebaju uvaljat jedan komadEnd1899 wrote:vidiš li švabo boy, kad je barcelona at its best, nema te direktive i okomice koja može parirat mehanizmima velikoga johana cruyffa.
nema to veze, ne možeš svake sezone uzet LP, ali samo barca može priuštit ovakav performans, zamisli samo kako se gaće tresu sad parižanima u svlačionici, tsunami melje sve pred sobom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne može, ali zato Real može Tresu im se gaće jer su klošarski luzerski klub. Toliko su jadni da sami sebi zabijaju golove. Sve što su trebali jest izaći na teren i profesionalno rutinski odigrat dosadnu tekmu. Ali oni su mali klub sa malim luzerskim mentalitetom i nisu to sposobni napravitEnd1899 wrote:nema to veze, ne možeš svake sezone uzet LP, ali samo barca može priuštit ovakav performans, zamisli samo kako se gaće tresu sad parižanima u svlačionici, tsunami melje sve pred sobom
jalnirajko wrote:da to sam i mislio. igraj brate mili, fakat imam filing da bu dramafridrih_niche wrote:Hendikep, pobjeda sa minimum 2 gola razlike...jalnirajko wrote:kaj je hendi, 2 il više?fridrih_niche wrote:
Koliko je da Barca dobija u hendi i da Messi daje gol?
;)
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:ne bih se ja baš kladio da psg sigurno prolazi. mirišem dramu
2015-08-19
Bez sansi vode 3-0...tako je to kada udjes u tekmu misleci da je gotovo i cekas da prodje vrijeme...
Psg je zasluzio ispasti
Psg je zasluzio ispasti
Moćni Rajkan!jalnirajko wrote:jalnirajko wrote:ne bih se ja baš kladio da psg sigurno prolazi. mirišem dramu
Guest- Guest
glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
2015-08-19
Sramota od ekipe...jalnirajko wrote:glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
;)
Guest- Guest
ali potpuno nepotrebno. pogledaj bayern jučer. ode u london i opet im natrpa 5 golova. zato je još psg daleko od najvećohfridrih_niche wrote:Sramota od ekipe...jalnirajko wrote:glupi psg. zabili su se u 16m ko neka seljačka zadruga
;)
2015-08-19
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50