LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
SPORT: UEFA has produced a study that gives Barca 0% chance of eliminating PSG. Arsenal who are 5-1 down, meanwhile, have a 1.2% chance.
Suárez : "Comeback vs PSG? If we can score 4 goals vs Real Madrid at Bernabeu, we can score 4 vs PSG at Camp Nou too."
Suárez : "Comeback vs PSG? If we can score 4 goals vs Real Madrid at Bernabeu, we can score 4 vs PSG at Camp Nou too."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo što 4 gola neće bit dovoljna, pa neko ili je glup ili loše računa. Prvo PSG će zabit jedan gol sigurno, a onda barcelona mora dat 6. Drugo i da ne zabije i da Barcelona zabije 4, igrat će se produžetci, gdje opet Barcelona mora dat 5. gol.
Upravo tolike šanse ima Barcelona koliko im je i dato: 0%
Upravo tolike šanse ima Barcelona koliko im je i dato: 0%
znači prodali su utakmicu, cijena novi ugovor messiuEnd1899 wrote:SPORT: UEFA has produced a study that gives Barca 0% chance of eliminating PSG. Arsenal who are 5-1 down, meanwhile, have a 1.2% chance.
Guest- Guest
Nije nemoguce da se Barca vrati, al ne virujen...
I ovaj PSG je duplo bolji od Reala, tako da ne stoji Suarezova paralela...
;)
I ovaj PSG je duplo bolji od Reala, tako da ne stoji Suarezova paralela...
;)
Guest- Guest
barca ima 2:0 na poluvremenu, 3:0 u 80. minuti i onda u fotofinišu poništavaju čisti gol kao bojanu protiv mourinhovog goropadnog intera.
2015-08-25
Tako je nakazo, Barcelona je pokradena protiv Intera tada. Lopovski sudac nije dozvolio barceloninim igračima ni da rukom igraju. Sram ga bilo, sudačka mašinerijaEnd1899 wrote: poništavaju čisti gol kao bojanu protiv mourinhovog goropadnog intera.
Trebao je svirat penal koji je Alves simulirao i dat crveni karton Muntariju. Tek tada bi to bilo bez sudačke pristranosti
FC Barcelona
Everyone behind the team'
Camp Nou to show its support with large banner and 80,000 flags ahead of #FCBPSG
2015-08-25
Šteta što PSG nema imperativ pobjede, pa će vjerojatno bit 1:1. U suprotnom bi ih PSG razmontirao i na sred ciganskog nou campaEnd1899 wrote:
FC Barcelona
Everyone behind the team'
Camp Nou to show its support with large banner and 80,000 flags ahead of #FCBPSG
ONO o čemu se mjesecima priča dobilo je i službenu potvrdu - od 2018. godine utakmice grupne faze Lige prvaka neće se više igrati u prepoznatljivom terminu od 20.45 sati.
Službena potvrda dogovora Izvršnog odbora UEFA-e stigla je nakon što je BT Sport televizijski prava Lige prvaka i Europske lige od 2018. do 2021. godine za 394 milijuna funti po sezoni. BT Sport je UEFA-i platio čak 35 posto više po sezoni nego za još uvijek aktualni ugovor.
Utakmice će se i dalje igrati utorkom i srijedom, ali ne od 20.45 sati već od 19 i 21, kao trenutno u Europskoj ligi.
Razlog? UEFA navodi da se na ovo odlučila kako bi gledateljima omogućila da za jednu noć umjesto jedne mogu pogledati dvije utakmice najjačeg europskog natjecanja.
Zasad je plan da se dvije utakmice igraju od 19 sati, a preostalih šest od 21 sat.
Službena potvrda dogovora Izvršnog odbora UEFA-e stigla je nakon što je BT Sport televizijski prava Lige prvaka i Europske lige od 2018. do 2021. godine za 394 milijuna funti po sezoni. BT Sport je UEFA-i platio čak 35 posto više po sezoni nego za još uvijek aktualni ugovor.
Utakmice će se i dalje igrati utorkom i srijedom, ali ne od 20.45 sati već od 19 i 21, kao trenutno u Europskoj ligi.
Razlog? UEFA navodi da se na ovo odlučila kako bi gledateljima omogućila da za jednu noć umjesto jedne mogu pogledati dvije utakmice najjačeg europskog natjecanja.
Zasad je plan da se dvije utakmice igraju od 19 sati, a preostalih šest od 21 sat.
sad kupanje,brijanje i onda ide ili streljanje ili liga prvaka??...a pošto nije nedjelja onda je LP...večeras bayern i real,a sutra barca
rekao bi stari wengi
rekao bi stari wengi
kako ce masakrirati P$G cigane, jos gore nego sto je to uradio cmayern 2013...
Guest- Guest
izgubljeno kopile, čmarnajted i ostali mali klubovi su tema EL mrš kretenu
2015-08-25
Strijeljanje u nediljumuckodjubre wrote:sad kupanje,brijanje i onda ide ili streljanje ili liga prvaka??...a pošto nije nedjelja onda je LP...večeras bayern i real,a sutra barca
rekao bi stari wengi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kako su cigani stisnuti u rupu već od prve minute moraju krasti vrijeme
2015-08-25
Igra li Modric veceras za real... vidim da slovacki mozart samara zlatokosog dalmatinca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50