LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
operw wrote:dobar rezultat. u uzvratu odigrati 0:0 i polako prema finalu ne znam gdje se igra ove godine
Finale natjecanja igrat će se 3. lipnja 2017. na Millennium u Cardiffu, Wales.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
desert_fox wrote:Ali veceras mi je zagrljaj najveceg Buffona i jednog od najvecih Ikera mi je izmamio suze na oci.... rijeci nisu dovoljne Hvala im
Respekt.
Btw. požalija, točnije pofalija se điđi ikeru da mu u zadnje vrime samo kale redovito para mrižu.
Guest- Guest
I opet ti jeben mater u usta...Zeko wrote:
Koji je tebi kurac ? Jesi ti luđak ili kaj ? Ili si u glupanu, kreaturi i nogometnom analfabeti, kojeg sam ja spominjao, prepoznao sebe ? Ako tak' misliš o sebi, ja se slažem i žalim te. Al' još više mi je ža tvoje gospoje koja se mora jebuckati okolo da bi te prehranila. Primi se posla da imaš koju kunu u džepu i da postaneš čovjek, svoj čovjek. Jer gospoja ti bude i ostarila, a kaj budeš onda ? Gladovao ?
;)
Guest- Guest
Jadna tvoja gospoja. Ta nije ni svjesna kaj ju tek čeka pored takvog kretena. Al' nisi mi rek'o kak' si se prepoznao u glupanu, kreaturi i nogometnom analfabeti ? U mojoj se objavi nigdje ti ne spominješ, a ti skočio na zadnje noge poput pravog luđaka. Očigledno je da i sam imaš takvo mišljenje o sebi.fridrih_niche wrote:I opet ti jeben mater u usta...Zeko wrote:
Koji je tebi kurac ? Jesi ti luđak ili kaj ? Ili si u glupanu, kreaturi i nogometnom analfabeti, kojeg sam ja spominjao, prepoznao sebe ? Ako tak' misliš o sebi, ja se slažem i žalim te. Al' još više mi je ža tvoje gospoje koja se mora jebuckati okolo da bi te prehranila. Primi se posla da imaš koju kunu u džepu i da postaneš čovjek, svoj čovjek. Jer gospoja ti bude i ostarila, a kaj budeš onda ? Gladovao ?
;)
Zeko-
2015-08-26
Sedmo desetljeće je tu, nije ni čudo sta Alzheimer tipka umisto tebe...
B-)
B-)
Guest- Guest
Nije bitno koje je desetljeće tu, bitno je kak' se osjećaš, a meni do sedmog još i fali nekoliko godina.
Zeko-
2015-08-26
da nadodam ovo o žozeu čovjek je odma prvu sezonu po povratku u čelsi uzeo prvenstvo nakon 5-6 godina suše plavih i liga kup. drugu je bio onaj raspad jer su ga bojkotirali što mu se prvi put dogodilo.. dakle gdje god dođe ostavi trag i trofeje. u portu i interu je bio senzacionalan, u čelsiju odličan i u realu solidan da je osvojio lp s njima i to bi bil odlično. ono s portom dvostruka europska kruna to nećemo vidjet idućih 100 godina
klasa. trener koji gradi momčad od obrane prema napadu a ne suprotno kao guardiola i slične prevare
Guest- Guest
Od svih tih bajki o Jožeku priznam mu Porto, sve drugo napravila je lova, a ne on. Pepeku je pak sve u Barceloni napravila lova, a on čak i sa silnim novcima, ni sa Bayernom, a ni sada sa Cityjem nije napravio ništa.
Zeko-
2015-08-26
operw wrote:klasa. trener koji gradi momčad od obrane prema napadu a ne suprotno kao guardiola i slične prevare
Jose je za Pepa pojam gospodina i intelektualca . Blasfemija je Josea stavljati u isti kontekst s onom celavom prevarom.
Ziil Los Dii ! wrote:Jose je za Pepa pojam gospodina i intelektualca . Blasfemija je Josea stavljati u isti kontekst s onom celavom prevarom.
kmečanje neće promijenit činjenicu da su guardiola i messi najveći svih vremena, ali kompleks barcelone ostaje zauvijek. :)
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Jose je za Pepa pojam gospodina i intelektualca . Blasfemija je Josea stavljati u isti kontekst s onom celavom prevarom.
Guest- Guest
Jbt u ove gluposti ni ti sam ne vjeruješEnd1899 wrote:kmečanje neće promijenit činjenicu da su guardiola i messi najveći svih vremena, ali kompleks barcelone ostaje zauvijek. :)
nemoj ..on ti misli da je sva zuckastosmedja tekucina badelov konjak ..jos ce i otvoriti ustaBracala wrote:kakav golden shower po spermenku...
SPORT: UEFA has produced a study that gives Barca 0% chance of eliminating PSG. Arsenal who are 5-1 down, meanwhile, have a 1.2% chance.
Suárez : "Comeback vs PSG? If we can score 4 goals vs Real Madrid at Bernabeu, we can score 4 vs PSG at Camp Nou too."
Suárez : "Comeback vs PSG? If we can score 4 goals vs Real Madrid at Bernabeu, we can score 4 vs PSG at Camp Nou too."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50