LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
bafalo wrote:dok se milan ne vrati nitko neće serie a shvaćat ozbiljno. juve je europska minijatura od njih se nema šta naučit osim kako namještat prvenstva
Guest- Guest
milan se neće vratit, izgubit će i mjesto broj 2 u talijanskom nogometu čim se službeno riješi papirologija za prijenos u kinesko vlasništvo.
Guest- Guest
Kako mali klub... kinezi buahaha.... uzasoperw wrote:milan se neće vratit, izgubit će i mjesto broj 2 u talijanskom nogometu čim se službeno riješi papirologija za prijenos u kinesko vlasništvo.
Hvala ti Boze sto navijam za Juventus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
BREAKING NEWS: UEFA reports that Tom Øvrebø will be the referee for the return leg on March 8 at Camp Nou. Barça advancing: confirmed
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lukica prevarica ima isti broj LP ka i Juve...bafalo wrote:juve ima točno jednu ligu prvaka više od mandže. pametnom dosta
Horor...
:(
Guest- Guest
REAL je uspio svladati Napoli s 3:1 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, a strijelca jedinog gola za talijansku momčad Lorenza Insignea nijesu impresionirali ni Cristiano Ronaldo, ni Karim Benzema, ni Sergio Ramos, već - Luka Modrić.
"Na stranu Ronaldo, ali mene je impresionirao Luka Modrić. On je autentičan fenomen. Postaneš toga svjestan kad ga promatraš, kad spoznaš prirodnu mu darovitost, kako sve što radi čini opušteno, da uvijek čini one stvari koje ne očekuješ... On me najviše dojmio," otkrio je Insigne u razgovoru za Corriere dello Sport.
"Na stranu Ronaldo, ali mene je impresionirao Luka Modrić. On je autentičan fenomen. Postaneš toga svjestan kad ga promatraš, kad spoznaš prirodnu mu darovitost, kako sve što radi čini opušteno, da uvijek čini one stvari koje ne očekuješ... On me najviše dojmio," otkrio je Insigne u razgovoru za Corriere dello Sport.
Drk drk drk drk drk...... aaaaaaaaaaaaa demo u ekstazi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa naravno, pa MODRIĆ je glavni stroj i pokretač svake akcije reala i svaku prvu loptu upravo on presjeca ili šalje naprijed.muckodjubre wrote:REAL je uspio svladati Napoli s 3:1 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, a strijelca jedinog gola za talijansku momčad Lorenza Insignea nijesu impresionirali ni Cristiano Ronaldo, ni Karim Benzema, ni Sergio Ramos, već - Luka Modrić.
Benzema fula gol po 500 puta, ali može si to priuštiti jer ima Modrića. Zato je Real sad i osvojio 2 puta ligu prvaka, a dok nije bilo Modrića to je izgledalo nemoguće.
Guest- Guest
"
Simeone: I Rakitić je ključni igrač Barce, i zbog njega se Messi digao"
B-)
Simeone: I Rakitić je ključni igrač Barce, i zbog njega se Messi digao"
B-)
Guest- Guest
Nakon tekme sa herthom ,kakav troll ,koja velicina^^
Papak...
Pokrali Herthu za jedan bod, klase...
A Hertha ih pojila, posebno Ibisevic...
;)
;)
Guest- Guest
Ma nebitno..kako se posrao po arsenalu ^^fridrih_niche wrote:Papak...
;)
Tako se posra i na Messija, pa mu se odma vratilo u facu...
Daj Boze opet takav scenarij...
;)
;)
Guest- Guest
Ne seri antifašistofridrih_niche wrote:Tako se posra i na Messija, pa mu se odma vratilo u facu...
;)
Iako ne poštujem krmka churchilla niti 1%, imao je jednu zanimljivu izjavu koja se uspostavila točnom: "FAŠISTI BUDUĆNOSTI, NAZIVAT ĆE SE ANTIFAŠISTIMA"
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:Iako ne poštujem krmka churchilla niti 1%, imao je jednu zanimljivu izjavu koja se uspostavila točnom: "FAŠISTI BUDUĆNOSTI, NAZIVAT ĆE SE ANTIFAŠISTIMA"
2015-09-13
Niche kad spominjes Neuera i Bayern samo se nakloni. Niko ti nije kriv jer navijas za luzere
2015-09-13
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50