LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Znao sam da će se na ovu tekmu mali šumar javit sa nekim očajnim pokušajem. Smiri se spermenko i uživaj u golu najbolje nogometaša svijetaEnd1899 wrote:kretenu, samo u toj utakmici je bio crveni za ramosa i još jedan crveni ili penal majmunescorpion wrote:Ukradena titula? LOL Nemojte plakat navijači Mila..., pardon, Barcelone, što je je Real te sezone izdominirao. Jedno vrijeme čini mi se bilo 13 bodova razlikefridrih_niche wrote:1 ukradena titula u zadnjih 8 sezona...
To mora da boli ove navijače Junajt..., pardon, Reala...
:8)
Kad neko spomene tu sezonu, odma mi je prva scena u glavi ovaj gol Kristine
Iako je te sezone zabijao svemirske golove, ovaj mi je posebno drag i nevjerojatan
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Iskreno, CR nije poznat kao strijelac lipih golova...Bracala wrote:fridrih_niche wrote:Ljepota Cristianovih golova je takva da mislin kako gledan Čopove golove haha...
:D
inace da, ovo je go kurac od gola...
boze, koliko si glup...
Ovaj čak i može proć, al 99 % golova mu je čisto smeće...
I ovo ne pišem ka hejter...
;)
Guest- Guest
idiote šugavi mostarski, ta sezona mi je u malom prstu, nikad neću zaboravot te krađe iz kola u kolo.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Šta je ovdje krađa majmune jedan? Prgavac je prvi počeo provocirat, a Ramos kraljina mu je dao što zaslužujeEnd1899 wrote:
idiote šugavi mostarski, ta sezona mi je u malom prstu, nikad neću zaboravot te krađe iz kola u kolo.
ramos i pepe tu utakmicu su zaslužili barem 3 crvena svaki posebno, ali najbitnija je peta pederčića
2015-08-25
A Costa klošar ne zaslužuje? Da je pravde Costa bi pocrvenio na vrijeme, pa Ramos nebi ni imao priliku ovo napravitfridrih_niche wrote:Ergo, Ramos zaslužuje cisti crveni...
;)
Brito Arceo (ex-referee): "Sudije u Španiji još uvijek žive u Francovom vremenu."
Gustavo Cabral (Levante): "We were robbed at the Bernabeu. There was a lot of talk about 10 points lead on Barça and the ref seemed a Madrid player"
Gustavo Cabral (Levante): "We were robbed at the Bernabeu. There was a lot of talk about 10 points lead on Barça and the ref seemed a Madrid player"
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Costu mrzin...scorpion wrote:A Costa klošar ne zaslužuje? Da je pravde Costa bi pocrvenio na vrijeme, pa Ramos nebi ni imao priliku ovo napravitfridrih_niche wrote:Ergo, Ramos zaslužuje cisti crveni...
;)
Obojica crveni...
;)
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Momentalno bi dobija ispisnicu...Bracala wrote:ne postoji veci glupak od ovog tellesa...
;)
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Ziil Los Dii ! wrote:Boze dragi kakav egzekutor
dobar rezultat. u uzvratu odigrati 0:0 i polako prema finalu ne znam gdje se igra ove godine
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50