LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Jučer su koture igre bile vrlo jasne. Modrić i Kroos su se kao dva primarna organizatora u fazi napada pozicionirala dosta široko kako bi, u slučaju da Napoli pritisne suigrače koji se nalazi uz liniju, mogli po primitku lopte uposliti usamljenog beka koji je grlio aut liniju na suprotnoj strani, te tako brzo i efikasno prebaciti težište igre. Obojica su igrali u zoni gdje je uvijek bilo sasvim dovoljno prostora za okrenuti se licem prema suparnikovom golu, i uz takvu klasu kvalitete, nije bilo upitno da će Madriđani kontrolirati ritam i smjer lopte, samim time i utakmice.
Defanzivni vezni Luka Modrić
Defanzivni vezni Luka Modrić
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
muckodjubre wrote:Sutra najtrofejniji europski klub predvođen najboljim hrvatskim igracem svih vremena,zlatokosim dalmatincem produktom najvecega hrvatskoga kluba dinama mora osvjetlati obraz španjolske lige
Jesili svrsio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ajde da jednom i tebi potvrdimZeko wrote:[size=42]Jučer su koture igre bile vrlo jasne. Modrić i Kroos su se kao dva primarna organizatora u fazi napada pozicionirala dosta široko kako bi, u slučaju da Napoli pritisne suigrače koji se nalazi uz liniju, mogli po primitku lopte uposliti usamljenog beka koji je grlio aut liniju na suprotnoj strani, te tako brzo i efikasno prebaciti težište igre. Obojica su igrali u zoni gdje je uvijek bilo sasvim dovoljno prostora za okrenuti se licem prema suparnikovom golu, i uz takvu klasu kvalitete, nije bilo upitno da će Madriđani kontrolirati ritam i smjer lopte, samim time i utakmice.[/size]
[size=42]Defanzivni vezni Luka Modrić [/size]
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
river_jude wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/najpodcjenjeniji-igrac-je-junak-reala-nitko-ne-razumije-nogomet-kao-on-/950850.aspx
Koji je ovome kurac?
Bas, citam jucer i pitam se...
Teske droge, nemre se drukcije pisati ovako.
Guest- Guest
u svakom slučaju ima više smisla nego malu zatonsku prevaru i lopova dovodit u kontekst organizatora i drigenta
End- Posts : 21177
2015-08-25
danas u lidlu neki cica sa bajernovim salom ima priko sedamdeset sigurno...stio me propustiti naprijed jer sam imao samo dvije puterbrezle i dvaajrana ...rekoh ..gospodine vi ste danas prvi ...
u dvije minute ocitao mi lekciju kao zna price i onu larsu iz bajerna koji je devedesetih igrao..autounfal ...ja ono ma bit ce sve u redu ...dodjem kuci...vidim internet ...
u dvije minute ocitao mi lekciju kao zna price i onu larsu iz bajerna koji je devedesetih igrao..autounfal ...ja ono ma bit ce sve u redu ...dodjem kuci...vidim internet ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
http://www.blick.ch/sport/fussball/championsleague/lars-lunde-vor-cl-final-uli-hoeness-hat-den-titel-verdient-id1888567.html
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
scorpion wrote:To ti je kao Luftwaffe vs RAF. Britishi nemaju šanse protiv superiornog nadčovjekadesert_fox wrote:Mocni scorpija prorok...odmah je rekao da ce lipse biti krmetu u teherani nego arsenalu u munchenu
I kako je prošla bitka za Britaniju ono?
darth_vader-
2014-04-17
Brende nebrini ti nista... u nedilju ces ti duhom letjeti iznad La Manchea
2015-09-13
Cetnice
2015-09-13
Prošla je tako da je Hitler obustavio napad i preusmjerio snage na istok. Ali to si trebao učit u osnovnoj školi, jebem ti nastavnicu povijestijasambrend wrote:scorpion wrote:To ti je kao Luftwaffe vs RAF. Britishi nemaju šanse protiv superiornog nadčovjekadesert_fox wrote:Mocni scorpija prorok...odmah je rekao da ce lipse biti krmetu u teherani nego arsenalu u munchenu
scorpion wrote:Prošla je tako da je Hitler obustavio napad i preusmjerio snage na istok. Ali to si trebao učit u osnovnoj školi, jebem ti nastavnicu povijestijasambrend wrote:scorpion wrote:To ti je kao Luftwaffe vs RAF. Britishi nemaju šanse protiv superiornog nadčovjekadesert_fox wrote:Mocni scorpija prorok...odmah je rekao da ce lipse biti krmetu u teherani nego arsenalu u munchenu
Da, nakon što je dobio po picki...a na Britaniju posao gotovo kompletnu Luftwaffe čisto da piloti skupe koji sat leta...tvojoj glupoci je samo nebo granica...
darth_vader-
2014-04-17
To je Juventusu i jedina šansa da osvoji. Da izbjegne Real iliti da ih ždrijeb ne spoji ni prije a ni u finalu.operw wrote:u finalu Juventus - bayern
Zeko-
2015-08-26
Kako je glup ovaj brend, neugodno mi je
Zeko to je nemoguce. Reala nema ko izbacit. Jedino ih u finalu mogu pobijedit Juventus ili Bayern (u slucaju da Real ima los dan)
Zeko to je nemoguce. Reala nema ko izbacit. Jedino ih u finalu mogu pobijedit Juventus ili Bayern (u slucaju da Real ima los dan)
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50