Pali smo ispod 4 milijuna
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pali smo ispod 4 milijuna
ok ali ne treba to sagledavati paušalno... čudi me ovdje ima nekoliko likova kloji se busaju kako su sve naj naj a nitko od njih da se nije dosjetio otići pogledati malo kretanja stanovništva u hrvatskoj u zadnjih 150 godina po mjestima (prvo ruralnim) a onda za ista razdoblja i urbanim... pa na sve to zaračunao index starenja koji je dvostruko i pol narastao u zadnjih 65 godina što izravno utječe na sve druge parametre u i oko društvene osi. plus diletantizam i ološarstvo svih oblika i modusa, i raspašoj je zagarantiran
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
epikur37 wrote:Šterc wrote:
a do 2031., ostanu li trendovi isti, past će na 2,9 milijuna.
Malo nevidljiva ruka, malo nevidljiva noga.....i eto ga za manje od 15 godina ispod 3 milijuna.
A ča čekate vi mladi? Delajte dicu. Ča hoćete da vam mi 50+ delamo dicu?
Stribor-
2015-09-22
da, sve su zavrsavale na Arizoni, par ih se udalo, otkupili ih ovdasnji momci od gazda, eno ih zene, majke, kraljice :)Leviathan2 wrote:to u ono vrijeme, a vremena se promjenila, onomad je bilo malo teze da dojdu na zapad pa im je i brcko bilo las vegas,govinda wrote:S obzrom da ih je bilo na stotine u Brckom po ovdasnjim javnim kucama a Brcko je supak svijeta, evropska Tijuana, rekao bih da Ukrajinke nisu izbirljive...Leviathan2 wrote:e sad ukrajinke, mislim da ukrajinke vise grizu na germaniju i italiju, veli mi jedan sljaker sa baustele da u italiji negdje oko verone ima ukrajinki ko salate, sve iz njegovog kraja, velika vecina na crnjaka pa love koga stignu za papiregovinda wrote:i UkrajinkeLeviathan2 wrote:
poneki paki
ja sam krajem devedestih upoznao jednu ukrajinku, nekih 25 godina, mala uspjela doci do italije i godinu dana cepala po najt klubovima dok nije naucila malo jezika a onda se bacila u samostalne vode, dobavljanje zenskih iz ukrajine, inace se udala za nekog talijanca koji je slinio na nju ko pas na vrucini a nije kuzio da joj treba dok ne dobije drzavljanstvo kako je i bilo, inace je mala bila i u nekim striptiz baru blizu arizone i ne zeli se sjecat tog perioda, veli da je jedva zbrisala
2016-11-17
Jesam , nagleda sam se i crnkinja ....i njih isto ima ko plijeve.Leviathan2 wrote:aaa, nisi bio u vrijeme kad su u tim drvoredima bile nigerijanke :D, hebate, vozis i odjedared se nesto zabijeli pred tobom, ono, nigerijanka zinula, stravaRayMabus wrote:2001 do 2003/4 ...tako nešto. .....a u Veroni 2003 mislim.Leviathan2 wrote:koje godine si bioRayMabus wrote:Ima ih ko plijeve ....a tu na ulazi u Veronu imaš jedan drvored ....ima sto i više stabala ....iza svakog debla su ti tri Ukrajinke ....vidijo ja svojim ocima kad sam bio u Italiji.Leviathan2 wrote:
e sad ukrajinke, mislim da ukrajinke vise grizu na germaniju i italiju, veli mi jedan sljaker sa baustele da u italiji negdje oko verone ima ukrajinki ko salate, sve iz njegovog kraja, velika vecina na crnjaka pa love koga stignu za papire
One su na stablima. Vise po krošnjama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uglavnom vam od te demografske obnove nema ništa i sad gledaj koga ceš useljavat al Ukrajina i Moldavija vam je vec zbrisala u zapadnu EU ....sad ce im još popustit s vizama tako da ih Balkan nezanima.
2014-04-11
jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
2016-11-17
govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
S trećim, dobrodošli :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vecinom je to starija populacija ....ovo mlađe slabo il vec zbrisalo za Hr il Njemačku ....ništa to ....zaboravi kao demografska šema tj da se Hr na to oslanja.govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
2014-04-11
govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
Malo većbroj. Ali more. Sa tom zemljom kadi stanuju naravno. A vami nek ostane ''fildžan'' oko Sarajeva.
Stribor-
2015-09-22
a da se vi svi lagano sterate u... tj iselite u germaniju i da nam vratite medjurjecje, pravim i prvim posjednicima :D
2016-11-17
Budimo realni : netrebaju nam ljudi ....imaš veliku nezaposlenost , male place u privatnom sektoru ...državu su okupirali uhljebi koji paratiziraju na svim ostalima i turizmom ....to ti je današnja Hr.
U biti nama treba da imamo oko 2 miljona ljudi ....i da su svi članovi HDZa.
U biti nama treba da imamo oko 2 miljona ljudi ....i da su svi članovi HDZa.
2014-04-11
Plenky i Maric kad razhebu ovu državu nece ostat nit jedan SDP-ovac.
Ha ha ha
Ha ha ha
2014-04-11
Stribor wrote:govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
Malo većbroj. Ali more. Sa tom zemljom kadi stanuju naravno. A vami nek ostane ''fildžan'' oko Sarajeva.
Ima više, u svakom slučaju hercegbosanaca ima više nego crnogoraca.
2015-08-06
Pa treći će biti Hrvatska ;)govinda wrote:A kome treci ako svi Hrvati odu iz BiH? :))))))epikur37 wrote:govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
S trećim, dobrodošli :)
2015-08-06
Ti istarski ciganine se javi kad naucis hrvatski. 553 000 Hrvata zivi u BiH po zadnjem popisu.Stribor wrote:govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
2016-11-17
Zašto bi nam uopce trebali ljudi ? Radi pemzija ....pa ljudi Božji 50% muških nece doživit 67 ( ja izracunao ) a i poslije nešto slabo ....dakle žene ....koga brige za žene ?
Šta ce nam ljudi i cemu ta paranoja oko toga uopce ?
Pa bolje da nas je manje.
Šta ce nam ljudi i cemu ta paranoja oko toga uopce ?
Pa bolje da nas je manje.
2014-04-11
A da hoce zaratiti, ovaj put idem u rat da tamanim te hercegbosance, popeli su mi se na kurac vise, cak i od cetnika su dosadniji.
2016-11-17
alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
mohu ostata samo oni koji bi se vratili korjenima, eto, to bi bilo fer i posteno, vama njemacki standard a nama balkanska vukojebina
mohu ostata samo oni koji bi se vratili korjenima, eto, to bi bilo fer i posteno, vama njemacki standard a nama balkanska vukojebina
Imaj u vidu da ti 50% muških nedoceka 67 a poslije nešto malo dakle samo žene i da to izbaciš iz mozganja jer ti neigra.
ŠTA CE TI LJUDI ?
Prvo i osnovno pitanje je a šta ce ti ljudi uopce ?
Imaj u vidu da ti 50% muških nedoceka 67 a poslije nešto malo dakle samo žene i da to izbaciš iz mozganja jer ti neigra.
ŠTA CE TI LJUDI ?
2014-04-11
Prvo da ja pobijem hercegbosance pa eto ti onda citavo Medjurecje :)))Leviathan2 wrote:alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
2016-11-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
Page 5 of 8