Pali smo ispod 4 milijuna
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pali smo ispod 4 milijuna
kaki je to ilirski dnkgovinda wrote:Ma to ja malo prcam ove "hercegbosance"..znas gdje ima najvise ilirskog dnk?Leviathan2 wrote:a mozete se pobit, ja nemam nis protiv, od kupe do morave je medjurecje,govinda wrote:Prvo da ja pobijem hercegbosance pa eto ti onda citavo Medjurecje :)))Leviathan2 wrote:alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
mohu ostata samo oni koji bi se vratili korjenima, eto, to bi bilo fer i posteno, vama njemacki standard a nama balkanska vukojebina
znaci sva sredstva su dozvoljena, odlazak u bogate zemlje, medjusobna koljacina na vjerskoj ili nekoj drugoj osnovi,
ma mozete i u kinu ako oceta :D
izgovori izgovori,RayMabus wrote:A ti ceš mi hranit dijete ?dijagram wrote:Za pocetak utjerat ove nase forumske neozenjene u brak.
Ima tu i decki i cura i, ... kradu Bogu dane:)
Nemogu sebe prehranit s plačicom i nesigurnošcu a ne to još.
de longara, mozes ti i bolje nes smislit
2015-08-06
Mogu al i onako kako Šterc kaže za pet godina pada broj ferilnih žena.Leviathan2 wrote:izgovori izgovori,RayMabus wrote:A ti ceš mi hranit dijete ?dijagram wrote:Za pocetak utjerat ove nase forumske neozenjene u brak.
Ima tu i decki i cura i, ... kradu Bogu dane:)
Nemogu sebe prehranit s plačicom i nesigurnošcu a ne to još.
de longara, mozes ti i bolje nes smislit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:longija možda zeza impotencija...ne mogu shvatiti kako moze bez zena
Uopce me nezeza impotencija ...redovito dhrkam.
EL PADRONE.
Duša nema spol.
Mogu birat gdje cu .....postanem peder na 10 , 20 , 30 ....50 godina ...cijeli život ....picku nit primirišem nit me zanima.
2014-04-11
problem je longara sto se svi boje imat djete jer su im usadili strah da se nece moci brinut o njima
ono, nece im moci kupit ajfon i to, djeca ce patit jer nisu dobila markirane tenisice il majicu
budalescine, onda se zale kako se arapi indijci i ostali mnoze, pa normalno kad ih ne jebu ajfoni i markirana roba, koliko danasnjih ljudi je odraslo bez iceg od toga i sa nostalgijom se sjecaju kako su jurcali po vani a placu se jer ne mogu svojoj djeci obezbijedit kompjuter, superbzi adsl ajfon i to,
kita od slona i isprazne price,
sve su ih isprogramirali
ono, nece im moci kupit ajfon i to, djeca ce patit jer nisu dobila markirane tenisice il majicu
budalescine, onda se zale kako se arapi indijci i ostali mnoze, pa normalno kad ih ne jebu ajfoni i markirana roba, koliko danasnjih ljudi je odraslo bez iceg od toga i sa nostalgijom se sjecaju kako su jurcali po vani a placu se jer ne mogu svojoj djeci obezbijedit kompjuter, superbzi adsl ajfon i to,
sve su ih isprogramirali
sve su ih isprogramirali
2014-04-12
Ove gluposti koje piše Mabus(emancipacija,slab natalitet i slične nebuloze kojima se bave razni pokreti za obitelj i nasljednici pok.don An.Bakovića) nemaju veze sa stalnim smanjenjem stanovništva Hrvatske.
Za sve je kriva hrvatska samoizolacija. Svojevrsno samopredstavljanje Hrvatske kao neko novo predziđe kršćanstva i nipodoštavanje svega što je istočno i južno,a time i jugoistočno od Hrvatske.
Time se u glavama mlađih ljudi stvorila određena percepcija kako je Hrvatska svojevrsno slijepo crijevo i zadnja rupa na svirali,a od takvih je lokacija bolje bježati na sigurno,tj.na Zapad.
I onda mladi masovno bježe na Zapad,a stariji Hrvati se vrate u Hrvatsku uglavnom u lijesu.
Mladi Hrvati željni su braka i obitelji (i neka Mabus ne sere bedastoće),a najbolji dokaz tome je da mladi Hrvati obično nakon odlaska iz Hrvatske u inozemstvu zasnivaju svoje obitelji.
Više me nije volja pisati,iako bih o ovoj temi mogao napisati cijelu poslanicu.
Za sve je kriva hrvatska samoizolacija. Svojevrsno samopredstavljanje Hrvatske kao neko novo predziđe kršćanstva i nipodoštavanje svega što je istočno i južno,a time i jugoistočno od Hrvatske.
Time se u glavama mlađih ljudi stvorila određena percepcija kako je Hrvatska svojevrsno slijepo crijevo i zadnja rupa na svirali,a od takvih je lokacija bolje bježati na sigurno,tj.na Zapad.
I onda mladi masovno bježe na Zapad,a stariji Hrvati se vrate u Hrvatsku uglavnom u lijesu.
Mladi Hrvati željni su braka i obitelji (i neka Mabus ne sere bedastoće),a najbolji dokaz tome je da mladi Hrvati obično nakon odlaska iz Hrvatske u inozemstvu zasnivaju svoje obitelji.
Više me nije volja pisati,iako bih o ovoj temi mogao napisati cijelu poslanicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma toga sam ja svjestan jos od nekad, uvjerava se ljude da ne mogu sebi priustit djecu jer ce jadna djeca patit, i to najvise ljude koji bi mogli imat 10 djece, a ona koji imaju po 10 djece su izvan dosega te propagande, uglavnom cigani i ruralne zabitimaggie13 wrote:naravno..mocna medijska manipulacija.Leviathan2 wrote:problem je longara sto se svi boje imat djete jer su im usadili strah da se nece moci brinut o njima
sve su ih isprogramirali
Sad cu ti objasnit ; zamisli hodnik s dvije prostorije ......duša nema spol dakle aseksualna je al kad se inkarnira onda ima spol ......
u jednoj prostoriji ti je zanimaju me žene a u drugoj zanimaju me muškarci
ja sam ti inace uvijek u hodniku
međutim ako odlucim odem u koju prostoriju ocu
To ti je idejni koncept.
Ako si više u prostoriji za muškarce normalno da te pička nezanima.
U prevodu nemoš me manipulirat.
2014-04-11
Triny wrote:Nedavno? Pa to je odavno poznato da hormoni štitnjače utječu na mogućnost začeća.Sabina Spielrein wrote:Nedavno otkrili kako visoki TSH radi probleme pri začeću i trudnoći.
Kako kome, kod naših ginekologa ni danas to nije neka referenca :D
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
sve se svodi na komercijalizaciju u sluzbi profita krupnog kapitala, njegovog ostvarenja i trajnog opstanka nositelja.Leviathan2 wrote:ma toga sam ja svjestan jos od nekad, uvjerava se ljude da ne mogu sebi priustit djecu jer ce jadna djeca patit, i to najvise ljude koji bi mogli imat 10 djece, a ona koji imaju po 10 djece su izvan dosega te propagande, uglavnom cigani i ruralne zabitimaggie13 wrote:naravno..mocna medijska manipulacija.Leviathan2 wrote:problem je longara sto se svi boje imat djete jer su im usadili strah da se nece moci brinut o njima
sve su ih isprogramirali
2014-04-12
Zato sam vam u par navrata i rekao da ste kojim slucajem ko Sirijus rasa koja je duhovna da bi vam natalitet bio NULA.RayMabus wrote:Nezeza me uopce imoptencija ...redovito bacam dhrkice.epikur37 wrote:longija možda zeza impotencija...ne mogu shvatiti kako moze bez zena
Prepotentan sam ha ha ha
Sad cu ti objasnit ; zamisli hodnik s dvije prostorije ......duša nema spol dakle aseksualna je al kad se inkarnira onda ima spol ......
To ti je idejni koncept.
Svi bi muški prešli u sobu za muškarce i interes za žene bi bio NULA.
2014-04-11
I da nebude zabune ovo vam je na mentalnom planu dakle uopce nema akcije tj seksa s muškima nego sve na mentalu.RayMabus wrote:Zato sam vam u par navrata i rekao da ste kojim slucajem ko Sirijus rasa koja je duhovna da bi vam natalitet bio NULA.RayMabus wrote:Nezeza me uopce imoptencija ...redovito bacam dhrkice.epikur37 wrote:longija možda zeza impotencija...ne mogu shvatiti kako moze bez zena
Prepotentan sam ha ha ha
To ti je idejni koncept.
Svi bi muški prešli u sobu za muškarce i interes za žene bi bio NULA.
Sirijusi bi tu vašu matrijahalnu imperiju rastavili na proste faktore za par godina .....nula interes za pičku , nula beba.
2014-04-11
Doduše niste ni vi za bacit ...imate oko 30% od ukupne inkarnirane populacije koja se upravo tako ponaša ...zato vam i opada natalitet za oko 30% po odraslim jedinkama ....onda prođe 20 generacija pa te generacije kojih je umanjeno za 30% ....dakle ima ih 70% od one prije radi isto jer vam je toliki ( 30% ) postotak takvih inkarniranih likova .....pa za 20 godina opet padnete za oko 30% .....znaci u periodu od 40 godina se prepolovljavate.
2014-04-11
I ima samo jedan lijek za njih : ukinit matrijah.RayMabus wrote:Doduše niste ni vi za bacit ...imate oko 30% od ukupne inkarnirane populacije koja se upravo tako ponaša ...zato vam i opada natalitet za oko 30% po odraslim jedinkama ....onda prođe 20 generacija pa te generacije kojih je umanjeno za 30% ....dakle ima ih 70% od one prije radi isto jer vam je toliki ( 30% ) postotak takvih inkarniranih likova .....pa za 20 godina opet padnete za oko 30% .....znaci u periodu od 40 godina se prepolovljavate.
Ja idem u psihijatra ovih dana , on misli da sam lud jer nisam hebava 10 godina ....jok pajdo neznaš ti šta imaš ispred sebe,
2014-04-11
U biti me drugi upiru da odem u psihijatra a nemogu odbit pa ok eto uzet cu uputnicu.
Nemam on tu šta riješavat , ja sam taj koji neželi uci u onu drugu prostoriju gdje je zanimanje za žene dok nevidim kraj matrijahalne imperije.
Pa ima sam ja cura prije ....1o godina ....dok nisam otrkija : matrijahalnu imperiju a onda lijepo po kratkom postupku samo prelazak u prostoriju za muškarce na mentalnom planu.
Nemaš šta lijecit , mogu bit i sa ženama ako ocu.
Nemam on tu šta riješavat , ja sam taj koji neželi uci u onu drugu prostoriju gdje je zanimanje za žene dok nevidim kraj matrijahalne imperije.
Pa ima sam ja cura prije ....1o godina ....dok nisam otrkija : matrijahalnu imperiju a onda lijepo po kratkom postupku samo prelazak u prostoriju za muškarce na mentalnom planu.
Nemaš šta lijecit , mogu bit i sa ženama ako ocu.
2014-04-11
BMK za žene , to mi je najmanji problem neimat seks il išta , nikakvo naprezanje mi netreba za to.
Lijepo guštaj u životu , samac , nekretnina ima , lagano iznajmljivat i/il prodavat šta i drkat kuraz.
Prije cete vi isparit s tom matrijahalnom imperijom nego šta cete mene izlijecit od necega s cime ja analticki upravljam.
Lijepo guštaj u životu , samac , nekretnina ima , lagano iznajmljivat i/il prodavat šta i drkat kuraz.
Prije cete vi isparit s tom matrijahalnom imperijom nego šta cete mene izlijecit od necega s cime ja analticki upravljam.
2014-04-11
epikur37 wrote:longija možda zeza impotencija...ne mogu shvatiti kako moze bez zena
Moja je teorije da ga se tu puno ne pita. Ilitiga po seljacki....on bi jadan guzio ali neda nitko.
Guest- Guest
valjalo bi neku forumasicu nagovorit da se zrtvuje za dobrobit foruma :DMaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:longija možda zeza impotencija...ne mogu shvatiti kako moze bez zena
Moja je teorije da ga se tu puno ne pita. Ilitiga po seljacki....on bi jadan guzio ali neda nitko.
U biti jedino zašto sam prista na psihijatra je pošto nemislim imat dice a mora mi netko vodit knjigovodstvo onda bar da to između sebe i stare izgladim ....ubiti uopce neidem na to da cu se deblokirat sa ženama ....nepada mi napamet dok je matrijahalna imeprija okolo.
Makni matrijahalnu imperiju paš vidit kako skacem na njih ....ko zeko.
U biti jedino zašto sam prista na psihijatra je pošto nemislim imat dice a mora mi netko vodit knjigovodstvo onda bar da to između sebe i stare izgladim ....ubiti uopce neidem na to da cu se deblokirat sa ženama ....nepada mi napamet dok je matrijahalna imeprija okolo.
Makni matrijahalnu imperiju paš vidit kako skacem na njih ....ko zeko.
2014-04-11
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
Page 7 of 8