Pali smo ispod 4 milijuna
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pali smo ispod 4 milijuna
A smiješno stvarno.
U biti jedino zašto sam prista na psihijatra je pošto nemislim imat dice a mora mi netko vodit knjigovodstvo onda bar da to između sebe i stare izgladim ....ubiti uopce neidem na to da cu se deblokirat sa ženama ....nepada mi napamet dok je matrijahalna imeprija okolo.
Makni matrijahalnu imperiju paš vidit kako skacem na njih ....ko zeko.
U biti jedino zašto sam prista na psihijatra je pošto nemislim imat dice a mora mi netko vodit knjigovodstvo onda bar da to između sebe i stare izgladim ....ubiti uopce neidem na to da cu se deblokirat sa ženama ....nepada mi napamet dok je matrijahalna imeprija okolo.
Makni matrijahalnu imperiju paš vidit kako skacem na njih ....ko zeko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kriva ti je teorija ...hrpu sam ih odbija.....no seks , no žene ....ništa ....prošetaj.MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:longija možda zeza impotencija...ne mogu shvatiti kako moze bez zena
Moja je teorije da ga se tu puno ne pita. Ilitiga po seljacki....on bi jadan guzio ali neda nitko.
2014-04-11
Podrzavam te longi sto se tice djece. Ovom svijetu fakat ne treba jos kurvi, narkomana ili ne daj Boze pedera koje ti moras izdrzavati jer joj nisi svrsio po sisama..
Last edited by govinda on 13/2/2017, 23:12; edited 1 time in total
2016-11-17
govinda wrote:Podrzavam te longi sto se tice djece. Ovom svijetu fakat ne treba jos kurvi, narkomana ili ne daj Boze pedera koje ti moras izdrzavati jer jos nisi svrsio po sisama..
este se našli :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A jok, trebam pravit male kretene koji ce postati veliki kreteni...epikur37 wrote:govinda wrote:Podrzavam te longi sto se tice djece. Ovom svijetu fakat ne treba jos kurvi, narkomana ili ne daj Boze pedera koje ti moras izdrzavati jer jos nisi svrsio po sisama..
este se našli :)
2016-11-17
Linda, daj koji vic..ne volim kad si ogorcen ;P
2014-04-12
Nisam ogorcen nego ne volim djecu dok ne napune 17, 18 :))))maggie13 wrote:Linda, daj koji vic..ne volim kad si ogorcen ;P
2016-11-17
Mala djeca-mali problemi, a velika veliki :D
2014-04-12
Živite u matrijahalnoj imperiji a taj pojam nešto znaci .....nisu to samo slova na papiru.
Kome je do žene /a nek izađe iz kuce na ulicu pa nek traži ....eto mu ih sve do jedna u matrijahalnoj imperiji , prči i nosi doma ....samo šta dalje od mene......problemi mi netribaju.
Kome je do žene /a nek izađe iz kuce na ulicu pa nek traži ....eto mu ih sve do jedna u matrijahalnoj imperiji , prči i nosi doma ....samo šta dalje od mene......problemi mi netribaju.
2014-04-11
A natalitet...Taj sveti gral protuemancipizma...
darth_vader-
2014-04-17
U patrijahu žene nemaju pravo glasa a u matrijahu muški ...iako ga vi tehnicki imate u osnovi ga nemate ...napravite dijete pa tražite neka prava .....društvo Amazonki ....samo čekaju da vas zakolju i unište.
Zato niks seks , niks žene , niks djeca ....to drugim glupanima ostavljam.
Zato niks seks , niks žene , niks djeca ....to drugim glupanima ostavljam.
2014-04-11
Evo recimo uzmete Epikura ...dvoje djece ako sam dobro shvatija ....taj mora odat na prstima , ženi ako šta prigovori naheba je , ako prođe mjesec il dva da neradi ova cemu oci iskopat ...ako šta rece opet je naheba .....uzme djecu a njemu alimentacija a kako ceš je isplatit nije njen problem ....društvo Amazonki ce napravit ovrhu i na štapu ceš gace nosat.
Znaci pleši kako ja sviram.
Ahha blok i vec 10 godina niks seks i tako ce i ostati dok je god matrijahalna imperija na snazi ....samo ti moja draga razguli dalje i sretan put i život.
Znaci pleši kako ja sviram.
Ahha blok i vec 10 godina niks seks i tako ce i ostati dok je god matrijahalna imperija na snazi ....samo ti moja draga razguli dalje i sretan put i život.
2014-04-11
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
Page 8 of 8