Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/549651/njemacka-statistika-otkriva-pravu-istinu-hrvatska-je-pala-ispod-cetiri-milijuna-stanovnika
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Sad idemo oborit novi rekord : tri milijuna i devetsto tisuća
2014-04-11
Rekordi se mjere sam na okruglim milijunima, nikakve tisuće.
A ne, ovo je sad novi dogodine kad Austrija, Slovenija i Nizozemska otvore svoje tržište rada za hrvatske državljane
2014-04-11
Još bolje. Ovi što su ostali su pravi Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
To je vijest stara 2 i pol godine. 2001. godine je bilo 4,4 mil. na popisu, a 2011. je bilo 4,2 mil. staniovnika.
Do kraja 2015. nije ostalo ni 3,9 mil. stanovnika. Sad je negdje između 3,8 i 3,9 mil.
Do kraja 2015. nije ostalo ni 3,9 mil. stanovnika. Sad je negdje između 3,8 i 3,9 mil.
Guest- Guest
Neka pada ,evo sad se žale da im strani radnici neće raditi za plaće domaćih jer imaju trošak stanovanja
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/549641/dramaticna-situacija-na-pocetku-sezone-ugostitelji-ocajnicki-traze-radnike-39place-koje-ja-dajem-domacima-nisu-dovoljne-a-stranci-bi-mi-ostajali-dva-tri-dana-i-otisli39
Ha ha ha
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/549641/dramaticna-situacija-na-pocetku-sezone-ugostitelji-ocajnicki-traze-radnike-39place-koje-ja-dajem-domacima-nisu-dovoljne-a-stranci-bi-mi-ostajali-dva-tri-dana-i-otisli39
Ha ha ha
2014-04-11
Napravili anketu 13 tisuća učenika
2014-04-11
pa od kad pamtim za sebe vecina ucinka se uvijek izjasnjavala d abi isli raditi vaniRayMabus wrote:Napravili anketu 13 tisuća učenika
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ha ha ha gotovi ste brajkane
I bez iseljavanja Hrvatska u pet godina izgubi sto tisuća ljudi a onda i od tih šta se rodi 53% želi pobić iz države nakon škole
Ha ha ha totalni cici krep
I bez iseljavanja Hrvatska u pet godina izgubi sto tisuća ljudi a onda i od tih šta se rodi 53% želi pobić iz države nakon škole
2014-04-11
bolje d as edalmosi najavljuju..jedni od 'najzasluznijih' su za takvo stanje..sanader-dalmos,plenkovic-dalmos,milanovic-dalmos,karamarko-dalmos..nastavi nizRayMabus wrote:Ha ha ha gotovi ste brajkane
2015-09-08
Fénix wrote:To je vijest stara 2 i pol godine. 2001. godine je bilo 4,4 mil. na popisu, a 2011. je bilo 4,2 mil. staniovnika.
bold bilo je isto stanovnika, 2001 su u stalne stanovnike ulazili i oni koji nisu bili godinu dana u RH,a 2011 u stalne stanovnike su ulazili oni koji nisu bili 6mjeseci u RH.
Guest- Guest
tvoji su krivi treba se vas rijesiti..stetocina i nesposobnjakovicaIamOneofYou wrote:Odlično
2015-09-08
PobjedaRayMabus wrote:Ha ha ha gotovi ste brajkane
Nema nigdje nikoga
2014-04-11
...bice bolje..dalmosima sport i zabava drugima politika i gospodarstvo i eto nas na zelenoj grani
2015-09-08
Oni koji odu iz Hrvatske sad, nakon što smo poslije 900 godina izborili nezavisnost, to ne mogu biti niko drugi nego ili četnici ili komunjare.
A oni, ako odu, još bolje.
crvenkasti-
2014-04-17
naravno da je bolje..ne idu svi zbog novca...crvenkasti wrote:Oni koji odu iz Hrvatske sad, nakon što smo poslije 900 godina izborili nezavisnost, to ne mogu biti niko drugi nego ili četnici ili komunjare.
2015-09-08
RayMabus wrote:Neka pada ,evo sad se žale da im strani radnici neće raditi za plaće domaćih jer imaju trošak stanovanja
Ha ha ha
Niti naci ukri ne žele raditi u RH
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAA
A ovima sad i skrajinci Pravoslavci dobri, Jebiga i Rumunji imaju jače gospodarstvo
Kuku lele
Socijalizam kriv za bijeg mladih obrazovanih i vridnih, sposobnih u najboljim godinama
To sve mora puniti vrlo brzo jer TKO ĆE ZARADJIVATI starijima za mirovine kad je omjer već sada 1:1
Jedan radnik - jedan umirovljenik
pa ne odose svi koji su 'sposoni i vrijedni'...bogami znam i one koji su muljatori pa vise ne mogu muljati..prevaranti i slicni...odose i oni kojima lova niej u prvom planu kao 'idem viditi svijeta' ...uglavnom..dosta je toga i pomoditet..sto bi ja sioarecimo sa 1000 eura place na 1500 jos tamo d askupo placam smjestaj ili d as estiskam sa desetoricom ma bje'zYehudim wrote:RayMabus wrote:Neka pada ,evo sad se žale da im strani radnici neće raditi za plaće domaćih jer imaju trošak stanovanja
Ha ha ha
Niti naci ukri ne žele raditi u RH
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAA
A ovima sad i skrajinci Pravoslavci dobri, Jebiga i Rumunji imaju jače gospodarstvo
Kuku lele
Socijalizam kriv za bijeg mladih obrazovanih i vridnih, sposobnih u najboljim godinama
To sve mora puniti vrlo brzo jer TKO ĆE ZARADJIVATI starijima za mirovine kad je omjer već sada 1:1
Jedan radnik - jedan umirovljenik
2015-09-08
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
Page 1 of 6