Pali smo ispod 4 milijuna
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pali smo ispod 4 milijuna
Prvo da ja pobijem hercegbosance pa eto ti onda citavo Medjurecje :)))Leviathan2 wrote:alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
mohu ostata samo oni koji bi se vratili korjenima, eto, to bi bilo fer i posteno, vama njemacki standard a nama balkanska vukojebina
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Promijenite nacin razmišljanja ....prvo ka prvo ljudi vam netrebaju ....to treba samo babetinama da im ima tko finacirat mirovinu i kapitalizmu a vama NE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
govinda wrote:Ti istarski ciganine se javi kad naucis hrvatski. 553 000 Hrvata zivi u BiH po zadnjem popisu.Stribor wrote:govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
Malo većbroj. Ali more. Sa tom zemljom kadi stanuju naravno. A vami nek ostane ''fildžan'' oko Sarajeva.
Govno jedno sposrano.
Nima većih ''ciganov'' od tebe. Niti ''cigani'' nisu takovi ''cigani'' kot ti!
Fildžan je jedino ča zalužujete i to ćete imat.
Stribor-
2015-09-22
Ne razumijem ciganski, mozes li to na hrvatskom, srpskom ili bosanskom napisati?Stribor wrote:govinda wrote:Ti istarski ciganine se javi kad naucis hrvatski. 553 000 Hrvata zivi u BiH po zadnjem popisu.Stribor wrote:govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
Malo većbroj. Ali more. Sa tom zemljom kadi stanuju naravno. A vami nek ostane ''fildžan'' oko Sarajeva.
Govno jedno sposrano.
2016-11-17
Pa kad me nakon rata uhapse zbog ratnih zlocina a ono velike demonstracije i veeeeeliki transparent : GOVINDA HEROJ A NE ZLOCINAC
2016-11-17
Tako da smo mi u istocnom dijelu Evrope na dobrom putu da razhebemo i babetine i kapitalizam.RayMabus wrote:Promijenite nacin razmišljanja ....prvo ka prvo ljudi vam netrebaju ....to treba samo babetinama da im ima tko finacirat mirovinu i kapitalizmu a vama NE.
2014-04-11
govinda wrote:Ne razumijem ciganski, mozes li to na hrvatskom, srpskom ili bosanskom napisati?Stribor wrote:govinda wrote:Ti istarski ciganine se javi kad naucis hrvatski. 553 000 Hrvata zivi u BiH po zadnjem popisu.Stribor wrote:govinda wrote:jedino onih 350 000 hrvata iz BiH da prebacite u Hrvatsku...
Govno jedno sposrano.
Nima potribe. Kad dojde vrime, razumit ćeš. Samo će tada biti drugačija povidajka za razliku od one kad ste žene i dicu slali va Istru i Dalmaciju po hoteli, a muške slali napadati Hrvate u BiH.
Ali rečem, pomalo .... razumit ćeš kad dojde vrime.
Stribor-
2015-09-22
Saso mange dabu leće daStribor wrote:govinda wrote:Ne razumijem ciganski, mozes li to na hrvatskom, srpskom ili bosanskom napisati?Stribor wrote:govinda wrote:Ti istarski ciganine se javi kad naucis hrvatski. 553 000 Hrvata zivi u BiH po zadnjem popisu.Stribor wrote:
Govno jedno sposrano.
Nima potribe. Kad dojde vrime, razumit ćeš. Samo će tada biti drugačija povidajka za razliku od one kad ste žene i dicu slali va Istru i Dalmaciju po hoteli, a muške slali napadati Hrvate u BiH.
Ali rečem, pomalo .... razumit ćeš kad dojde vrime.
2016-11-17
Depopulacija je zakon ....treba mlade od dvadeset godina slat vanka par godina da nesmetaju ovdje ....odma si se makao s tržišta rada ovim starijima a vanka vidiš svita i nauciš jezik.
Kamo srece da nam je još gori natalitet.
Kamo srece da nam je još gori natalitet.
2014-04-11
Evo recimo uzmeš Srbiju ....totalni lom al zato sadašnji dvadesetogodišnjaci nece imat konkurenciju u mlađima kad prođe 10 il 15 il 20 godina jer ih NEMA.
2014-04-11
Ista ti je stvar bilo gdje ...jednostavno pola odraslih mužijaka nece djecu prije 45 ....bit ce mu konkurenkcija na tržištu rada.
OPSTANI.
OPSTANI.
2014-04-11
a mozete se pobit, ja nemam nis protiv, od kupe do morave je medjurecje,govinda wrote:Prvo da ja pobijem hercegbosance pa eto ti onda citavo Medjurecje :)))Leviathan2 wrote:alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
mohu ostata samo oni koji bi se vratili korjenima, eto, to bi bilo fer i posteno, vama njemacki standard a nama balkanska vukojebina
znaci sva sredstva su dozvoljena, odlazak u bogate zemlje, medjusobna koljacina na vjerskoj ili nekoj drugoj osnovi,
ma mozete i u kinu ako oceta :D
2014-04-11
jbte longi, grijeh je sto nisi mladji, uclanio bi te u pleme, onda se nebi bojao za opstanakRayMabus wrote:RayMabus wrote:Ista ti je stvar bilo gdje ...jednostavno pola odraslih mužijaka nece djecu prije 45 ....bit ce mu konkurenkcija na tržištu rada.
OPSTANI.
Ima tu i decki i cura i, ... kradu Bogu dane:)
dijagram-
2015-08-09
Ma to ja malo prcam ove "hercegbosance"..znas gdje ima najvise ilirskog dnk?Leviathan2 wrote:a mozete se pobit, ja nemam nis protiv, od kupe do morave je medjurecje,govinda wrote:Prvo da ja pobijem hercegbosance pa eto ti onda citavo Medjurecje :)))Leviathan2 wrote:alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
znaci sva sredstva su dozvoljena, odlazak u bogate zemlje, medjusobna koljacina na vjerskoj ili nekoj drugoj osnovi,
2016-11-17
A ti ceš mi hranit dijete ?dijagram wrote:Za pocetak utjerat ove nase forumske neozenjene u brak.
Ima tu i decki i cura i, ... kradu Bogu dane:)
Nemogu sebe prehranit s plačicom i nesigurnošcu a ne to još.
2014-04-11
A kako bi bilo da vi doživite svi u Evropi krah i sve ono šta je Tesla rekao pa da onda pricamo o tome šta san ja vama reka a šta ste vi meni pametovali cijelo vrijeme prije ?
Znaš šta ? Ma bit ce mi zadovoljstvo gledat vas kako se utapljate i kukate.
Znaš šta ? Ma bit ce mi zadovoljstvo gledat vas kako se utapljate i kukate.
2014-04-11
kaki je to ilirski dnkgovinda wrote:Ma to ja malo prcam ove "hercegbosance"..znas gdje ima najvise ilirskog dnk?Leviathan2 wrote:a mozete se pobit, ja nemam nis protiv, od kupe do morave je medjurecje,govinda wrote:Prvo da ja pobijem hercegbosance pa eto ti onda citavo Medjurecje :)))Leviathan2 wrote:alo, jebem vas gluve, a da se vi svi sterate u ... njemacku na primjer i ostavite medjurjecje nama,
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
Page 6 of 8