Pali smo ispod 4 milijuna
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pali smo ispod 4 milijuna
govinda wrote:Iskreno, to sto je sve manje ljudi u Hrvatskoj moze jedino rastuziti uhljebe i one koji zive od proracuna...
koga može razveseliti?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mene , počet ce vas vatat panika.epikur37 wrote:govinda wrote:Iskreno, to sto je sve manje ljudi u Hrvatskoj moze jedino rastuziti uhljebe i one koji zive od proracuna...
koga može razveseliti?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U zadnje vrijeme jebote....ali ono u kratko vrijeme bas 2-3 mjeseca. Jedno 4-5 parova za koje znam da zele imati dijete, ili je teska trudnoca ili je djevojka/zena imala spontani. Potpuni raspad sistema. Mislim da ima i stres svoju ulogu jebiga, dakle ne sama nekakva ajmo rec sebicnost samih ljudi.
Guest- Guest
Još kad za tri godine Austrija otvori svoje tržište rada za ovu SSS iz Hrvatske.govinda wrote:Onako, razmisljam na glas, pa sasvim je svejedno da li se Hrvati radjali u Hrvatskoj ili u Njemackoj...
EZGODUS.
2014-04-11
maggie13 wrote:Kolerice, mogaobi i ti biti dragovoljac..ipak si u naponu snage, mladosti..8-)
Bome megi, kad vidim ove prognoze, morati cu prionuti u poligamiju... ;)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mene , počet ce vas vatat panika.epikur37 wrote:govinda wrote:Iskreno, to sto je sve manje ljudi u Hrvatskoj moze jedino rastuziti uhljebe i one koji zive od proracuna...
koga može razveseliti?
longi - razvalider.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mene , počet ce vas vatat panika.epikur37 wrote:govinda wrote:Iskreno, to sto je sve manje ljudi u Hrvatskoj moze jedino rastuziti uhljebe i one koji zive od proracuna...
koga može razveseliti?
Koga, ne ovisim o prirastu ali razlog za brigu je posve opravdan, čisto sa stanovišta nacionalne i državne opstojnosti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HDZ ( Šterc ) se trese jer vidi da ce mu politicka partija kojoj pripada ispušit u buducnosti pa hajte rvatici pravite djecu ....a rvatici nece pa nece ha ha ha
CRKLA KRAVA
Ovo je ko iz onog vica , cigo naucija konja gladovat taman a ovi mu crka,
CRKLA KRAVA
Ovo je ko iz onog vica , cigo naucija konja gladovat taman a ovi mu crka,
2014-04-11
Zaboravite demografsku obnovu , tu pomoci nema , to reproduktivno stanovništvo o kojem ovaj govori je malo i ostarilo , ima svojih zdrastvenih problema , gleda kako ce skrpit kraj s krajem , nisu ni psihicki labilini za djecu .....uzet brojku od 400 tisuca žena ( dakle i muških toliko ) pa pricat o njima ko da su svi srednje dvadesete a ne pola od toga tridesetogodišnjaci koji su svakakvi i svakakve i nije im do nicega a kamo li djece je u najmanju ruku bezobrazno.
2014-04-11
zasto ne? Ionako ces sve priznat i financirat B-)kolerik wrote:maggie13 wrote:Kolerice, mogaobi i ti biti dragovoljac..ipak si u naponu snage, mladosti..8-)
2014-04-12
A tko će plaćat alimentaciju? Prepostavljam država.kolerik wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ajmo, rad na pojacanoj interakciji..epi, ti zapocni ;-)
Ja sam svoj doprinos odradio, doduše obzirom na sposobnost mogao bih napučiti cijelu Liku u dvije godine :)
ma, možeš malo i na fuš..tko će znat
Pa neka znaju, to je bioloski imperativ, neka mu priznaju status demografskog prvoborca i uvrste u Registar :)
Sila Boga ne moli.
Trinity-
2014-04-17
To se odnosi na ovaj dio teksta o kojem pajdo laprda ;RayMabus wrote:Zaboravite demografsku obnovu , tu pomoci nema , to reproduktivno stanovništvo o kojem ovaj govori je malo i ostarilo , ima svojih zdrastvenih problema , gleda kako ce skrpit kraj s krajem , nisu ni psihicki labilini za djecu .....uzet brojku od 400 tisuca žena ( dakle i muških toliko ) pa pricat o njima ko da su svi srednje dvadesete a ne pola od toga tridesetogodišnjaci koji su svakakvi i svakakve i nije im do nicega a kamo li djece je u najmanju ruku bezobrazno.
Dobra je vijest, navodi, da statistike pokazuju da postojeći broj žena u fertilnoj dobi ukazuje na to da se, uz adekvatne mjere, može doći do povećanog broja rođene djece. Naime, danas u Hrvatskoj živi nešto više od 400.000 žena u dobi od 20. do 39. godine, odnosno u dobi najčešćeg rađanja. Radi se o 20 generacija žena te, navodi dr. Šterc, kad bi svaka osma u generaciji godišnje rodila, imali bismo 55.000 rođenih na godišnjoj razini - dovoljno barem za obnovu postojećeg stanovništva.
To je, ističe dr. Šterc, puka statistika, ali potvrđuje da još uvijek postoji demografski reprodukcijski potencijal u Hrvatskoj. No, samo još narednih pet godina, jer tada u razdoblje rodnosti ulaze manje brojne generacije ženskog stanovništva.
2014-04-11
rekao sam vam.. plaćajući porez ili služeći vojsku, služite kvislinzima na vlasti koji su tu samo da unište Hrvatsku
Guest- Guest
jel ovo 4m. bruto s bosancima
ili samo neto hrvati , ako tako moglo bi nas biti mnogo manje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
maggie13 wrote:zasto ne? Ionako ces sve priznat i financirat B-)kolerik wrote:maggie13 wrote:Kolerice, mogaobi i ti biti dragovoljac..ipak si u naponu snage, mladosti..8-)
ih, i vi odmah u ocinstvo i alimentacije. Djeca su radost i nepisivo blazenstvo.
Tko to more platiti?
Guest- Guest
Bruto ....imaš u tekstu koliko Hrvata ima tu od ta četri miljona 3,6debotoijusto wrote:
2014-04-11
kolerik wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ajmo, rad na pojacanoj interakciji..epi, ti zapocni ;-)
Ja sam svoj doprinos odradio, doduše obzirom na sposobnost mogao bih napučiti cijelu Liku u dvije godine :)
ma, možeš malo i na fuš..tko će znat
Pa neka znaju, to je bioloski imperativ, neka mu priznaju status demografskog prvoborca i uvrste u Registar :)
Sila Boga ne moli.
ak mu žena prizna taj status, šta ko drugi ima više priznavat :D
Guest- Guest
Danas na svijetu, prema procjenama autora, živi oko 7,6 milijuna Hrvata s “izraženim različitim, ali signifikantnim oblicima hrvatskog identiteta i vrijednosti”: 3,6 milijuna živi ih u Hrvatskoj, 400.000 u BiH, oko 250.000 u ostalim susjednim zemljama te oko 3,35 milijuna klasičnih iseljenika u drugim državama.RayMabus wrote:Bruto ....imaš u tekstu koliko Hrvata ima tu od ta četri miljona 3,6debotoijusto wrote:
2014-04-11
Kad bolje pogledam, pa oko mene dosta parova bez djece, a nije da ne žele.MaximusDecimusMiridije wrote:U zadnje vrijeme jebote....ali ono u kratko vrijeme bas 2-3 mjeseca. Jedno 4-5 parova za koje znam da zele imati dijete, ili je teska trudnoca ili je djevojka/zena imala spontani. Potpuni raspad sistema. Mislim da ima i stres svoju ulogu jebiga, dakle ne sama nekakva ajmo rec sebicnost samih ljudi.
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:To se odnosi na ovaj dio teksta o kojem pajdo laprda ;RayMabus wrote:Zaboravite demografsku obnovu , tu pomoci nema , to reproduktivno stanovništvo o kojem ovaj govori je malo i ostarilo , ima svojih zdrastvenih problema , gleda kako ce skrpit kraj s krajem , nisu ni psihicki labilini za djecu .....uzet brojku od 400 tisuca žena ( dakle i muških toliko ) pa pricat o njima ko da su svi srednje dvadesete a ne pola od toga tridesetogodišnjaci koji su svakakvi i svakakve i nije im do nicega a kamo li djece je u najmanju ruku bezobrazno.
Dobra je vijest, navodi, da statistike pokazuju da postojeći broj žena u fertilnoj dobi ukazuje na to da se, uz adekvatne mjere, može doći do povećanog broja rođene djece. Naime, danas u Hrvatskoj živi nešto više od 400.000 žena u dobi od 20. do 39. godine, odnosno u dobi najčešćeg rađanja. Radi se o 20 generacija žena te, navodi dr. Šterc, kad bi svaka osma u generaciji godišnje rodila, imali bismo 55.000 rođenih na godišnjoj razini - dovoljno barem za obnovu postojećeg stanovništva.
To je, ističe dr. Šterc, puka statistika, ali potvrđuje da još uvijek postoji demografski reprodukcijski potencijal u Hrvatskoj. No, samo još narednih pet godina, jer tada u razdoblje rodnosti ulaze manje brojne generacije ženskog stanovništva.
Imam frendicu, ona je ginekologinja, veli, iskreno, ako je prva trudnoca nakon 30-te da su to vec ozbiljna posla.
Do 30-te su plodne bez greske.
Guest- Guest
Nece djeca da se inkarniraju u Rvatsku buahahahaha hahahah ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTriny wrote:Kad bolje pogledam, pa oko mene dosta parova bez djece, a nije da ne žele.MaximusDecimusMiridije wrote:U zadnje vrijeme jebote....ali ono u kratko vrijeme bas 2-3 mjeseca. Jedno 4-5 parova za koje znam da zele imati dijete, ili je teska trudnoca ili je djevojka/zena imala spontani. Potpuni raspad sistema. Mislim da ima i stres svoju ulogu jebiga, dakle ne sama nekakva ajmo rec sebicnost samih ljudi.
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
Page 2 of 8