Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
metilda wrote:ma kvaka je u tome što se svi prave ludi i glumataju široko srce...
Pa kako bi na lak način pokazali kako misle da su bolji od tih i takvih... jel'te... Hercegovaca. Berem riječi makar implicitne samohvale ništa ne koštaju, a gode egu.
Guest- Guest
E kukuuu...da sam dakle hodocasnik,kod Era bih uglavnom bio gladan... ..a dobro...vuksadinare wrote:da..ako dođu jedan,dva puta mjesecno..ako je svakodnevno e onda je bogami skupo i preskupo..los ti ej argumentpismejker wrote:Metilda,Metilda..gdje ima jedna struca kruffa za ukucane,ima jos jkedna za goste-od srca-isto tako i kajgana ili slicno..dorucak nije skup,bem mu misha..bijela kavica,kakao,caj..E jebi ga ako se to naplacuje..
Guest- Guest
pismejker wrote:E kukuuu...da sam dakle hodocasnik,kod Era bih uglavnom bio gladan... ..a dobro...vuksadinare wrote:da..ako dođu jedan,dva puta mjesecno..ako je svakodnevno e onda je bogami skupo i preskupo..los ti ej argumentpismejker wrote:Metilda,Metilda..gdje ima jedna struca kruffa za ukucane,ima jos jkedna za goste-od srca-isto tako i kajgana ili slicno..dorucak nije skup,bem mu misha..bijela kavica,kakao,caj..E jebi ga ako se to naplacuje..
pa dobro, otiđi u neki restoran i reci da si gladan i da ne možeš platiti i sačekaj reakciju... ti si malo pretjerao u samohvali a i u ogađivanju međugorja... svaki (suvremeni) čovjek želi primjeren smještaj i hranu i nije mu žao to platiti... nikakva razlika od skijaša koji žele ugodan i udoban smještaj i to su voljni platiti makar ugađaju uglavnom samo tijelu...
Guest- Guest
E da vam vas Jesus dojde,kako bi Ere onim močugastim stapom po ledjima i glavudžama istempfao..
hajd,hajd,ne se ljutiti,malo vas bockam..samo vi štrigajte offce,tome ih je i Bog namijenio...
hajd,hajd,ne se ljutiti,malo vas bockam..samo vi štrigajte offce,tome ih je i Bog namijenio...
Guest- Guest
Nuu..!!! A kad su isli u Israelu uz brdo puno bocaste trave,ostrog kamenja,i krvavih nogu,nikome to nije smetalo..metilda wrote:pismejker wrote:E kukuuu...da sam dakle hodocasnik,kod Era bih uglavnom bio gladan... ..a dobro...vuksadinare wrote:da..ako dođu jedan,dva puta mjesecno..ako je svakodnevno e onda je bogami skupo i preskupo..los ti ej argumentpismejker wrote:Metilda,Metilda..gdje ima jedna struca kruffa za ukucane,ima jos jkedna za goste-od srca-isto tako i kajgana ili slicno..dorucak nije skup,bem mu misha..bijela kavica,kakao,caj..E jebi ga ako se to naplacuje..
pa dobro, otiđi u neki restoran i reci da si gladan i da ne možeš platiti i sačekaj reakciju... ti si malo pretjerao u samohvali a i u ogađivanju međugorja... svaki (suvremeni) čovjek želi primjeren smještaj i hranu i nije mu žao to platiti... nikakva razlika od skijaša koji žele ugodan i udoban smještaj i to su voljni platiti makar ugađaju uglavnom samo tijelu...
ccccc..i ti hodocasnici postali neke Primadone Pomodne..treba to poganjati preko kamenjara da trci i krvari nogama,da pokazu zrtvu,a ne lezati u klimatiziranom i cekati rum servis...
Ja sam se zivopisno zajebajem,a Medjugorje je tema,po naslovu..,u reali..boli me Kikić..
Bez menea i jos par likova,Forum je mrtav a likovi svi mrtvopuhala..
Guest- Guest
pismejker wrote:E da vam vas Jesus dojde,kako bi Ere onim močugastim stapom po ledjima i glavudžama istempfao..
Teško, barem ako je vjerovati tekstovima NZ. Naime, čak ni trgovce i mjenjače novca u hramu nije tukao, samo im je isprevrtao stolove. Ali dobro, stvar semantike odnosno intepretacije.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Malo zezam Ere..Vjerovatno bi Jesus popio po glavudži i sam da se isao tuci..speare_shaker wrote:pismejker wrote:E da vam vas Jesus dojde,kako bi Ere onim močugastim stapom po ledjima i glavudžama istempfao..
Teško, barem ako je vjerovati tekstovima NZ. Naime, čak ni trgovce i mjenjače novca u hramu nije tukao, samo im je isprevrtao stolove. Ali dobro, stvar semantike odnosno intepretacije.
Ono sto mi je smijesno sto se nesto duhovno tak ootvoreno i materijalisticki reklamira..Ono brale,daj malo to maskiraj,ne mora biti ocito.,..
Guest- Guest
No??Makni Longija,Yehudija,Fučinu,Crvenkastog i šecera na kraju,Menea na 10 dana i budes vidio..Zamiranje..One paralelne teme mimo VIP-a,bi spale na povremene dolaske nekih forumasa..na kraju boi sve zavrsilo kao Kultni forum,inace nelos...Dread_Pirate_Roberts wrote:@svetac - previše si tepaš, al oke...
Ljudi cine forum,nista drugo..u ovom slucaju VIP
Guest- Guest
bez svakog se može i nitko nije toliko bitan...a ti i dalje živi u negiranju...
Na stranu što je to kirbaj i cirkus zanimljiv mi je da Papu podržavaju najveći protivnici crkve kvazi ateisti, komunisti, sektaši i svi oni koji žele vidjeti Vatikan u plamenu
Kermit-
2014-04-17
pa u tom je poanta...gledaj evo jednog primjera koji je podmukao od ovog pape...kao on se zalaze za ujedinjenje krscana a sve cini da razjedini katolicku crkvu kojoj ej on na celu.....dovoljno ti je sicitati iz njegovog intervjua...da je katolike juzne amerike proglasio boljim vjernicima i katolicima od onih koji nisu iz juzne amerike a poglavito ej mislio na europskei americke katolike...asilovski wrote:Na stranu što je to kirbaj i cirkus zanimljiv mi je da Papu podržavaju najveći protivnici crkve kvazi ateisti, komunisti, sektaši i svi oni koji žele vidjeti Vatikan u plamenu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj Papa je predviđen već poodavno on će dovesti do nove šizme i raskola unutar Crkve zato je i zbačen Benediktvuksadinare wrote:pa u tom je poanta...gledaj evo jednog primjera koji je podmukao od ovog pape...kao on se zalaze za ujedinjenje krscana a sve cini da razjedini katolicku crkvu kojoj ej on na celu.....dovoljno ti je sicitati iz njegovog intervjua...da je katolike juzne amerike proglasio boljim vjernicima i katolicima od onih koji nisu iz juzne amerike a poglavito ej mislio na europskei americke katolike...asilovski wrote:Na stranu što je to kirbaj i cirkus zanimljiv mi je da Papu podržavaju najveći protivnici crkve kvazi ateisti, komunisti, sektaši i svi oni koji žele vidjeti Vatikan u plamenu
Kermit-
2014-04-17
a koliko ozbiljno shvaca painski polozaj da ej rekao da ej njemu zapravo uloga pape odmor...razbibriga..piskaranje papirica...ono u stilu tu sam samo da odradim..a ocito to dobro odrađuje za neciji racun
2015-09-08
cuj ovog blentepismejker wrote:Nuu..!!! A kad su isli u Israelu uz brdo puno bocaste trave,ostrog kamenja,i krvavih nogu,nikome to nije smetalo..metilda wrote:pismejker wrote:E kukuuu...da sam dakle hodocasnik,kod Era bih uglavnom bio gladan... ..a dobro...vuksadinare wrote:da..ako dođu jedan,dva puta mjesecno..ako je svakodnevno e onda je bogami skupo i preskupo..los ti ej argumentpismejker wrote:Metilda,Metilda..gdje ima jedna struca kruffa za ukucane,ima jos jkedna za goste-od srca-isto tako i kajgana ili slicno..dorucak nije skup,bem mu misha..bijela kavica,kakao,caj..E jebi ga ako se to naplacuje..
ccccc..i ti hodocasnici postali neke Primadone Pomodne..treba to poganjati preko kamenjara da trci i krvari nogama,da pokazu zrtvu,a ne lezati u klimatiziranom i cekati rum servis...
Ja sam se zivopisno zajebajem,a Medjugorje je tema,po naslovu..,u reali..boli me Kikić..
Bez menea i jos par likova,Forum je mrtav a likovi svi mrtvopuhala..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
...i onda se cudi..sto gotovo ne putuje po europi...poglavito katolickim drzavama..jedan put bio u poljskoj...ali zato je pohodio par puta nekatolcike zemlje...vecinom protestantske..i jednom bh-a...gdje opet katolici nisu u vecini
2015-09-08
Tako je... Jerbo ti, kao vrli katolik, vjernik i kršćanin, bolje znaš od Duha Svetoga.Eroo wrote:Današnji papa ne poštuje ni Velikog papu, svetog Ivana Pavla II. Naime, upravo je sveti Ivan Pavao II proglasio Alojzija Stepinca blaženim (1998.). Ivan Pavao II je proglašen svecem 2014. Današnji papa je nasjeo Nikoliću i patrijarhu Irineju i sad neka rješava problem kao zna i umije. Ako osporava blaženost Stepinca, onda bi bio logički zaključak da ni proglašena svetost Ivana Pavla II nije bila ispravna.
Još kada ti se pridruži ateist marcellus... Svijet vas nema.
Pa nije odabran da bi nekome guzicu lizao... Odabran je, znamo kako, po Duhu Svetome.vuksadinare wrote:...i onda se cudi..sto gotovo ne putuje po europi...poglavito katolickim drzavama..jedan put bio u poljskoj...ali zato je pohodio par puta nekatolcike zemlje...vecinom protestantske..i jednom bh-a...gdje opet katolici nisu u vecini
ma cim tebi valja onda mora da je negdje usroprovocator wrote:Pa nije odabran da bi nekome guzicu lizao... Odabran je, znamo kako, po Duhu Svetome.vuksadinare wrote:...i onda se cudi..sto gotovo ne putuje po europi...poglavito katolickim drzavama..jedan put bio u poljskoj...ali zato je pohodio par puta nekatolcike zemlje...vecinom protestantske..i jednom bh-a...gdje opet katolici nisu u vecini
2014-04-19
Ti, kao i uvijek, kažeš malo ali glupo. No ja te razmem.prckov wrote:
ma cim tebi valja onda mora da je negdje usro
ma sve mi nezgodno rec ali meni je zaista dosadno bez tebeprovocator wrote:Ti, kao i uvijek, kažeš malo ali glupo. No ja te razmem.prckov wrote:
ma cim tebi valja onda mora da je negdje usro
2014-04-19
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Papa Franjo se opet oglasio u svezi Medjugorja
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa ce do kraja godine priznati sluzbeno Medjugorje kao gospino svetiste?
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa ce do kraja godine priznati sluzbeno Medjugorje kao gospino svetiste?
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
Page 4 of 12