Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
Is There Anything He Doesn't Fund? Soros Closely Connected to DC Women's March
Touted by the mainstream media and its organizers as a spontaneous, grassroots demonstration in support of female rights and other progressive causes, the Women's March on Washington drew over 500,000 to the streets of the US capital on January 21.
It's likely few if any of the assembled knew that over 50 of the groups involved in forming the march have received funding from billionaire activist George Soros.Preliminary research conducted by the alternative media indicates Soros has provided funding to at least 56 of the march's "partners," including "key partners" such as the National Resource Defense Council, which opposes President Donald Trump's environmental policies, and Planned Parenthood, which opposes Trump's stance on abortion.
Soros's Open Society Foundations released a statement in response to the allegations, denying it had funded protests in response to the election of Trump
- Linda Sarsour, who serves as "executive director of the Arab American Association of New York, co-founder of Muslims for Ferguson, and member of Justice League NYC."
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:co-founder of Muslims for Ferguson, and member of Justice League NYC."
viš to mi je promaklo
2014-04-16
Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
2016-11-17
Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
omni-
2014-04-12
Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
2016-11-17
Nemas pametnijeg posla?govinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
omni-
2014-04-12
Veceras ne...omni wrote:Nemas pametnijeg posla?govinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
2016-11-17
je ti zabavagovinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
makar se ne bojim zena kao ti...marcellus wrote:je ti zabavagovinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
2016-11-17
ahahahaStanojko wrote:F E N O M E N A L N O
2014-04-15
Kermit-
2014-04-17
Vidim i papa Franjo je sudjelovao u ovom cirkusu hehehe dobri Franjo jezuita
Kermit-
2014-04-17
https://www.youtube.com/watch?v=BXpi3F0E5ro
2014-04-19
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/podrzali-ste-mars-zena-na-washington-cestitam-podrzali-ste-isil-i-uvodenje-serijata-993797/#axzz4WZZL8fmV
sta je ovo jebote,ovi liberali su totalno sjebani u glavu,ovdje vise nikakav tretman nemoze pomoci,mozda jedino elektro shokovi,samo to su izbacili iz prakse u americi zbog nezeljenih efekata no mozda bi to opet trebalo uvesti u upotrebu.
Guest- Guest
Puklo, još će feministice klanjati, ali po feministički
2014-04-15
Dobiješ ban jer si stoka nekulturna. Liepo sam te upozorio da će na tvoje nepriznavanje ishoda nacionalnointegracijskih procesah usliediti rafal pučkoga nacionalizma, a vjerujem da si uvidio da materijala za jebanje, ne nužno ostarjelih majkih, imam i ja. Stoga, bonton u ruke, ako su to već roditelji i škola propustili, pa kad ga usvojiš, navrati nam.govinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
Last edited by Regoč on 25/1/2017, 12:10; edited 1 time in total
Nije jer ga potjeraju zbog vrieđanja kolegice forumašice, a onda to predstavlja kao ustašku osvetu.marcellus wrote:je ti zabavagovinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
govinda wrote:makar se ne bojim zena kao ti...marcellus wrote:je ti zabavagovinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
bojo bi se da znaš moju punicu
Odjebi od mene, nisam te nista pitao. Ne dobija mi se ban veceras pa ti necu napisati nikakvu psovku sto se tice ostarjele ti majke ali vjerovatno pretpostavljas sta mislim u sebi...Regoč wrote:Dobiješ ban jer si stoka nekulturna. Liepo sam te upozorio da će na tvoje nepriznavanje ishoda nacionalnointegracijskih procesah usliediti rafal pučkoga nacionalizma, a vjerujem da si uvidio da materijala za jebanje, ne nužno ostarjelih majkih, imam i ja. Stoga, bonton u ruke, ako su to već roditelji i škola propustili, pa kad ga usvojiš, navrati nam.govinda wrote:Sta radim ovdje? Obicno jebem matere ustasama pa dobijem ban, uglavnom to...omni wrote:Tko tebi kavez drma? I sto ti uopce radis na proustaskom forumu? Djedovskoj ideologiji se vracas?govinda wrote:Ustaske picke na ovom proustaskom forumu se boje zena...
2016-11-17
I Regoc, nemoj da seres, poceo si me vrijedjati nakon sto sam napisao da je ona francuska kurva Le Pen americka marioneta...koja budala moras biti da vrijedjas ljude zbog neke francuske kurve koju nikad u zivotu nisi sreo niti ces ikada sresti...
2016-11-17
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Glupača
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Page 5 of 10