Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
GRAĐANSKA inicijativa, koja djeluje u okvirima Udruge Malaika, organizira Hod za život u Rijeci, navodeći da je to miroljubivi hod građana kojim se ukazuje na važnost potpore životu od začeća do prirodne smrti, kao temeljnom pravu čovjeka.
Organizatorica Barbara Brezac Benigar za N1 je povodom ovogodišnjeg hoda u Rijeci rekla da su imali nekih problema s Gradom koji im nije dao rutu te da Grad možda nekome nešto naštimava jer je Hod za slobodu objavio da će i oni imati događaj.
Tvrdnje da iza njih stoje desničarske organizacije nazvala je lažima.
"Hod za život je lišen politike i crkvenih konotacija. Sretna sam da su došli neki iz politike, pašu mi svi ljudi, političari, sportaši, glumci. Ovdje je svaka osoba koja tu želi biti. Naše poruke su da život počinje začećem, a završava prirodnom smrću", rekla je Brezac Benigar i iznijela svoj stav o silovanim ženama i njihovom pravu na pobačaj.
"Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice. Silovatelj je osoba koja je počinila kazneno djelo, majka koja je učinila pobačaj je osoba koja je sebe stavila u poziciju ubojice jer je dokinula nečiji život. Ne treba jedan zločin završiti još jednim zločinom. Itekako sam svjesna što govorim. Dala sam vam jasne odgovore iza kojih se neću sakriti", kazala je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/organizatorica-hoda-za-zivot-silovane-zene-koje-zele-pobaciti-za-mene-su-ubojice/2193554.aspx
Organizatorica Barbara Brezac Benigar za N1 je povodom ovogodišnjeg hoda u Rijeci rekla da su imali nekih problema s Gradom koji im nije dao rutu te da Grad možda nekome nešto naštimava jer je Hod za slobodu objavio da će i oni imati događaj.
"Hod za život je lišen politike i crkvenih konotacija. Sretna sam da su došli neki iz politike, pašu mi svi ljudi, političari, sportaši, glumci. Ovdje je svaka osoba koja tu želi biti. Naše poruke su da život počinje začećem, a završava prirodnom smrću", rekla je Brezac Benigar i iznijela svoj stav o silovanim ženama i njihovom pravu na pobačaj.
"Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice. Silovatelj je osoba koja je počinila kazneno djelo, majka koja je učinila pobačaj je osoba koja je sebe stavila u poziciju ubojice jer je dokinula nečiji život. Ne treba jedan zločin završiti još jednim zločinom. Itekako sam svjesna što govorim. Dala sam vam jasne odgovore iza kojih se neću sakriti", kazala je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/organizatorica-hoda-za-zivot-silovane-zene-koje-zele-pobaciti-za-mene-su-ubojice/2193554.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
2014-04-12
Re: Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
kretenuša.
sigurno pada u nesvijest kad vidi kurac.
sigurno pada u nesvijest kad vidi kurac.
sitting_bull-
2015-09-28
Re: Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Brezac Benigar je, inače, bivša predstojnica Centra za autizam Rijeka, a u fokus javnosti došla je 2016. godine kao zagovarateljica bizarne i opasne pseudoznanstvene metode liječenja autistične djece tzv. MMS/CD protokolom u koji je uključen proizvod MMS (Miracle Mineral Solution), koji sadrži 28-postotni natrijev klorid i limunsku kiselinu. Djeci se daje kao kapi u tekućini ili pak kao klistir, a sve s ciljem ‘uništavanja nametnika koji izazivaju autizam’. Spomenuti proizvod je zabranjen, a njegovo djelovanje izaziva niz štetnih nuspojava.
- Potaknula sam neke roditelje da počnu s ovim načinom liječenja jer sam ih upoznala s iskustvima i istraživanjima doktorice Kerri Riviera. Na svoje oči sam vidjela mnoge parazite koji su izlazili iz djece. Različitih su vrsta, debljine i dužine, nerijetko od 15 do 50 centimetara, i nepobitan su dokaz da se njihova prisutnost odražava na prepreke u funkcioniranju, zbog čijih posljedica osoba dobiva dijagnozu autizma - kazala je svojedobno za Jutarnji Brezec Benigar ustvrdivši da 'više otrova dobije tijelo djeteta jednim plivanjem u bazenu, nego u dvije godine CD protokola'.
- Potaknula sam neke roditelje da počnu s ovim načinom liječenja jer sam ih upoznala s iskustvima i istraživanjima doktorice Kerri Riviera. Na svoje oči sam vidjela mnoge parazite koji su izlazili iz djece. Različitih su vrsta, debljine i dužine, nerijetko od 15 do 50 centimetara, i nepobitan su dokaz da se njihova prisutnost odražava na prepreke u funkcioniranju, zbog čijih posljedica osoba dobiva dijagnozu autizma - kazala je svojedobno za Jutarnji Brezec Benigar ustvrdivši da 'više otrova dobije tijelo djeteta jednim plivanjem u bazenu, nego u dvije godine CD protokola'.
2014-04-12
Daj fuj, ovo neću ni čitati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Na svu sreću, pa na nju ne utječu desničarske organizacije
Na svu sreću, pa na nju ne utječu desničarske organizacije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
budemo culi iz prve ruke kad se kolega @marc vrati s hodanja
kako stvari stoje i koje su duzine paraziti
kako stvari stoje i koje su duzine paraziti
2014-04-12
Baš me zanima kako bi pričala da joj ga stavi neki muslimanski migrant
A da li po toj logici žena smije pobaciti ako joj je silovatelj istovremeno otac i djed, a djetetu onda otac, djed i pradjed?
sve kombinacije su prihvatljiveOh_Femder wrote:A da li po toj logici žena smije pobaciti ako joj je silovatelj istovremeno otac i djed, a djetetu onda otac, djed i pradjed?
vili40-
2015-08-02
Kombinacija: papa Aleksandar Borgia :Pvili40 wrote:sve kombinacije su prihvatljiveOh_Femder wrote:A da li po toj logici žena smije pobaciti ako joj je silovatelj istovremeno otac i djed, a djetetu onda otac, djed i pradjed?
“Pod sloganom “Moja kultura je kultura života” danas je u Rijeci održano okupljanje u organizaciji riječke udruge Malaika kojoj je predsjednica gđa Barbara Brezac Benigar.
Niti udruga Malaika niti gđa Benigar nisu dio nacionalne inicijative Hod za život, obitelj i Hrvatsku koji se ove godine održava pod geslom “Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije.” Isto je objavljeno i na Facebook stranici Hod za život – Rijeka.
Ovim se putem ograđujemo od izjave gđe Benigar o silovanim ženama ili bilo čemu drugom. Stavovi gđe Benigar ne mogu se ni na koji način poistovjetiti sa stavovima miroljubivog Hoda za život koji izražava podršku nerođenom djetetu, njegovoj majci i ocu te svakom ljudskom biću.
https://narod.hr/hrvatska/hod-za-zivot-nije-organizator-skupa-u-rijeci-niti-dijeli-stavove-udruge-malaika-o-silovanim-zenama
Niti udruga Malaika niti gđa Benigar nisu dio nacionalne inicijative Hod za život, obitelj i Hrvatsku koji se ove godine održava pod geslom “Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije.” Isto je objavljeno i na Facebook stranici Hod za život – Rijeka.
Ovim se putem ograđujemo od izjave gđe Benigar o silovanim ženama ili bilo čemu drugom. Stavovi gđe Benigar ne mogu se ni na koji način poistovjetiti sa stavovima miroljubivog Hoda za život koji izražava podršku nerođenom djetetu, njegovoj majci i ocu te svakom ljudskom biću.
https://narod.hr/hrvatska/hod-za-zivot-nije-organizator-skupa-u-rijeci-niti-dijeli-stavove-udruge-malaika-o-silovanim-zenama
Guest- Guest
genijalno, za Rijeku u kojoj ova manifestacija nikad neće biti široko prihvaćena staviti ovu pojavu...mada je na liniji sa progresivnima, autizam lijecit' sodom bikarbonom i limunskom kiselinom je uz anti vaksinisanje sigurno u vrhu
2014-04-15
onda je hod za zivot nadasve licemjerna organizacija, ni prva ni zadnja doduše, jer ili je abortus ubojstvo ili nije...oko tehnikalija se uvijek moze podići raspravametilda wrote:“Pod sloganom “Moja kultura je kultura života” danas je u Rijeci održano okupljanje u organizaciji riječke udruge Malaika kojoj je predsjednica gđa Barbara Brezac Benigar.
2014-04-15
abortus je ubojstvo
2014-04-16
znaci ova je previse i za ortodoksne katotalibanemetilda wrote:“Pod sloganom “Moja kultura je kultura života” danas je u Rijeci održano okupljanje u organizaciji riječke udruge Malaika kojoj je predsjednica gđa Barbara Brezac Benigar.
vrati koko sto si pozobala , pecat logo i hodalicu
2014-04-12
a handjob ?aben wrote:abortus je ubojstvo
2014-04-12
genociddebotoijusto wrote:a handjob ?aben wrote:abortus je ubojstvo
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:genociddebotoijusto wrote:a handjob ?aben wrote:abortus je ubojstvo
Dva retarda, malo jača.
Guest- Guest
Dakle, medicina je jedinstvena u zaključku kako ljudski život počinje začećem.
Iz čega slijedi da je zigota dijete u početnoj fazi svoga razvoja.
Iz čega slijedi da je abortus ubojstvo, a oni koji ga čine ili pomažu nekome u tome ubojice ili suučesnici u ubojstvu.
Kraj rasprave.
Iz čega slijedi da je zigota dijete u početnoj fazi svoga razvoja.
Iz čega slijedi da je abortus ubojstvo, a oni koji ga čine ili pomažu nekome u tome ubojice ili suučesnici u ubojstvu.
Kraj rasprave.
Guest- Guest
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» 'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
» Debotovi u 'akciji'!Skinuli zastavu 'Hoda za zivot' pa privedeni'
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» 'Silovane žene same su krive jer su koristile parfem i bile oskudno odjevene'
» Debotovi u 'akciji'!Skinuli zastavu 'Hoda za zivot' pa privedeni'
Page 1 of 11