Glupača
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
Re: Glupača
znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
preglupo i za leftarda
ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
:thefuf:
"We is experts"marcellus wrote:Noor wrote:ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
2014-04-15
ne moram ni poslusati, dost da joj vidim frizuru i boju, iste sekunde znam da nist pametnog nemre recimarcellus wrote:Noor wrote:ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
2017-10-06
Ti bi to rekla i za einsteinaNoor wrote:ne moram ni poslusati, dost da joj vidim frizuru i boju, iste sekunde znam da nist pametnog nemre recimarcellus wrote:Noor wrote:ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
Toliko o tvojoj pameti
Noor wrote:ne moram ni poslusati, dost da joj vidim frizuru i boju, iste sekunde znam da nist pametnog nemre recimarcellus wrote:Noor wrote:ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
ja kad vidim tu frizuru i boju kose prvo pomislim "dajkača"
pa ne mre to volit muško s takvom frizurom
o sunce ti jebem, bicevat onog ko joj dopusta na tv, ma i onog ko uperi kameru u nju
koji bi ta preodgoj imala u plemenu, a majke ti da dojde i namece takva sranja, prvo bi ostala bez zuba, garant, onda brzo depiliranje kose il kako kod nas to zovu, pajcek depiliranje, sad smo modernizirani pa koristimo plin dok je prije bilo sa slamom, pa se coek isprlja .
:)
onda ciscenje stale lopaticom za uredjivanje cvijeca i gredica
naravno, nosenje drva iz sume i kopanje na njivi su predvidjeni kao rekreativni poslovi
za godinu dana bi svoje sadasnje istomisljenike spaljivala na lomaci :)
i one koj kazu da jede od 5 godina moze odlucit bez dozvole roditelja da promjeni spol
koji bi ta preodgoj imala u plemenu, a majke ti da dojde i namece takva sranja, prvo bi ostala bez zuba, garant, onda brzo depiliranje kose il kako kod nas to zovu, pajcek depiliranje, sad smo modernizirani pa koristimo plin dok je prije bilo sa slamom, pa se coek isprlja .
:)
onda ciscenje stale lopaticom za uredjivanje cvijeca i gredica
naravno, nosenje drva iz sume i kopanje na njivi su predvidjeni kao rekreativni poslovi
za godinu dana bi svoje sadasnje istomisljenike spaljivala na lomaci :)
i one koj kazu da jede od 5 godina moze odlucit bez dozvole roditelja da promjeni spol
Danas Matko sutra svatko
n_razbojnik-
2014-04-15
evo..ti napises jedva 11 rijeci i sve jasnoSora wrote:Ti bi to rekla i za einsteinaNoor wrote:ne moram ni poslusati, dost da joj vidim frizuru i boju, iste sekunde znam da nist pametnog nemre recimarcellus wrote:Noor wrote:ali marc, expert saysmarcellus wrote:znači ako je bebi pelena posrana ne smiješ joj promijenit pelenu ako beba ne odobri govorom tijela
preglupo i za leftarda
Toliko o tvojoj pameti
se i ti farbaš u ciklamu?
Last edited by Noor on 11/5/2018, 19:07; edited 1 time in total
nisam :)n_razbojnik wrote:Pleme je vrlo netoleratno i nasilno...jesi siguran da niste Komanči?
2015-08-15
zasto, pa ja sam 80tih 2 godine imao plavu kosu, plavu a ne zhutu, otprilike kao ova zenska, samo sam imao kratku, na chetku,kaja wrote:Boja kose se sad fura i fora je ali moraš biti malo hrabriji za to ..
Gornja je ljepša, baš je sve usklađeno.Leviathan2 wrote:zasto, pa ja sam 80tih 2 godine imao plavu kosu, plavu a ne zhutu, otprilike kao ova zenska, samo sam imao kratku, na chetku,kaja wrote:Boja kose se sad fura i fora je ali moraš biti malo hrabriji za to ..
Trinity-
2014-04-17
tu je i dobra...al to je i do same frizure i kompletnog stilakaja wrote:Boja kose se sad fura i fora je ali moraš biti malo hrabriji za to ..
ono gore je sušta suprotnost
2017-10-06
Triny wrote:Gornja je ljepša, baš je sve usklađeno.Leviathan2 wrote:zasto, pa ja sam 80tih 2 godine imao plavu kosu, plavu a ne zhutu, otprilike kao ova zenska, samo sam imao kratku, na chetku,kaja wrote:Boja kose se sad fura i fora je ali moraš biti malo hrabriji za to ..
Obe su prelijepe
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
zapravo je boja kose nebitna, bitno je da je ono što ona govori zlostavljanje djeteta
ako bebi ne promijeniš odmah pelenu upali joj se guzica, ostavit bebu u usranoj peleni jer se beba "ne slaže" da se pelena promijeni je mučenje djeteta
kao što je zlostavljanje malog djeteta pitati ga što hoće jesti a što ne želi jesti jer će se naravno ubijati u bombonima i čokoladi i sigurno neće jesti grašak i mrkvicu i razboljet će se
djecu se ne pita previše što žele, jer se time muči djecu jer mala djeca ne žele sama donositi odluke jer ih je toga strah nego očekuju da roditelji znaju i očekuju jasne smjernice o tome što je dobro a što loše, što se smije a što ne. Očekuju jasnoću i konzistentnost, a kad im se sve pusti na volju to ih zbuni i postanu agresivni
ako bebi ne promijeniš odmah pelenu upali joj se guzica, ostavit bebu u usranoj peleni jer se beba "ne slaže" da se pelena promijeni je mučenje djeteta
kao što je zlostavljanje malog djeteta pitati ga što hoće jesti a što ne želi jesti jer će se naravno ubijati u bombonima i čokoladi i sigurno neće jesti grašak i mrkvicu i razboljet će se
djecu se ne pita previše što žele, jer se time muči djecu jer mala djeca ne žele sama donositi odluke jer ih je toga strah nego očekuju da roditelji znaju i očekuju jasne smjernice o tome što je dobro a što loše, što se smije a što ne. Očekuju jasnoću i konzistentnost, a kad im se sve pusti na volju to ih zbuni i postanu agresivni
Similar topics
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
Page 1 of 4