Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
marcellus wrote:Leviathan2 wrote:otkud je dred adminjo, LOL
govinda, izgleda da te ovaj zajebava
kic je za sad jedini adminjos ovde
zec zamijenio strahija
žao mi da ga nema, najobrazovaniji čovjek ovdje bio
potjerali ste čovjeka jebiga. ti znaš kako.
Guest- Guest
Fašistu iredentističkoga smjera, nitko ga nije potjerao. Piše neku knjigu pa mu forumašenje oduzima vrieme. Vratit će se kad bude imao vremena.Gnječ wrote:marcellus wrote:Leviathan2 wrote:otkud je dred adminjo, LOL
zec zamijenio strahija
Naravno da jeste...Ili tvrdis da u Slavoniji ne zive Hrvati? Jbt, meni Slavonija peko puta a ti mi pricas ko su i sta su Sokci...svasta...Regoč wrote:Šokac nije isto što i Hrvat, a ti si naziv Šokac uporabio baš da omalovažiš Hrvate. Dakle, poštuj ishode nacionalnointegracijskih procesah. Što se tiče incesta, takvu je poveznicu mogao napraviti samo dionik bliskoistočne civilizacije(?), nikako sljedbenik Kristov. Uglavnom, ne diraj mi vjeru, narod i obitelj pa smo mirni.govinda wrote:pervertitŠokac nije nikad bio posprdan izraz, uostalom cijela Slavonija sebe zove Sokcima...a tvoje kcerke djevice me ne zanimaju, nisam incestuozni pervertit kao ti...Regoč wrote:Za Lepenku me zaboli penis (vidiš ti europsku uljudbu, a ne ko neki Anadolac pisat kurac), no dira me kad o Hrvatima posprdno govoriš kao o Šokcima. Dakle, Govindo, poštuj ishod nacionalnointegracijskih procesah i nećemo se sukobljavati jer mi se čini da imamo slične stavove. A i ja u sebi svašta mnim o kćerima djevicama i Ćabi. No, o tom je bolje šutjeti.govinda wrote:I Regoc, nemoj da seres, poceo si me vrijedjati nakon sto sam napisao da je ona francuska kurva Le Pen americka marioneta...koja budala moras biti da vrijedjas ljude zbog neke francuske kurve koju nikad u zivotu nisi sreo niti ces ikada sresti...
2016-11-17
Vidi ovih iz Strizivojne kako vrijedjaju Hrvate
https://www.facebook.com/nksokadija/
https://www.facebook.com/nksokadija/
2016-11-17
A vidi Kice, protuhrvatskog elementa
2016-11-17
Govi, nevjerojatno je koliko si uporan u svojoj jadnosti. Govorio si o "Srbima i Šokcima". Zašto nisi rekao Hrvatima? Zato što Bliskoistočnjaci porugljivo sve Hrvate nazivaju Šokcima. Nama Hrvatima Šokci su točno određen dio našega naroda, ne istoznačnica s Hrvati. Što se tiče Slavonije i Šokaca, niti su svi Slavonci Šokci, niti su svi Šokci Slavonci. A, kako već rekoh, niti svi Hrvati nisu Šokci. Jedino su svi Šokci Hrvati. Stoga, Anadolče, poštuj ishod nacionalnointegracijskih procesah, Hrvate zovi Hrvatima, i neće ti biti uzvraćeno arsenalom pučkoga nacionalizma. Bog i Hrvati!
Gnječ wrote:marcellus wrote:Leviathan2 wrote:otkud je dred adminjo, LOL
zec zamijenio strahija
strahi i ja smo si privatno dobri...
Sokac nije nikad bio podrugljiv naziv, konjino glupa...da jeste, ne bi se Slavonci nazivali Sokcima...ali ti si glup i ne vrijedi ti objasnjavati...Regoč wrote:Govi, nevjerojatno je koliko si uporan u svojoj jadnosti. Govorio si o "Srbima i Šokcima". Zašto nisi rekao Hrvatima? Zato što Bliskoistočnjaci porugljivo sve Hrvate nazivaju Šokcima. Nama Hrvatima Šokci su točno određen dio našega naroda, ne istoznačnica s Hrvati. Što se tiče Slavonije i Šokaca, niti su svi Slavonci Šokci, niti su svi Šokci Slavonci. A, kako već rekoh, niti svi Hrvati nisu Šokci. Jedino su svi Šokci Hrvati. Stoga, Anadolče, poštuj ishod nacionalnointegracijskih procesah, Hrvate zovi Hrvatima, i neće ti biti uzvraćeno arsenalom pučkoga nacionalizma. Bog i Hrvati!
2016-11-17
Nama nije, Turcima je. Hrvate zovi Hrvatima i neće biti problemah.govinda wrote:Sokac nije nikad bio podrugljiv naziv, konjino glupa...da jeste, ne bi se Slavonci nazivali Sokcima...ali ti si glup i ne vrijedi ti objasnjavati...Regoč wrote:Govi, nevjerojatno je koliko si uporan u svojoj jadnosti. Govorio si o "Srbima i Šokcima". Zašto nisi rekao Hrvatima? Zato što Bliskoistočnjaci porugljivo sve Hrvate nazivaju Šokcima. Nama Hrvatima Šokci su točno određen dio našega naroda, ne istoznačnica s Hrvati. Što se tiče Slavonije i Šokaca, niti su svi Slavonci Šokci, niti su svi Šokci Slavonci. A, kako već rekoh, niti svi Hrvati nisu Šokci. Jedino su svi Šokci Hrvati. Stoga, Anadolče, poštuj ishod nacionalnointegracijskih procesah, Hrvate zovi Hrvatima, i neće ti biti uzvraćeno arsenalom pučkoga nacionalizma. Bog i Hrvati!
Zvacu kako ja hocu koga ja hocu...covjece sa cudnim pravopisom...nehrvatskim...Regoč wrote:Nama nije, Turcima je. Hrvate zovi Hrvatima i neće biti problemah.govinda wrote:Sokac nije nikad bio podrugljiv naziv, konjino glupa...da jeste, ne bi se Slavonci nazivali Sokcima...ali ti si glup i ne vrijedi ti objasnjavati...Regoč wrote:Govi, nevjerojatno je koliko si uporan u svojoj jadnosti. Govorio si o "Srbima i Šokcima". Zašto nisi rekao Hrvatima? Zato što Bliskoistočnjaci porugljivo sve Hrvate nazivaju Šokcima. Nama Hrvatima Šokci su točno određen dio našega naroda, ne istoznačnica s Hrvati. Što se tiče Slavonije i Šokaca, niti su svi Slavonci Šokci, niti su svi Šokci Slavonci. A, kako već rekoh, niti svi Hrvati nisu Šokci. Jedino su svi Šokci Hrvati. Stoga, Anadolče, poštuj ishod nacionalnointegracijskih procesah, Hrvate zovi Hrvatima, i neće ti biti uzvraćeno arsenalom pučkoga nacionalizma. Bog i Hrvati!
2016-11-17
Pravopis je hrvatski, balijo. Kad već zovemo koga kako hoćemo, poture.govinda wrote:Zvacu kako ja hocu koga ja hocu...covjece sa cudnim pravopisom...nehrvatskim...Regoč wrote:Nama nije, Turcima je. Hrvate zovi Hrvatima i neće biti problemah.govinda wrote:Sokac nije nikad bio podrugljiv naziv, konjino glupa...da jeste, ne bi se Slavonci nazivali Sokcima...ali ti si glup i ne vrijedi ti objasnjavati...Regoč wrote:Govi, nevjerojatno je koliko si uporan u svojoj jadnosti. Govorio si o "Srbima i Šokcima". Zašto nisi rekao Hrvatima? Zato što Bliskoistočnjaci porugljivo sve Hrvate nazivaju Šokcima. Nama Hrvatima Šokci su točno određen dio našega naroda, ne istoznačnica s Hrvati. Što se tiče Slavonije i Šokaca, niti su svi Slavonci Šokci, niti su svi Šokci Slavonci. A, kako već rekoh, niti svi Hrvati nisu Šokci. Jedino su svi Šokci Hrvati. Stoga, Anadolče, poštuj ishod nacionalnointegracijskih procesah, Hrvate zovi Hrvatima, i neće ti biti uzvraćeno arsenalom pučkoga nacionalizma. Bog i Hrvati!
molim vas da se zadržite na osobnim uvredama bez spominjanja obitelji...
Ja ne vrijedjam nikoga ali moram reagovati na ovu glupost da Sokci nisu Hrvati...mislim, zivim sa Sokcima cijeli zivot i vrlo mi je jasno da ljudi jesu Hrvati i sad kad dodje ovakva jedna budala moram da reagujem...Dread_Pirate_Roberts wrote:molim vas da se zadržite na osobnim uvredama bez spominjanja obitelji...
2016-11-17
To mu reci brate srbine! :)
danas nema salate na meniju..ali ti naruci ako hoces...Stanojko wrote:To mu reci brate srbine! :)
2016-11-17
govinda wrote:Ja ne vrijedjam nikoga ali moram reagovati na ovu glupost da Sokci nisu Hrvati...mislim, zivim sa Sokcima cijeli zivot i vrlo mi je jasno da ljudi jesu Hrvati i sad kad dodje ovakva jedna budala moram da reagujem...Dread_Pirate_Roberts wrote:molim vas da se zadržite na osobnim uvredama bez spominjanja obitelji...
ma vrijeđate se ponekad otvoreno, ponekad prikriveno što je sasvim ok...kad se počne spominjati obitelj tu je granica pređena i zato sam vas zamolio da to ne radite...
dobro, necu familiju prvi spomenutiDread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:Ja ne vrijedjam nikoga ali moram reagovati na ovu glupost da Sokci nisu Hrvati...mislim, zivim sa Sokcima cijeli zivot i vrlo mi je jasno da ljudi jesu Hrvati i sad kad dodje ovakva jedna budala moram da reagujem...Dread_Pirate_Roberts wrote:molim vas da se zadržite na osobnim uvredama bez spominjanja obitelji...
ma vrijeđate se ponekad otvoreno, ponekad prikriveno što je sasvim ok...kad se počne spominjati obitelj tu je granica pređena i zato sam vas zamolio da to ne radite...
2016-11-17
Za razliku od dosad, jel.
I opet, ne izvrći. Šokci su Hrvati, a taj naziv Anadolci rabe u pogrdnom smislu za sve Hrvate, bili ili ne bili Šokci.
I opet, ne izvrći. Šokci su Hrvati, a taj naziv Anadolci rabe u pogrdnom smislu za sve Hrvate, bili ili ne bili Šokci.
A bilo bi kulturno da nitko nikoga ne vrieđa, ali nakotilo se "antifašistah", četnikah i bliskoistočnjakah pa ne može tisućljetna hrvatska uljudba prosjati iz balkanskoga kala.
Anadolci nemaju pojma ko su Sokci, bas onaj Turcin iz Anadolije vodi brigu o Hrvatima i Sokcima..i btw, naziv Sokac je turskog porijekla...mozda ti to smeta sto je dio Hrvata sebe nazvao po turskoj rijeci?Regoč wrote:Za razliku od dosad, jel.
2016-11-17
a nakotilo se i nekih fasista sa cudim pravopisom, ima ih ko pacova u kanalizaciji...Regoč wrote:A bilo bi kulturno da nitko nikoga ne vrieđa, ali nakotilo se "antifašistah", četnikah i bliskoistočnjakah pa ne može tisućljetna hrvatska uljudba prosjati iz balkanskoga kala.
2016-11-17
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Glupača
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Page 8 of 10