Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
tu rakic babu posalji na ovaj forum da je izhebemo kako spada, nece joj vise pasti na pamet ni beknutmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:e stvarno, posto je marcel nas javnogovornik bar u nekim slucajevima, zas se ne konsultuje s nama oko naslovamutava baštarda wrote:jako dobro marcel..
samo šteta što zbog korektnosti ovaj naslov nije umjesto onog na dnevno.hr
:)
ionako me rakić baba iz vijeća za elektronske medije svako malo poziva na red
Stanojko wrote:F E N O M E N A L N O
Kako su ono rekli stari Rimljani: - Si duo faciunt idem, non est idem. Drugim riječima, ako moja pokojna baka nije voljela "Srebrna Krila", to je sasvim nešto drugo nego ako ih ja ne volim.
Autor teksta je taj teorem iz osnova pučkoškolske logike znalački umiješao u one druge dvije slavne, svim prodavačima magle neophodne logičke pogreške: fallacia fictae universalitatis i post hoc, ergo propter hoc te tako došao do uvjerljivog silogizma:
premisa: Simpatizeri Isila ne vole Trumpa.
zaključak: Ako ne voliš Trumpa, onda si Isilov simpatizer.
Autor teksta je taj teorem iz osnova pučkoškolske logike znalački umiješao u one druge dvije slavne, svim prodavačima magle neophodne logičke pogreške: fallacia fictae universalitatis i post hoc, ergo propter hoc te tako došao do uvjerljivog silogizma:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Kako su ono rekli stari Rimljani: - Si duo faciunt idem, non est idem. Drugim riječima, ako moja pokojna baka nije voljela "Srebrna Krila", to je sasvim nešto drugo nego ako ih ja ne volim.
jesi ti pročitao tekst ili sereš onako bezze? Organizatorica prosvjeda je deklarirana šerijatuša i zagovornica kozojeba
to nije premisa, ni zaključak, nego činjenica koja proizlazi iz njenih tweetova, a tvoji poglupi pokušaji da ispadneš intelektualac izvrtanjem teza su patetični
marcell bujanec te sisa a ti se zamaras trivijalnim stvarima..lijepo on sveti karamarka,kolindu,haseta..i krci im put...a vjerojatno ce kad dođe vrijeme za to smjestit i plenkiju....i pokupiti vrhnje kad ovi drugi dođu na vlast..sto ti cekas..?..ukrcaj se na vlak..
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
hahahaahha...samo nek vodi racuna kad mu ponude cokoladicu, da se ne zajebe pa da ne pogleda...vuksadinare wrote:marcell bujanec te sisa a ti se zamaras trivijalnim stvarima..lijepo on sveti karamarka,kolindu,haseta..i krci im put...a vjerojatno ce kad dođe vrijeme za to smjestit i plenkiju....i pokupiti vrhnje kad ovi drugi dođu na vlast..sto ti cekas..?..ukrcaj se na vlak..
,
nece, ja mislim da je marc na putu da postane anarho, i kolinda i hase i karamarko su potrosena roba, a plenkiju se ne moze smjestit nista osim eventualno nesto namjestit, plenki nema mrlja s kojima bi ga rusili, briselski izabranik, mislis da su oni glupivuksadinare wrote:marcell bujanec te sisa a ti se zamaras trivijalnim stvarima..lijepo on sveti karamarka,kolindu,haseta..i krci im put...a vjerojatno ce kad dođe vrijeme za to smjestit i plenkiju....i pokupiti vrhnje kad ovi drugi dođu na vlast..sto ti cekas..?..ukrcaj se na vlak..
..svatkom se moze smjestit..ne boj se..nije plenki savrsenLeviathan2 wrote:,nece, ja mislim da je marc na putu da postane anarho, i kolinda i hase i karamarko su potrosena roba, a plenkiju se ne moze smjestit nista osim eventualno nesto namjestit, plenki nema mrlja s kojima bi ga rusili, briselski izabranik, mislis da su oni glupivuksadinare wrote:marcell bujanec te sisa a ti se zamaras trivijalnim stvarima..lijepo on sveti karamarka,kolindu,haseta..i krci im put...a vjerojatno ce kad dođe vrijeme za to smjestit i plenkiju....i pokupiti vrhnje kad ovi drugi dođu na vlast..sto ti cekas..?..ukrcaj se na vlak..
2015-09-08
Vidi ga kako se sav uzvrpoljio i uzmucao Čak ni misao nije stigao od uzrujanosti završiti u jednom postu . Alergičan na logiku, od koje očito zna samo jedan, ali svim spinerima od vremena Adama i Eve najdraži pojam. Di ću se ja sad još bakćati s 24 validna tipa silogizama? To mi, brale, sve udžuture, partizanski proglasimo izvrtanjem teza, pa mirno Bosna:Pmarcellus wrote:to nije premisa, ni zaključak, nego činjenica koja proizlazi iz njenih tweetova, a tvoji poglupi pokušaji da ispadneš intelektualac izvrtanjem teza su patetični
Elem, mnogim ljudima je Čramp odbojan, a tvoj je onda zadatak da nedužne štioce uvjeriš kako je logično da ako simpatizeri Isila ne vole Donalda, da su onda i svi ostali kojima se isti gadi, također, u najmanju ruku, simpatizeri muslimanskih ekstremista, ako ne i gore (da nadodam da se autor teksta u više navrata izjasnio da treba poubijati i djecu i unuke bivših partijskih dužnosnika, tako da nije nikakva zagonetka što misli da bi trebalo učiniti s ne-pristalicama Trumpa).
To je dakle moj zaključak o pravoj prirodi i smislu tvog revolver žurnalističkog teksta. A ti mi dokaži suprotno.
2016-11-08
Leviathan2 wrote:,nece, ja mislim da je marc na putu da postane anarho, i kolinda i hase i karamarko su potrosena roba, a plenkiju se ne moze smjestit nista osim eventualno nesto namjestit, plenki nema mrlja s kojima bi ga rusili, briselski izabranik, mislis da su oni glupivuksadinare wrote:marcell bujanec te sisa a ti se zamaras trivijalnim stvarima..lijepo on sveti karamarka,kolindu,haseta..i krci im put...a vjerojatno ce kad dođe vrijeme za to smjestit i plenkiju....i pokupiti vrhnje kad ovi drugi dođu na vlast..sto ti cekas..?..ukrcaj se na vlak..
plenkija može srušit jedino onaj ko ga je i postavio, a to je Buzin
Oh_Femder wrote:Vidi ga kako se sav uzvrpoljio i uzmucao Čak ni misao nije stigao od uzrujanosti završiti u jednom postu . Alergičan na logiku, od koje očito zna samo jedan, ali svim spinerima od vremena Adama i Eve najdraži pojam. Di ću se ja sad još bakćati s 24 validna tipa silogizama? To mi, brale, sve udžuture, partizanski proglasimo izvrtanjem teza, pa mirno Bosna:Pmarcellus wrote:to nije premisa, ni zaključak, nego činjenica koja proizlazi iz njenih tweetova, a tvoji poglupi pokušaji da ispadneš intelektualac izvrtanjem teza su patetični
Elem, mnogim ljudima je Čramp odbojan, a tvoj je onda zadatak da nedužne štioce uvjeriš kako je logično da ako simpatizeri Isila ne vole Donalda, da su onda i svi ostali kojima se isti gadi, također, u najmanju ruku, simpatizeri muslimanskih ekstremista, ako ne i gore (da nadodam da se autor teksta u više navrata izjasnio da treba poubijati i djecu i unuke bivših partijskih dužnosnika, tako da nije nikakva zagonetka što misli da bi trebalo učiniti s ne-pristalicama Trumpa).
To je dakle moj zaključak o pravoj prirodi i smislu tvog revolver žurnalističkog teksta. A ti mi dokaži suprotno.
će gi ja tebi nešto dokazujem, more iš
znaci odsvirao je svoje..jer se trumpu ne svidja...no ima plenki jos jednog aduta-brisel..marcellus wrote:Leviathan2 wrote:,nece, ja mislim da je marc na putu da postane anarho, i kolinda i hase i karamarko su potrosena roba, a plenkiju se ne moze smjestit nista osim eventualno nesto namjestit, plenki nema mrlja s kojima bi ga rusili, briselski izabranik, mislis da su oni glupivuksadinare wrote:marcell bujanec te sisa a ti se zamaras trivijalnim stvarima..lijepo on sveti karamarka,kolindu,haseta..i krci im put...a vjerojatno ce kad dođe vrijeme za to smjestit i plenkiju....i pokupiti vrhnje kad ovi drugi dođu na vlast..sto ti cekas..?..ukrcaj se na vlak..
plenkija može srušit jedino onaj ko ga je i postavio, a to je Buzin
2015-09-08
vidim po komentarima ispod teksta i ovdje da tekst mnogima nije jasan, pa sam dodao pasus:
Dakle, pravi cilj prosvjeda protiv Trumpa u organizaciji Linde Sarsour nije "borba protiv seksizma" i patrijarhata, jer Lindi seksizam i patrijarhat uopće ne smetaju, to su temelji šerijata. Pravi cilj prosvjeda je taj što je Trump brana islamizaciji Amerike, ali Linda bi teško prikupila milijune sljedbenika da je rekla "ja želim šerijat u Americi, i da žene hodaju u burkama". Zato je sve predstavljeno kao "borba za ženska prava". Iako se zapravo radi o borbi protiv Trumpa u svrhu uništenja temelja zapadne civilizacije, u što spadaju i ljudska prava i prava žena.
Dakle, pravi cilj prosvjeda protiv Trumpa u organizaciji Linde Sarsour nije "borba protiv seksizma" i patrijarhata, jer Lindi seksizam i patrijarhat uopće ne smetaju, to su temelji šerijata. Pravi cilj prosvjeda je taj što je Trump brana islamizaciji Amerike, ali Linda bi teško prikupila milijune sljedbenika da je rekla "ja želim šerijat u Americi, i da žene hodaju u burkama". Zato je sve predstavljeno kao "borba za ženska prava". Iako se zapravo radi o borbi protiv Trumpa u svrhu uništenja temelja zapadne civilizacije, u što spadaju i ljudska prava i prava žena.
To da si geačina, to mi ne trebaš opet iznova dokazivati. A odmah je bilo jasno da ništa pametniji ni ne možeš odgovoriti na iole suvislije pitanje. Zato te i tražim da mi dokažeš suprotno! Jer ne možeš ;Pmarcellus wrote:će gi ja tebi nešto dokazujem, more išOh_Femder wrote:Vidi ga kako se sav uzvrpoljio i uzmucao Čak ni misao nije stigao od uzrujanosti završiti u jednom postu . Alergičan na logiku, od koje očito zna samo jedan, ali svim spinerima od vremena Adama i Eve najdraži pojam. Di ću se ja sad još bakćati s 24 validna tipa silogizama? To mi, brale, sve udžuture, partizanski proglasimo izvrtanjem teza, pa mirno Bosna:Pmarcellus wrote:to nije premisa, ni zaključak, nego činjenica koja proizlazi iz njenih tweetova, a tvoji poglupi pokušaji da ispadneš intelektualac izvrtanjem teza su patetični
Elem, mnogim ljudima je Čramp odbojan, a tvoj je onda zadatak da nedužne štioce uvjeriš kako je logično da ako simpatizeri Isila ne vole Donalda, da su onda i svi ostali kojima se isti gadi, također, u najmanju ruku, simpatizeri muslimanskih ekstremista, ako ne i gore (da nadodam da se autor teksta u više navrata izjasnio da treba poubijati i djecu i unuke bivših partijskih dužnosnika, tako da nije nikakva zagonetka što misli da bi trebalo učiniti s ne-pristalicama Trumpa). To je dakle moj zaključak o pravoj prirodi i smislu tvog revolver žurnalističkog teksta. A ti mi dokaži suprotno.
2016-11-08
Nema tu nikakve pogreške, svi koji su protiv Donalda su jebeni simpatizeri kozojeba i treba ih nabit na kurac ili kolac.Oh_Femder wrote:Kako su ono rekli stari Rimljani: - Si duo faciunt idem, non est idem. Drugim riječima, ako moja pokojna baka nije voljela "Srebrna Krila", to je sasvim nešto drugo nego ako ih ja ne volim.
nabij ih ti na kurac,danni1 wrote:Nema tu nikakve pogreške, svi koji su protiv Donalda su jebeni simpatizeri kozojeba i treba ih nabit na kurac ili kolac.Oh_Femder wrote:Kako su ono rekli stari Rimljani: - Si duo faciunt idem, non est idem. Drugim riječima, ako moja pokojna baka nije voljela "Srebrna Krila", to je sasvim nešto drugo nego ako ih ja ne volim.
ja cu preskocit taj dio :D
Mozemo reci da tu spadaju zene,posto,i nakon svih sranja sto kozojebi poradise po europi,nisam cuo da su se primjer tu nes bunile forumske cure,osim Kaje,bog da joj dusu prosti...a niti u javnim medijima.Nadalje pederi i lezbijke,liberali svih profila,prodane duše svih profila,interesdžije isto tako.danni1 wrote:Nema tu nikakve pogreške, svi koji su protiv Donalda su jebeni simpatizeri kozojeba i treba ih nabit na kurac ili kolac.Oh_Femder wrote:Kako su ono rekli stari Rimljani: - Si duo faciunt idem, non est idem. Drugim riječima, ako moja pokojna baka nije voljela "Srebrna Krila", to je sasvim nešto drugo nego ako ih ja ne volim.
S tim nabrojanim,osim zenama ne bi prljao kurac.zene ne mos izbjeci,hjebi ga.
Guest- Guest
Taj dio se odnosi na žensku populaciju koja je protiv Donalda. Mudonje na kolac.Leviathan2 wrote:nabij ih ti na kurac,danni1 wrote:Nema tu nikakve pogreške, svi koji su protiv Donalda su jebeni simpatizeri kozojeba i treba ih nabit na kurac ili kolac.Oh_Femder wrote:Kako su ono rekli stari Rimljani: - Si duo faciunt idem, non est idem. Drugim riječima, ako moja pokojna baka nije voljela "Srebrna Krila", to je sasvim nešto drugo nego ako ih ja ne volim.
ja cu preskocit taj dio :D
Nema nikoga na forumu.
Htio sam napisati da sam glup, ali neću, jer nema nikoga tko bi to pročitao.
Htio sam napisati da sam glup, ali neću, jer nema nikoga tko bi to pročitao.
crvenkasti-
2014-04-17
Is There Anything He Doesn't Fund? Soros Closely Connected to DC Women's March
Touted by the mainstream media and its organizers as a spontaneous, grassroots demonstration in support of female rights and other progressive causes, the Women's March on Washington drew over 500,000 to the streets of the US capital on January 21.
It's likely few if any of the assembled knew that over 50 of the groups involved in forming the march have received funding from billionaire activist George Soros.Preliminary research conducted by the alternative media indicates Soros has provided funding to at least 56 of the march's "partners," including "key partners" such as the National Resource Defense Council, which opposes President Donald Trump's environmental policies, and Planned Parenthood, which opposes Trump's stance on abortion.
Soros's Open Society Foundations released a statement in response to the allegations, denying it had funded protests in response to the election of Trump
- Linda Sarsour, who serves as "executive director of the Arab American Association of New York, co-founder of Muslims for Ferguson, and member of Justice League NYC."
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Glupača
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Page 4 of 10