Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
Sto si bre nervozan. Pfjiiiii, bas si nezgodan srbin. Opusti se malo, uzivaj u zivotu:govinda wrote:Napravi brcanksi pop neki prijem, kako citam po portalima...nema salate, hoces neki specijalitet iz Zute kuce? Imamo odlicne bubrege na zaru..Stanojko wrote:Pojma ne znam. Kako se kod tebe slavi Sveti Sava danas? Jel svecano?govinda wrote:A jesi ti vidio dzanga negdje? Nema ga nesto danas...presjela mu salata na prazan zeludac...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Jesi li video ove sokce kako su se razmahali?govinda wrote:
Salate nema i dalje, beraci nikako da se vrate nazad sa traktorima. Nesto drugo? Imamo odlicne kosovske specijalitete?
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
samo da mi ti ne ostanes gladan, janjicaru moj...Stanojko wrote:Sto si bre nervozan. Pfjiiiii, bas si nezgodan srbin. Opusti se malo, uzivaj u zivotu:govinda wrote:Napravi brcanksi pop neki prijem, kako citam po portalima...nema salate, hoces neki specijalitet iz Zute kuce? Imamo odlicne bubrege na zaru..Stanojko wrote:Pojma ne znam. Kako se kod tebe slavi Sveti Sava danas? Jel svecano?govinda wrote:A jesi ti vidio dzanga negdje? Nema ga nesto danas...presjela mu salata na prazan zeludac...Stanojko wrote:
Pa gde si bre govnida!? Jesi li video ove sokce kako su se razmahali?
2016-11-17
https://www.youtube.com/watch?v=85D0ioizLVQ
jesu se provalili sa ovim marsem
jesu se provalili sa ovim marsem
2014-04-19
Boli me kurac što ćeš ti, o Starhinu progonu ti laprdaš, čovjek je sam rekao zašto odlazi.Gnječ wrote:Regoč wrote:Fašistu iredentističkoga smjera, nitko ga nije potjerao. Piše neku knjigu pa mu forumašenje oduzima vrieme. Vratit će se kad bude imao vremena.Gnječ wrote:marcellus wrote:Leviathan2 wrote:otkud je dred adminjo, LOL
govinda, izgleda da te ovaj zajebava
kic je za sad jedini adminjos ovde
zec zamijenio strahija
žao mi da ga nema, najobrazovaniji čovjek ovdje bio
potjerali ste čovjeka jebiga. ti znaš kako.
Znači mogu i ja otić izbrisat account jer imam posla i nemam vremena za forumsko boksanje sa idiotima nećete trollati i reći da sam pobjegao ili da ste me izbacili sa ovog ustaškog foruma?
Jel se to javlja vlašad ljuta? Vježbate li za traktorijadu? Nabavili gorivo?
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Glupača
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Page 10 of 10