Ovo nije naš rat
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ovo nije naš rat
U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
a mogla bi :)
A tko bi to odbio....nu još imam svoje domaće kobase iz Bosne...nisu ljute kao vaše, konzumne su ;)
Guest- Guest
epikur37 wrote:
Vidim je tu i tamo, nije ista kao prije.
Ništa nije kao prije
zato oko suzu lije
Plaču breze i jablani
Đe su oni sretni dani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobrodošli ste mi, dijagrama sad već znam fino, što se tiče vinkovaca pitaj za mađara crnog janiku bio sam mu doma u Korođu i bili smo si dobri dok sam bio gore, a obzirom na tebe i ostatk ekipe je ok.tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
A tko bi to odbio....nu još imam svoje domaće kobase iz Bosne...nisu ljute kao vaše, konzumne su ;)
Alsodakle....javni se početkom tjedna na telefon do srijede da vidim što se može urgirati pa nešto i utanačimo ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
uglavno, tebe je Trump usosio
Guest- Guest
ne nego je to grad gdje ima puno djece.epikur37 wrote:banja luika je srce srbije
Tko napadne to .....susret ce s menom ....osobno.
Ništa bl ........tko to pokuša ima ce posla s menom..
Razlog ?
ZATO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:
Nema krize mi iz nove europske desnice ćemo pokriti nesporazum :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ništa BL .....hv nikad nece moc to ako vođe isth kažu NE.
Rekli su : NE
Bez Dalmacije.
Bez Dalmacije.
2014-04-11
krećemo u subotu ujutro i u subotu navečer smo slobodni, u nedjelju sve obilazimo i poslje podne ili navečer se vraćamo u Vk ako sam ja sve dobro pohvatao. Znači samo u subotu uvečer se možemo podružiti a poslje ćemo mi uhvatiti taxi i zaprašiti u bibinje da nas ujutro ne traže kad bude trebalo krenuti na obljetnicu masleniceepikur37 wrote:Dobrodošli ste mi, dijagrama sad već znam fino, što se tiče vinkovaca pitaj za mađara crnog janiku bio sam mu doma u Korođu i bili smo si dobri dok sam bio gore, a obzirom na tebe i ostatk ekipe je ok.tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:
Alsodakle....javni se početkom tjedna na telefon do srijede da vidim što se može urgirati pa nešto i utanačimo ;)
Guest- Guest
Istina, popušio sam okladu i sad moram ispaštati :DDNoor wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:
Guest- Guest
Nismo ubojice djece.RayMabus wrote:Ništa BL .....hv nikad nece moc to ako vođe isth kažu NE.
Bez Dalmacije.
Moš zapovijedit napad na Brod i eto me.
Al Bl niks.
2014-04-11
Šta ti znaci u prevodu da ta luda kasta ....ako odluci a namjera je uzrok ....nem te RUSIJE koja ce je zaustvit.RayMabus wrote:Nismo ubojice djece.RayMabus wrote:Ništa BL .....hv nikad nece moc to ako vođe isth kažu NE.
Bez Dalmacije.
Moš zapovijedit napad na Brod i eto me.
Al Bl niks.
ZATO JE DALMATINSKI GRB ONDJE GORE.
TUĐMAN ZNA.
Danas je 25 godina.
2014-04-11
tre911 wrote:Istina, popušio sam okladu i sad moram ispaštati :DDNoor wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:
E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))
a jadan, al ćeš se napatiti...skupa s epijem
Guest- Guest
Tako se treba kladiti, svi na dobitku :)))Noor wrote:tre911 wrote:Istina, popušio sam okladu i sad moram ispaštati :DDNoor wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:
a jadan, al ćeš se napatiti...skupa s epijem
Guest- Guest
Samo ga metak može zastavit.RayMabus wrote:Luđaka nemoš zaustavit.
Jedno pitanje za BL
ima te li tokiko METAKA ?
2014-04-11
Ako nemate ovo vas ceka .RayMabus wrote:Samo ga metak može zastavit.RayMabus wrote:Luđaka nemoš zaustavit.
Jedno pitanje za BL
2014-04-11
Sad me zaustavi jer mene i ženksa i od dvadest godina i ona od pedest podržava jer vidi da ja mogu sveRayMabus wrote:Ako nemate ovo vas ceka .RayMabus wrote:Samo ga metak može zastavit.RayMabus wrote:Luđaka nemoš zaustavit.
Jedno pitanje za BL
Svi ce slijedit vođu za kojeg vide da može sve.
2014-04-11
NE IZAIZVAJTE ME
NE ZNATE ZA ŠTA SAM SVE
SPOSOBAN
NE ZNATE ZA ŠTA SAM SVE
SPOSOBAN
2014-04-11
Trenutno s Hainkom ....jbte moram sam kolegi rec da mi vozi C4 jer sam pijan ko šlapa.Leviathan2 wrote:longi, s kim se boris kru te mazo
Dobro vozi lik.
2014-04-11
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
Page 5 of 8