Ovo nije naš rat
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ovo nije naš rat
Ko da si pod valjak posla tj bacija nesvijesnu žrtvu.RayMabus wrote:LIk koji je vlastitu mater iscipelarija babi reka da crkneRayMabus wrote:Miljone vrijdim.
MILJONE.
POŠALJI IH ....NJEMU.
OVAJ CE IH PROŽVAKAT
i sad dođe neka nadobuda glupaca
hvala šefe
SAMO JE PREGAZI
AJMO DALJE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a ako mislite da je ovo neka šala
pa KIc me banirao jer sam na forumu rekao svoje puno ime i prezime
i to je bilo prije par dana
ja imam debelu materijhalnu i znanstvenu logistiku
ako sam ja rekao ne napad na bl onda se to NECE DESIT
A TKO TO POKUŠA
VIDIMO SE
OSOBNO
A TKO TO POKUŠA
VIDIMO SE
OSOBNO
2014-04-11
Pravi vođa nikad ne traži od svoji podređenih ono šta sam neželi.RayMabus wrote:a ako mislite da je ovo neka šala
A TKO TO POKUŠA
VIDIMO SE
OSOBNO
OSTAVIT ČE TE DJECU BL NA MIRU
IL ČETE IMAT POSLA S MENOM OSOBNO
2014-04-11
Ne,nisam. Po čemu to zaključuješ? Možda po tome što sam izrazito kritičan prema agresivnoj islamizaciji koja se događa među dijelom Bošnjaka.govinda wrote:Jastreg srbin jedan kroz jedan
To je istina. Kod svih naroda na Balkanu jača nacionalizam,i to je na ovim prostorima svakodnevna pojava. Pojava koju treba,istina,suzbijati i boriti se protiv nje.
No kod Bošnjaka više u igri nije onaj bošnjački ljiljanski nacionalizam kakav je cvjetao dijelom 90-tih i nekoliko godina poslije rata.
Kod Bošnjaka se taj nacionalizam izrodio u vjerski fundamentalizam. A vjerski fundamentalizam vodi,znaš već gdje.
Protiv tog fundamentalizma trebali bi se ptrije svega boriti Bošnjaci,a oni su već davno počeli blagonaklono gledati na vehabije u BIH,a mnogi sa simpatijama gkledaju i na ISIL. O neoosomanizmu i grlatoj podršci Turcima da se ne govori.
Također je veliki problem što prodajete vašu staru majčicu Bosnu,Arapima.
Koji će vam... Turska??? Pa vi,to i sami znate,niste Turci. Još manje Arapi.
I sad ja Srbin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
samo sto ovi nose lovu u vrecama..a poklonu se ne gleda u zube..narocito politicari...jastreb wrote:Ne,nisam. Po čemu to zaključuješ? Možda po tome što sam izrazito kritičan prema agresivnoj islamizaciji koja se događa među dijelom Bošnjaka.govinda wrote:Jastreg srbin jedan kroz jedan
To je istina. Kod svih naroda na Balkanu jača nacionalizam,i to je na ovim prostorima svakodnevna pojava. Pojava koju treba,istina,suzbijati i boriti se protiv nje.
No kod Bošnjaka više u igri nije onaj bošnjački ljiljanski nacionalizam kakav je cvjetao dijelom 90-tih i nekoliko godina poslije rata.
Kod Bošnjaka se taj nacionalizam izrodio u vjerski fundamentalizam. A vjerski fundamentalizam vodi,znaš već gdje.
Protiv tog fundamentalizma trebali bi se ptrije svega boriti Bošnjaci,a oni su već davno počeli blagonaklono gledati na vehabije u BIH,a mnogi sa simpatijama gkledaju i na ISIL. O neoosomanizmu i grlatoj podršci Turcima da se ne govori.
Također je veliki problem što prodajete vašu staru majčicu Bosnu,Arapima.
Koji će vam... Turska??? Pa vi,to i sami znate,niste Turci. Još manje Arapi.
I sad ja Srbin.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
Page 8 of 8