Ovo nije naš rat
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ovo nije naš rat
tre911 wrote:Svi pod jednu šljivu?jastreb wrote:To je moguće samo mirnim pregovorima,a ja ovdje pričam o slučaju rata.epikur37 wrote:jastreb wrote:Potpuno razuman i trezven stav.
No ja bih ovdje nadodao još nešto;ako rat između Bošnjaka i Srba nije naš rat,onda to još 10 puta više vrijedi za rat između Albanaca i Srba.
Tu se Hrvatska i Hrvati ni zeru ne bi smjeli miješati.
A moj osobni stav je taj da bi poraz Albanaca bio pun pogodak za Hrvatsku. Naročito za obalu i otočad. Srbi bi oslobođenjem Kosova istovremeno na stotinama km daleko oslobodili veliki dio hrvatske obale,hrvatske rive i otočadi.
Ja priznajem realnu politiku i ne mislim da ima smisla nekakvo oslobađanje Kosova...to je glupost, većina kosova setreba spojiti albaniji.
onaj sjeverozapad srbiji i kvit.
Ukoliko bude rata na Ksovu Srbi će biti il pukovnici il pokojnici. Trećeg nema. (ne mislim na treći entitet dakako :-) )
Do njih je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:jastreb wrote:Sumnjam u to,ali sam siguran da bi u slučaju rata na kosovu taj sukob prerastao u džihad i da dobrovoljaca iz islamskih zemalja ne bi manjkalo.vuksadinare wrote:.....evo traze dragovoljce pardon dobrovoljce za kosovo u srbiji...sto se ceka?...ti,epi,ringo..ekumenski trk pomoci braci djelima a ne samo rijecimajastreb wrote:Nimalo čudno. Upravo smo mi veliki dio godine okupirani od toga elementa.vuksadinare wrote:ovaj jastreb place vise za kosovom nego da mu krk strada..cudno,zar ne?...
Vrijeme je da svaki dio hrvatske obale i otočadi pripadne Hrvatima.
Vjerojatno a u tom slučaju, podrška ide kršćanima jasna stvar.
Guest- Guest
Barem će se nama koje desetljeće skinuti sa kurca, nek se tuku za ono što misle da je njihovo i jedni i drugi mada ja tu ne vidim mogućnost nekog većeg rata.epikur37 wrote:tre911 wrote:Svi pod jednu šljivu?jastreb wrote:To je moguće samo mirnim pregovorima,a ja ovdje pričam o slučaju rata.epikur37 wrote:jastreb wrote:Potpuno razuman i trezven stav.
No ja bih ovdje nadodao još nešto;ako rat između Bošnjaka i Srba nije naš rat,onda to još 10 puta više vrijedi za rat između Albanaca i Srba.
Tu se Hrvatska i Hrvati ni zeru ne bi smjeli miješati.
A moj osobni stav je taj da bi poraz Albanaca bio pun pogodak za Hrvatsku. Naročito za obalu i otočad. Srbi bi oslobođenjem Kosova istovremeno na stotinama km daleko oslobodili veliki dio hrvatske obale,hrvatske rive i otočadi.
Ja priznajem realnu politiku i ne mislim da ima smisla nekakvo oslobađanje Kosova...to je glupost, većina kosova setreba spojiti albaniji.
Ukoliko bude rata na Ksovu Srbi će biti il pukovnici il pokojnici. Trećeg nema. (ne mislim na treći entitet dakako :-) )
Do njih je.
Guest- Guest
tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:jastreb wrote:Sumnjam u to,ali sam siguran da bi u slučaju rata na kosovu taj sukob prerastao u džihad i da dobrovoljaca iz islamskih zemalja ne bi manjkalo.vuksadinare wrote:.....evo traze dragovoljce pardon dobrovoljce za kosovo u srbiji...sto se ceka?...ti,epi,ringo..ekumenski trk pomoci braci djelima a ne samo rijecimajastreb wrote:
Nimalo čudno. Upravo smo mi veliki dio godine okupirani od toga elementa.
Vrijeme je da svaki dio hrvatske obale i otočadi pripadne Hrvatima.
Njihovo krštenje priznaje naša crkva, sestrinske su.
Oli je tebi bliži muhamedanac?
2015-08-06
tre911 wrote:Barem će se nama koje desetljeće skinuti sa kurca, nek se tuku za ono što misle da je njihovo i jedni i drugi mada ja tu ne vidim mogućnost nekog većeg rata.epikur37 wrote:tre911 wrote:Svi pod jednu šljivu?jastreb wrote:To je moguće samo mirnim pregovorima,a ja ovdje pričam o slučaju rata.epikur37 wrote:
Do njih je.
nek se jebu tamo,ipak najbolje da se nagode.
2015-08-06
...pa sigurno da su mu blizi..ako nista drugo oni ga nisu pokusali ubiti niti su mu razorili grad..pobili pola obitelji..sto ne znaci da ih voli ali ni ne mrzi ih vise od srba...epikur37 wrote:tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:jastreb wrote:Sumnjam u to,ali sam siguran da bi u slučaju rata na kosovu taj sukob prerastao u džihad i da dobrovoljaca iz islamskih zemalja ne bi manjkalo.vuksadinare wrote:
.....evo traze dragovoljce pardon dobrovoljce za kosovo u srbiji...sto se ceka?...ti,epi,ringo..ekumenski trk pomoci braci djelima a ne samo rijecima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I tebi su, tko vam brani :)vuksadinare wrote:...pa sigurno da su mu blizi..epikur37 wrote:tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:jastreb wrote:
Sumnjam u to,ali sam siguran da bi u slučaju rata na kosovu taj sukob prerastao u džihad i da dobrovoljaca iz islamskih zemalja ne bi manjkalo.
2015-08-06
Nije mi bliži no ja ne vidim bliskost ni sa svetosavcima, protiv pravoslavaca nemam apsolutno ništa ali svetosavljhe je nešto drugo. Kad ta ekipa izbaci velikosrpsku političku komponentu iz svojih redova tada može doći i do napretka, do tada im ja jednostavno ne mogu i ne želim vjerovati. Ovamo pričaju jedno onda dođe porfirije i pjeva četničke pjesme, irenej rastoči RH na slavoniju dalmaciju liku baniju i hrvatsku i kako da ja tim ljudima vjerujem i da mu budu blizu, nema trika.epikur37 wrote:tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:jastreb wrote:Sumnjam u to,ali sam siguran da bi u slučaju rata na kosovu taj sukob prerastao u džihad i da dobrovoljaca iz islamskih zemalja ne bi manjkalo.vuksadinare wrote:
.....evo traze dragovoljce pardon dobrovoljce za kosovo u srbiji...sto se ceka?...ti,epi,ringo..ekumenski trk pomoci braci djelima a ne samo rijecima
Guest- Guest
...trazis razumijevanje za svoju politiku..a ne zelis druge razumjet...to je tvoj problem..zelis da tre mrzi vise muslimane a ovi mu nista nisu ucinili..a istovremeno trazis podrsku za svoju nesrecu za koju su krivi muslimani...ne ide epikureepikur37 wrote:I tebi su, tko vam brani :)vuksadinare wrote:...pa sigurno da su mu blizi..epikur37 wrote:tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:
2015-09-08
tre911 wrote:Nije mi bliži no ja ne vidim bliskost ni sa svetosavcima, protiv pravoslavaca nemam apsolutno ništa ali svetosavljhe je nešto drugo. Kad ta ekipa izbaci velikosrpsku političku komponentu iz svojih redova tada može doći i do napretka, do tada im ja jednostavno ne mogu i ne želim vjerovati. Ovamo pričaju jedno onda dođe porfirije i pjeva četničke pjesme, irenej rastoči RH na slavoniju dalmaciju liku baniju i hrvatsku i kako da ja tim ljudima vjerujem i da mu budu blizu, nema trika.epikur37 wrote:tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:jastreb wrote:
Sumnjam u to,ali sam siguran da bi u slučaju rata na kosovu taj sukob prerastao u džihad i da dobrovoljaca iz islamskih zemalja ne bi manjkalo.
Pa ne vjerujem ni ja nikomu i jasno da kod njih postoji sloj koji je mliciozan. Oprez uvijek ali i real-politika.
2015-08-06
vuksadinare wrote:...trazis razumijevanje za svoju politiku..a ne zelis druge razumjet...to je tvoj problem..zelis da tre mrzi vise muslimane a ovi mu nista nisu ucinili..a istovremeno trazis podrsku za svoju nesrecu za koju su krivi muslimani...ne ide epikureepikur37 wrote:I tebi su, tko vam brani :)vuksadinare wrote:...pa sigurno da su mu blizi..epikur37 wrote:tre911 wrote:
Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.
Ja nisam doživio nikakvu nesreću ni od muslimana ni od srba, da bih zbog nje tražio razumijevanje.
Još manje tražim da netko nekog mrzi.
samo real-politika
2015-08-06
Nije to jedan sloj maliciozan epi, barem me to život naučio, to je cijela struktura unutar SPCa. Da oni imaju išta kršćansko zar misliš da bi napravili sve ono što jesu, eno lobo ti je neki dan otvorio temu o tome koliko su vjewrskih objekata i crkvi sravnili sa zemljom u RH, jel to kršćanski ubijati onoliko veliki broj ljudi, pljačkati, silovati, protjerivati, paliti.... pa ti vidi jel to jedan sloj ili je to generalna ocjena za sve. Uostalomn ovaj popo je barem najiskreniji među njima kad ovo i ovako pričaepikur37 wrote:tre911 wrote:Nije mi bliži no ja ne vidim bliskost ni sa svetosavcima, protiv pravoslavaca nemam apsolutno ništa ali svetosavljhe je nešto drugo. Kad ta ekipa izbaci velikosrpsku političku komponentu iz svojih redova tada može doći i do napretka, do tada im ja jednostavno ne mogu i ne želim vjerovati. Ovamo pričaju jedno onda dođe porfirije i pjeva četničke pjesme, irenej rastoči RH na slavoniju dalmaciju liku baniju i hrvatsku i kako da ja tim ljudima vjerujem i da mu budu blizu, nema trika.epikur37 wrote:tre911 wrote:Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.epikur37 wrote:
Pa ne vjerujem ni ja nikomu i jasno da kod njih postoji sloj koji je mliciozan. Oprez uvijek ali i real-politika.
Guest- Guest
....ja pravoslavnom popu ne vjerujem ni koliko je crno ispod nokta..
2015-09-08
ajde vi gore u vlaškoj jedno selo ovo drugo ono tko zna jel ti pradjed bio jovo...vuksadinare wrote:....ja pravoslavnom popu ne vjerujem ni koliko je crno ispod nokta..
2015-08-06
sta ce srbima kosovo? pa ni sam Belgrad nije 100 % srpski. ima cigana i siptara barem 25 %. a ono sto juznije to tuznije - to je kad se krene autoputem 100 km od beograda i kad srba vise nema nego u enklavi nis nekih 70%...pa malo dalje prema makedoniji, kad srbima "procenat" opada svakim predjenim kilometrom.
najvise je etnickih srba u banja luci...ono drugo su sve sami cigani ala stanojko, dzango, pizdun...
najvise je etnickih srba u banja luci...ono drugo su sve sami cigani ala stanojko, dzango, pizdun...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
cuj...bas se pravio javio iz kraja gdje ne znas cije je cije selo..kod mene su 93%hrvati po popisu 1991...provjeriepikur37 wrote:ajde vi gore u vlaškoj jedno selo ovo drugo ono tko zna jel ti pradjed bio jovo...vuksadinare wrote:....ja pravoslavnom popu ne vjerujem ni koliko je crno ispod nokta..
2015-09-08
vuksadinare wrote:cuj...bas se pravio javio iz kraja gdje ne znas cije je cije selo..kod mene su 93%hrvati po popisu 1991...provjeriepikur37 wrote:ajde vi gore u vlaškoj jedno selo ovo drugo ono tko zna jel ti pradjed bio jovo...vuksadinare wrote:....ja pravoslavnom popu ne vjerujem ni koliko je crno ispod nokta..
svi ste vi gore mitrovići, zjalići, popovići...pola križ pola krst...vlahorija
ali su janjci dobri i kod jednih i kod drugih :) ista pašta
2015-08-06
za tebe vrijedi isto kao i za pizzona...ili zajebavas...ili se debilan da isus dragi nije za vjerovatepikur37 wrote:vuksadinare wrote:cuj...bas se pravio javio iz kraja gdje ne znas cije je cije selo..kod mene su 93%hrvati po popisu 1991...provjeriepikur37 wrote:ajde vi gore u vlaškoj jedno selo ovo drugo ono tko zna jel ti pradjed bio jovo...vuksadinare wrote:....ja pravoslavnom popu ne vjerujem ni koliko je crno ispod nokta..
svi ste vi gore mitrovići, zjalići, popovići...pola križ pola krst...vlahorija
ali su janjci dobri i kod jednih i kod drugih :) ista pašta
2015-09-08
Doduše vi katolici radite bolje pršute, pravoslavci bolje znaju s janjcima.
2015-08-06
I pravoslavci ljepše ojkaju.epikur37 wrote:Doduše vi katolici radite bolje pršute, pravoslavci bolje znaju s janjcima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma to se njima omaklo... tih par stotina sakralnih objekata su oni slučajno pomeli... ali mora im se priznat ekonomičnost... sa građevinskim materijalom tih objekata su nasipali poljske puteve ovo je crkva u kojoj je kršten moj brat...tre911 wrote:Nije to jedan sloj maliciozan epi, barem me to život naučio, to je cijela struktura unutar SPCa. Da oni imaju išta kršćansko zar misliš da bi napravili sve ono što jesu, eno lobo ti je neki dan otvorio temu o tome koliko su vjewrskih objekata i crkvi sravnili sa zemljom u RH, jel to kršćanski ubijati onoliko veliki broj ljudi, pljačkati, silovati, protjerivati, paliti.... pa ti vidi jel to jedan sloj ili je to generalna ocjena za sve. Uostalomn ovaj popo je barem najiskreniji među njima kad ovo i ovako pričaepikur37 wrote:tre911 wrote:Nije mi bliži no ja ne vidim bliskost ni sa svetosavcima, protiv pravoslavaca nemam apsolutno ništa ali svetosavljhe je nešto drugo. Kad ta ekipa izbaci velikosrpsku političku komponentu iz svojih redova tada može doći i do napretka, do tada im ja jednostavno ne mogu i ne želim vjerovati. Ovamo pričaju jedno onda dođe porfirije i pjeva četničke pjesme, irenej rastoči RH na slavoniju dalmaciju liku baniju i hrvatsku i kako da ja tim ljudima vjerujem i da mu budu blizu, nema trika.epikur37 wrote:tre911 wrote:
Svetosavci nemaju baš neke prevelike veze sa kršćanstvom.
2015-08-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
Page 2 of 8