Ovo nije naš rat
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ovo nije naš rat
maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
a mogla bi :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Subota uvečer, računaj. U nedjelju smo u obilasku maslenice, kašića.....Spavamo vjerojatno u bibinju no u zadru smo dok si reko keksepikur37 wrote:tre911 wrote:Ponijeti ću ja nešto litara dobre graševine, ti sredi mineralnu i neke srdelice i tako to.epikur37 wrote:tre911 wrote:Kakvo ti imaš? Mislim ono eto me u subotu platiti okladu pa me zanima oću li nositi vino odavde ili imaš nešto dobro za iznjeti, pazi ima nas četvorica ljutih zengi i bojovnika :))epikur37 wrote:
Crno katoličko bilo pravoslavno.
Koje pijete to imam, crno ili bijelo, potrudit ću se ;)
Crno od šjor Mile, odlično, a bilo maraštinu....doduše kad je bilo ja pijem graševinu...nema bolje.
Lako za srdelice, ako stvarno dolaziš i imaš vremena možemo se organizirati ...
Guest- Guest
Niks bez Dalmacije.
Ovo je hr grb ....od Tuđmana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da vidi tre nas sto valja ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
2014-04-12
Ajme dok nisam dobio ovu klinčariju i kad sam imao vremena ,
sam sam filetirao i solio inćune u važ od 5 kg...pa onda u svaki stavljao po jedan kapar koji sam brao na Ižu i Ošljaku i stavljao u domaću kvasinu s prošekom....ts-ts.
sam sam filetirao i solio inćune u važ od 5 kg...pa onda u svaki stavljao po jedan kapar koji sam brao na Ižu i Ošljaku i stavljao u domaću kvasinu s prošekom....ts-ts.
2015-08-06
E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
Guest- Guest
jamimaggie13 wrote:da vidi tre nas sto valja ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
Guest- Guest
I TAJ GRB CETE POŠTIVATRayMabus wrote:Niks bez Dalmacije.
INACE CETE IMAT POSLA SA LUĐAKOM KOJI STANE NA NOVU GODINU NA SRED TRAKE S DVI TRAKE I ČEKA AUTA.
Dalmacija je vojna kasta u Hr a ona kaže NE BL.
2014-04-11
tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
A tko bi to odbio....nu još imam svoje domaće kobase iz Bosne...nisu ljute kao vaše, konzumne su ;)
2015-08-06
jastreb wrote:Tamo sam imo neku.tre911 wrote: u bibinju
Imao si ti i u diklu koliko znam
2015-08-06
Luđak koji vam stane nasred brze ceste s dvi trake di se vozi preko sto na sat sposoban je za sve ,...npr uzet protuetnokovske rakete i zađe ispred tenka.RayMabus wrote:I TAJ GRB CETE POŠTIVATRayMabus wrote:Niks bez Dalmacije.
INACE CETE IMAT POSLA SA LUĐAKOM KOJI STANE NA NOVU GODINU NA SRED TRAKE S DVI TRAKE I ČEKA AUTA.
ZATO ČETE VI TO POŠIVAT.
NAGLASAK JE NA SPOSOBNOSTI.
2014-04-11
Da,Danijelu.epikur37 wrote:jastreb wrote:Tamo sam imo neku.tre911 wrote: u bibinju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:-)tre911 wrote:jamimaggie13 wrote:da vidi tre nas sto valja ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
2014-04-12
Ma ajde u vražju mater!!!RayMabus wrote:Luđak koji vam stane nasred brze ceste s dvi trake di se vozi preko sto na sat sposoban je za sve ,...npr uzet protuetnokovske rakete i zađe ispred tenka.RayMabus wrote:I TAJ GRB CETE POŠTIVATRayMabus wrote:Niks bez Dalmacije.
ZATO ČETE VI TO POŠIVAT.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nIKS BLRayMabus wrote:Luđak koji vam stane nasred brze ceste s dvi trake di se vozi preko sto na sat sposoban je za sve ,...npr uzet protuetnokovske rakete i zađe ispred tenka.RayMabus wrote:I TAJ GRB CETE POŠTIVATRayMabus wrote:Niks bez Dalmacije.
ZATO ČETE VI TO POŠIVAT.
KRAJ PRICE
2014-04-11
ja sam to napravio.jastreb wrote:Ma ajde u vražju mater!!!RayMabus wrote:Luđak koji vam stane nasred brze ceste s dvi trake di se vozi preko sto na sat sposoban je za sve ,...npr uzet protuetnokovske rakete i zađe ispred tenka.RayMabus wrote:I TAJ GRB CETE POŠTIVATRayMabus wrote:Niks bez Dalmacije.
ZATO ČETE VI TO POŠIVAT.
2014-04-11
jastreb wrote:Da,Danijelu.epikur37 wrote:jastreb wrote:Tamo sam imo neku.tre911 wrote: u bibinju
Vidim je tu i tamo, nije ista kao prije.
Sjetna je, šeta kad je jugo, šuti i pita za tebe.
2015-08-06
U svakom slučaju tako stvari sada stoje, dolazimo ja, još dvojica mojih ratnih iz Vukovara i jedan iz Vk koji je inače i dijagramov pajdo zvone a poznaju se još iz ratnih dana. Ti vidi što možeš pa ćemo se još čuti o tome ovaj tjedan.epikur37 wrote:tre911 wrote:E sad nećemo odbiti sigurno ako se nađe na meniju :)))))))))))epikur37 wrote:maggie13 wrote:Bit ce hoba ispod peke,:D
A tko bi to odbio....nu još imam svoje domaće kobase iz Bosne...nisu ljute kao vaše, konzumne su ;)
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
Page 4 of 8