Feministice imaju novi izgovor
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Feministice imaju novi izgovor
melkior wrote:
Da smršavi 35-40 kila i da nema tetovaže, bila bi čak i zgodna.
a da ti spustiš kriterije?
Guest- Guest
znam za kim, ali ga ne volim, ima mi gadan okus...pismejker wrote: Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma ostavis ga u vodi cijelu noc i nema problema za probavu...pismejker wrote:Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.Neve wrote:tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)govinda wrote:sastojci ok manje vise, samo ne kontam sta ce ti vino u grah i zasto ga serviras nakon par sati? :) kod mene se grah kuha minimum 3 sata....
2016-11-17
Po zimi nema boljeg od vruće čokolade s rumom ili čaja od šipka s limunom i medom. I rumom. I keksić Dobar je i grah s rumom...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
BUUUUUUUUUUUUUUUU..!!! neve ne zna kufati..!!!!Neve wrote:ma stavim samo mrvicu, soda je lagano bljutava i ne utječe na aromu graha, ni povrćagovinda wrote:soda bikarbona? E jebi ga sad...ogadi mi grah....Neve wrote:tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)
Ebli vas recepti u Coolinarki.Treba vi dsa ucite od muških kuhati.
Guest- Guest
mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
2016-11-17
Moze i tako.sacuvaj me Boze sto zene rade od hranegovinda wrote:ma ostavis ga u vodi cijelu noc i nema problema za probavu...pismejker wrote:Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.Neve wrote:tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)govinda wrote:sastojci ok manje vise, samo ne kontam sta ce ti vino u grah i zasto ga serviras nakon par sati? :) kod mene se grah kuha minimum 3 sata....
Guest- Guest
deda wrote:melkior wrote:
2014-04-12
marcellus wrote:deda wrote:govinda wrote:soda bikarbona? E jebi ga sad...ogadi mi grah....Neve wrote:tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)govinda wrote:sastojci ok manje vise, samo ne kontam sta ce ti vino u grah i zasto ga serviras nakon par sati? :) kod mene se grah kuha minimum 3 sata....
natrijev hidrogen karbonat ne mijenja ništa, nema nikakv učinak na grah
čuva boje kod zelenog povrća i malo omekša grah, regulira kiselost, usto grah manje napuhava kad ima sode u njemu, na okus nema učinka
u želucu moraš imati kiselost da bi mogao probaviti hranu, to je i cijeli cilj zašto ti organizam tamo čuva čisti HCl
probleme uzrokuju bakterije a ne kiselina
napuhivanje je zbog stvaranja metana, a metan se stvara zato što bakterije u debelom crijevu probavljaju ostatke, to ne možeš ničime smanjiti, možeš eventualno spaliti na izlazu
Last edited by deda on 10/1/2017, 21:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna...Neve wrote:znam za kim, ali ga ne volim, ima mi gadan okus...pismejker wrote: Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.
Guest- Guest
Idem napisati ovo: kad ja sam sebi prdnem, meni to uopće ne smrdi.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nema mi druge, ili spustit kriterije ili u susjedov svinjac, njegove svinje barem nisu tetovirane, a i mast im ima korisnu primjenudeda wrote:melkior wrote:
2015-08-09
pa da se duze kuha :)pismejker wrote:Oke,oke,jasno mi je,da promjenis vodu,ali pitam ZASTO to radite?govinda wrote:pa ja prvo grah ostavim cijelu noc namocenog, onda tu vodu prolijem i nalijem novu pa stavim da kuha, znaci sam grah, bez zacina, pa kad provri prolijem tu vodu, onda dodam zacine, luk, papriku, i stavim da se kuha u novoj vodi....pola povrca proprzim u tavi pa dodam kad voda provri..i onda dodam meso...pismejker wrote:nikadf tzo ne radim,zasto ti bacas?govinda wrote:kakva greska? Prvi put kad grah provrije kuhas ga 20 minuta i mijenjas vodu....pismejker wrote:Svi bacaju prvu vodu.Greska
2016-11-17
uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo?govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
2014-04-12
trebao bi netko hakirati internet pa da vidiš slike od te Tiffany sa njenog iPhonea, da ti se razbiju iluzije
Guest- Guest
ja luk isjecem a brasno ide u zaprsku, ko pravi grah sa zaprskom...pismejker wrote:Od povrca su dodaci,luk u glavici,paprika crvena,lovor,biber u zrnu,dva tri reznja cesnjaka.prije kraja se cesnjak i luk vade,a gustina se dobije,dugim kuhanjem i raspadanjem slabijih zrna samog graha.niakkvo jebeno brasno,kobasica dimljena ili neko drugo dimljeno meso se ,malo u posebnoj vodi ,10 minuta malo otkuha,pa se t+ocijedi i stavi u grah pol sata prije kraja kuhanja.Amen.da,netko sol,netko vegetu doda,po ukusu i malo crvene paprike praha
2016-11-17
govinda wrote:pa da se duze kuha :)pismejker wrote:Oke,oke,jasno mi je,da promjenis vodu,ali pitam ZASTO to radite?govinda wrote:pa ja prvo grah ostavim cijelu noc namocenog, onda tu vodu prolijem i nalijem novu pa stavim da kuha, znaci sam grah, bez zacina, pa kad provri prolijem tu vodu, onda dodam zacine, luk, papriku, i stavim da se kuha u novoj vodi....pola povrca proprzim u tavi pa dodam kad voda provri..i onda dodam meso...pismejker wrote:nikadf tzo ne radim,zasto ti bacas?govinda wrote:
kakva greska? Prvi put kad grah provrije kuhas ga 20 minuta i mijenjas vodu....
Guest- Guest
deda wrote:trebao bi netko hakirati internet pa da vidiš slike od te Tiffany sa njenog iPhonea, da ti se razbiju iluzije
2015-08-09
Naruči grah iz restorana, nemoj upropastavati hranu....Neve wrote:uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo?govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
2016-11-17
što se tiče kima, ja sam tu kao princeza na zrnu graška, osjetim ga i kad je u tragovima.. i bljak mi je, a od malo kemije još nitko nije umro :Ppismejker wrote:Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna...
2014-04-12
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
Page 11 of 15