ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Feministice imaju novi izgovor

Page 11 of 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Feministice imaju novi izgovor - Page 11 Empty Re: Feministice imaju novi izgovor

Post by Guest 10/1/2017, 21:51

melkior wrote:
 Da smršavi 35-40 kila i da nema tetovaže, bila bi čak i zgodna.

a da ti spustiš kriterije?

Guest
Guest

Back to top Go down

Feministice imaju novi izgovor - Page 11 Empty Re: Feministice imaju novi izgovor

Post by neva 10/1/2017, 21:51

pismejker wrote::doh Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.
znam za kim, ali ga ne volim, ima mi gadan okus...
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by govinda 10/1/2017, 21:52

pismejker wrote:
Neve wrote:
govinda wrote:sastojci ok manje vise, samo ne kontam sta ce ti vino u grah i zasto ga serviras nakon par sati? :) kod mene se grah kuha minimum 3 sata....
tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)
:doh Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.
ma ostavis ga u vodi cijelu noc i nema problema za probavu...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by melkior 10/1/2017, 21:52

Po zimi nema boljeg od vruće čokolade s rumom ili čaja od šipka s limunom i medom. I rumom. I keksić bounce  Dobar je i grah s rumom...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2017, 21:52

Neve wrote:
govinda wrote:
Neve wrote:tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)
soda bikarbona? E jebi ga sad...ogadi mi grah....
ma stavim samo mrvicu, soda je lagano bljutava i ne utječe na aromu graha, ni povrća
BUUUUUUUUUUUUUUUU..!!! neve ne zna kufati..!!!!  jocolor
Ebli vas recepti u Coolinarki.Treba vi dsa ucite od muških kuhati. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 10/1/2017, 21:52

mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2017, 21:53

govinda wrote:
pismejker wrote:
Neve wrote:
govinda wrote:sastojci ok manje vise, samo ne kontam sta ce ti vino u grah i zasto ga serviras nakon par sati? :) kod mene se grah kuha minimum 3 sata....
tako bi trebalo, ali ja to malo skratim, dodam mrvicu sode bikarbone pa se prije skuha i lakši je za probavu.. ideju sam prekopirala od Marca :)
:doh Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.
ma ostavis ga u vodi cijelu noc i nema problema za probavu...
Moze i tako.sacuvaj me Boze sto zene rade od hrane No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 10/1/2017, 21:54

deda wrote:
melkior wrote:

:D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2017, 21:54

marcellus wrote:
deda wrote:
govinda wrote:
Neve wrote:
soda bikarbona? E jebi ga sad...ogadi mi grah....

natrijev hidrogen karbonat ne mijenja ništa, nema nikakv učinak na grah

čuva boje kod zelenog povrća i malo omekša grah, regulira kiselost, usto grah manje napuhava kad ima sode u njemu, na okus nema učinka

u želucu moraš imati kiselost da bi mogao probaviti hranu, to je i cijeli cilj zašto ti organizam tamo čuva čisti HCl

probleme uzrokuju bakterije a ne kiselina

napuhivanje je zbog stvaranja metana, a metan se stvara zato što bakterije u debelom crijevu probavljaju ostatke, to ne možeš ničime smanjiti, možeš eventualno spaliti na izlazu

Last edited by deda on 10/1/2017, 21:56; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2017, 21:54

Neve wrote:
pismejker wrote::doh Koji ste vi fuseri.Grah da se ubrzava kuhati?Svetogrdje!!! Da bude laksi za probavu i ne napuhava vas,doda se prstohvat kima iliti kumina.
znam za kim, ali ga ne volim, ima mi gadan okus...
Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna... rendeer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/1/2017, 21:55

Idem napisati ovo: kad ja sam sebi prdnem, meni to uopće ne smrdi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior 10/1/2017, 21:56

deda wrote:
melkior wrote:

Pa nema mi druge, ili spustit kriterije ili u susjedov svinjac, njegove svinje barem nisu tetovirane, a i mast im ima korisnu primjenu cat

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/1/2017, 21:57

Što sad još da napišem?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by govinda 10/1/2017, 21:58

pismejker wrote:
govinda wrote:
pismejker wrote:
govinda wrote:
pismejker wrote:Svi bacaju prvu vodu.Greska
kakva greska? Prvi put kad grah provrije kuhas ga 20 minuta i mijenjas vodu....
nikadf tzo ne radim,zasto ti bacas?
pa ja prvo grah ostavim cijelu noc namocenog, onda tu vodu prolijem i nalijem novu pa stavim da kuha, znaci sam grah, bez zacina, pa kad provri prolijem tu vodu, onda dodam zacine, luk, papriku, i stavim da se kuha u novoj vodi....pola povrca proprzim u tavi pa dodam kad voda provri..i onda dodam meso...
Oke,oke,jasno mi je,da promjenis vodu,ali pitam ZASTO to radite?
pa da se duze kuha :)

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by neva 10/1/2017, 21:58

govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo? :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2017, 21:59

trebao bi netko hakirati internet pa da vidiš slike od te Tiffany sa njenog iPhonea, da ti se razbiju iluzije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 10/1/2017, 21:59

pismejker wrote:Od povrca su dodaci,luk u glavici,paprika crvena,lovor,biber u zrnu,dva tri reznja cesnjaka.prije kraja se cesnjak i luk vade,a gustina se dobije,dugim kuhanjem i raspadanjem slabijih zrna samog graha.niakkvo jebeno brasno,kobasica dimljena ili neko drugo dimljeno meso se ,malo u posebnoj vodi ,10 minuta malo otkuha,pa se t+ocijedi i stavi u grah pol sata prije kraja kuhanja.Amen.da,netko sol,netko vegetu doda,po ukusu i malo crvene paprike praha
ja luk isjecem a brasno ide u zaprsku, ko pravi grah sa zaprskom...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2017, 22:00

govinda wrote:
pismejker wrote:
govinda wrote:
pismejker wrote:
govinda wrote:
kakva greska? Prvi put kad grah provrije kuhas ga 20 minuta i mijenjas vodu....
nikadf tzo ne radim,zasto ti bacas?
pa ja prvo grah ostavim cijelu noc namocenog, onda tu vodu prolijem i nalijem novu pa stavim da kuha, znaci sam grah, bez zacina, pa kad provri prolijem tu vodu, onda dodam zacine, luk, papriku, i stavim da se kuha u novoj vodi....pola povrca proprzim u tavi pa dodam kad voda provri..i onda dodam meso...
Oke,oke,jasno mi je,da promjenis vodu,ali pitam ZASTO to radite?
pa da se duze kuha :)
B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 10/1/2017, 22:00

deda wrote:trebao bi netko hakirati internet pa da vidiš slike od te Tiffany sa njenog iPhonea, da ti se razbiju iluzije
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by govinda 10/1/2017, 22:01

Neve wrote:
govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo? :D
Naruči grah iz restorana, nemoj upropastavati hranu....

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by neva 10/1/2017, 22:01

pismejker wrote:Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna... rendeer
što se tiče kima, ja sam tu kao princeza na zrnu graška, osjetim ga i kad je u tragovima.. i bljak mi je, a od malo kemije još nitko nije umro :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics