Feministice imaju novi izgovor
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Feministice imaju novi izgovor
nema debelih, ima pokoja punija al nema debelih, plemenska zena mora bit u stanju pretrcat 5 km , muski 15,govinda wrote:Ma bolje da ljulja nego da zulja....sta kazu u plemenu o debelim zenama?Leviathan2 wrote:sut yebote, jos uvijek ak zaglavim nasamo s nekom debelom pamakar i u liftu, znoj me oblije i dobijem tikoveNeve wrote:šta ima veze, tko ne riskira, ne profitiraLeviathan2 wrote:jedva ziv glavu izvukao
u biti pazi se ne ishranu jer to je ipak veliki faktor za odrzavanje zdravlja
ma ono mmmmmmmmmm duboko, slicno kao kod harekrisni ommmmmNeve wrote:sad se i ja popikavam na nepoznate riječi ko i Mrgud, što znači ovo mmmmkali? zvuči ko neš perverzno :PLeviathan2 wrote:aboridzane sam upoznao nazalost u europi i opiceni su da nije istina, u zurichu smo mmmmkali na sred trga na jezeru,
to da moze otrcati 5 km po cigare i pivo kad je co'jek posalje?Leviathan2 wrote:nema debelih, ima pokoja punija al nema debelih, plemenska zena mora bit u stanju pretrcat 5 km , muski 15,govinda wrote:Ma bolje da ljulja nego da zulja....sta kazu u plemenu o debelim zenama?Leviathan2 wrote:sut yebote, jos uvijek ak zaglavim nasamo s nekom debelom pamakar i u liftu, znoj me oblije i dobijem tikoveNeve wrote:šta ima veze, tko ne riskira, ne profitiraLeviathan2 wrote:jedva ziv glavu izvukao
2016-11-17
:Pmaggie13 wrote:
srami se, sad si otkrio svoje skrivene sklonosti..;D
ma ne zna ona to, vidici su joj jos ograniceni...Leviathan2 wrote:ma ono mmmmmmmmmm duboko, slicno kao kod harekrisni ommmmmNeve wrote:sad se i ja popikavam na nepoznate riječi ko i Mrgud, što znači ovo mmmmkali? zvuči ko neš perverzno :PLeviathan2 wrote:aboridzane sam upoznao nazalost u europi i opiceni su da nije istina, u zurichu smo mmmmkali na sred trga na jezeru,
2016-11-17
i meni bi bili omiljeni ali samo kad bi me besplatno vozili gdje poželimgovinda wrote:Pa ljudi me voze gdje pozelim....i imaju informacije..Neve wrote:prema taksistima sam prilično ravnodušna, pa se pitam zašto si baš njih svrstao u omiljene, pokraj sve moguće druge flore i faune na svijetu? misterij... :/govinda wrote:Zasto ne volis taksiste?Neve wrote:sve mi je skoro jasno, jedino taksisti nisu :/govinda wrote:Tko nije na spisku? 5 osoba koje ne znas, covjek koji je izmislio burek, taksisti, Hare Krishne, Brkovi i Roger Waters...
a što se tiče onog tvog koji je izmislio burek, meni je draži onaj tko je izmislio punjene paprike
neva- Posts : 4367
2014-04-12
odao te prezivopisni opis 8-)Leviathan2 wrote::Pmaggie13 wrote:
2014-04-12
Nisam feministica ali zbog ovakvih izjava rado bih postala egzekjutor ...marcellus wrote:
što deblja krmača to nabrijanija feministica
Guest- Guest
pa tako nesto, mladje curke koje imaju status lovca ili su na obuci mogu sprzit dvadeset km pod opterecenjem, isto ko i muski, poslije im to ostane kroz cijeli zivot, dobra muskulatura i navika da otrce po pivu i sl :Dgovinda wrote:to da moze otrcati 5 km po cigare i pivo kad je co'jek posalje?Leviathan2 wrote:nema debelih, ima pokoja punija al nema debelih, plemenska zena mora bit u stanju pretrcat 5 km , muski 15,govinda wrote:Ma bolje da ljulja nego da zulja....sta kazu u plemenu o debelim zenama?Leviathan2 wrote:sut yebote, jos uvijek ak zaglavim nasamo s nekom debelom pamakar i u liftu, znoj me oblije i dobijem tikoveNeve wrote:
šta ima veze, tko ne riskira, ne profitira
Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...Neve wrote:i meni bi bili omiljeni ali samo kad bi me besplatno vozili gdje poželimgovinda wrote:Pa ljudi me voze gdje pozelim....i imaju informacije..Neve wrote:prema taksistima sam prilično ravnodušna, pa se pitam zašto si baš njih svrstao u omiljene, pokraj sve moguće druge flore i faune na svijetu? misterij... :/govinda wrote:Zasto ne volis taksiste?Neve wrote:
sve mi je skoro jasno, jedino taksisti nisu :/
a što se tiče onog tvog koji je izmislio burek, meni je draži onaj tko je izmislio punjene paprike
2016-11-17
ajme, stvarno nocna mora, smaggie13 wrote:odao te prezivopisni opis 8-)Leviathan2 wrote::Pmaggie13 wrote:
pametno pametno..dok je mladja nek trci s vrecom cementa kad se uda nek trci s kistrom piva...dobro je to tvoje pleme, ziva mudrost...Leviathan2 wrote:pa tako nesto, mladje curke koje imaju status lovca ili su na obuci mogu sprzit dvadeset km pod opterecenjem, isto ko i muski, poslije im to ostane kroz cijeli zivot, dobra muskulatura i navika da otrce po pivu i sl :Dgovinda wrote:to da moze otrcati 5 km po cigare i pivo kad je co'jek posalje?Leviathan2 wrote:nema debelih, ima pokoja punija al nema debelih, plemenska zena mora bit u stanju pretrcat 5 km , muski 15,govinda wrote:Ma bolje da ljulja nego da zulja....sta kazu u plemenu o debelim zenama?Leviathan2 wrote:
sut yebote, jos uvijek ak zaglavim nasamo s nekom debelom pamakar i u liftu, znoj me oblije i dobijem tikove
2016-11-17
ah, bogohuljenje..no, svaki cigo svoga konja hvali ;-)govinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...Neve wrote:i meni bi bili omiljeni ali samo kad bi me besplatno vozili gdje poželimgovinda wrote:Pa ljudi me voze gdje pozelim....i imaju informacije..Neve wrote:prema taksistima sam prilično ravnodušna, pa se pitam zašto si baš njih svrstao u omiljene, pokraj sve moguće druge flore i faune na svijetu? misterij... :/govinda wrote:
Zasto ne volis taksiste?
2014-04-12
haha, savjetujem da zakocis..:DLeviathan2 wrote:ajme, stvarno nocna mora, smaggie13 wrote:odao te prezivopisni opis 8-)Leviathan2 wrote::Pmaggie13 wrote:
Svaka te rijec vise odaje @_@ :D
2014-04-12
ne trebam naglasavati da su mi i feministice na spisku? Kao i macho tipovi?
2016-11-17
Bogohuljenje? Pa znam pripremiti futrovane paprike bolje od sve i jedne zene na ovom forumu plus pola facebooka...maggie13 wrote:ah, bogohuljenje..no, svaki cigo svoga konja hvali ;-)govinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...Neve wrote:i meni bi bili omiljeni ali samo kad bi me besplatno vozili gdje poželimgovinda wrote:Pa ljudi me voze gdje pozelim....i imaju informacije..Neve wrote:
prema taksistima sam prilično ravnodušna, pa se pitam zašto si baš njih svrstao u omiljene, pokraj sve moguće druge flore i faune na svijetu? misterij... :/
2016-11-17
mozes ti i napisat sto hoces, ali...:Dgovinda wrote:Bogohuljenje? Pa znam pripremiti futrovane paprike bolje od sve i jedne zene na ovom forumu plus pola facebooka...maggie13 wrote:ah, bogohuljenje..no, svaki cigo svoga konja hvali ;-)govinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...Neve wrote:i meni bi bili omiljeni ali samo kad bi me besplatno vozili gdje poželimgovinda wrote:
Pa ljudi me voze gdje pozelim....i imaju informacije..
2014-04-12
dobro, ne znam to Levijevo plemensko mmmkanje, ali bar znam što je haka :)govinda wrote:ma ne zna ona to, vidici su joj jos ograniceni...Leviathan2 wrote:ma ono mmmmmmmmmm duboko, slicno kao kod harekrisni ommmmm
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma ja to zovem mmmmkanje, u biti ist kujac ko i om,Neve wrote:dobro, ne znam to Levijevo plemensko mmmkanje, ali bar znam što je haka :)govinda wrote:ma ne zna ona to, vidici su joj jos ograniceni...Leviathan2 wrote:ma ono mmmmmmmmmm duboko, slicno kao kod harekrisni ommmmm
Ne moram ti dokazivati nista......ona koja je trebala je priznala da bolje kuham od nje...maggie13 wrote:mozes ti i napisat sto hoces, ali...:Dgovinda wrote:Bogohuljenje? Pa znam pripremiti futrovane paprike bolje od sve i jedne zene na ovom forumu plus pola facebooka...maggie13 wrote:ah, bogohuljenje..no, svaki cigo svoga konja hvali ;-)govinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...Neve wrote:
i meni bi bili omiljeni ali samo kad bi me besplatno vozili gdje poželim
2016-11-17
ni ne moras, zena ti je dokazala..;-)govinda wrote:Ne moram ti dokazivati nista......ona koja je trebala je priznala da bolje kuham od nje...maggie13 wrote:mozes ti i napisat sto hoces, ali...:Dgovinda wrote:Bogohuljenje? Pa znam pripremiti futrovane paprike bolje od sve i jedne zene na ovom forumu plus pola facebooka...maggie13 wrote:ah, bogohuljenje..no, svaki cigo svoga konja hvali ;-)govinda wrote:
Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
Rekla bih ti i ja isto, samo da ja ne moram kuhat..;>~
2014-04-12
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
Page 7 of 15