Feministice imaju novi izgovor
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Feministice imaju novi izgovor
bas mi prica jedan na bausteli da je kod njegovih u bosni, teslic mislim, bilo nekih -24,govinda wrote:upravo....i maloprije sam natrpao drva u sporet, jbt, minus ovdje zesci a snijeg pada...Leviathan2 wrote:grah se kuha u loncu, na sporetu na drva, malo soli i malo suhog i zaprska, amen, sve ostalo su nebuloze i masakriranje svetog jela
kod nas na bausteli izmjereno samo -15, tropska temperatura kak veli dzo, naime on bio godinu dana u kanadi po zimi, dosao prosle godine i na minus 7 setkara u laganoj jaknici, veli nemate pojma kak je ovdje fino,
ma mrs fino
kod mene je juce ujutro bilo minus 19, mada je zvanicno mjerenje bilo minus 12..veceras je opet zestoko...Leviathan2 wrote:bas mi prica jedan na bausteli da je kod njegovih u bosni, teslic mislim, bilo nekih -24,govinda wrote:upravo....i maloprije sam natrpao drva u sporet, jbt, minus ovdje zesci a snijeg pada...Leviathan2 wrote:grah se kuha u loncu, na sporetu na drva, malo soli i malo suhog i zaprska, amen, sve ostalo su nebuloze i masakriranje svetog jela
kod nas na bausteli izmjereno samo -15, tropska temperatura kak veli dzo, naime on bio godinu dana u kanadi po zimi, dosao prosle godine i na minus 7 setkara u laganoj jaknici, veli nemate pojma kak je ovdje fino,
ma mrs fino
2016-11-17
ma ajd, to je blizu pa se moze odredjena kvaliteta namirnica i nabavit, al u amsterdamu ona gmo goveda, aj ti od tog napravi nesto, pa ni cuko to nece jestgovinda wrote:Ili ko sto su ovi jedni otisli u Trebinje na picu a na burek u Dubrovnik...nit u Trebinju pice nit u Dubrovniku bureka...mada imam jedan restroan, mislim da se zove Alibaba, u Dubrovniku, nas Brcak glavni kuhar tamo, originalna bosanska kuhinja, burek, sogandolma, japrak dolma, corbe, punjene praprike, bureci, pite....Leviathan2 wrote:isto kao sto se cevapi jedu iskljucivo u bosni i nigdje drugdje jel je fejk, ili zagorski strukli v zagorju i nigdi drugdi il cobanas u slavoni, samo sam se jednom zajebo i narucio cevape u amsterdamu, bosanac pekao i ja mislio da ce bit dobri, kurac dobri , odvratni
melkior wrote:Zar nema krava 5 želuca?crvenkasti wrote:Grah se mora potapati prija kuhanja i prva voda se mora obavezno baciti da bi se u što većoj mjeri neutralizirala fitinska kiselina. Ona je za ljude škodljiva i ne šteti samo kravama, ovcama i drugim preživačima jer oni imaju 4 želuca.
Ne, glupane. Krava ima rep, dugačak i lijep.
crvenkasti-
2014-04-17
ovo se ne zaboravlja, ovo masakriranje graha ce te pratit cjeli zivot,Neve wrote:sad odmah zaboravi sve što sam tu pisalagovinda wrote:mozda kad ne bi rekla kako ga spremas :p
ma jasta..zna se koje meso i od kog dijela ide u cevap...Leviathan2 wrote:ma ajd, to je blizu pa se moze odredjena kvaliteta namirnica i nabavit, al u amsterdamu ona gmo goveda, aj ti od tog napravi nesto, pa ni cuko to nece jestgovinda wrote:Ili ko sto su ovi jedni otisli u Trebinje na picu a na burek u Dubrovnik...nit u Trebinju pice nit u Dubrovniku bureka...mada imam jedan restroan, mislim da se zove Alibaba, u Dubrovniku, nas Brcak glavni kuhar tamo, originalna bosanska kuhinja, burek, sogandolma, japrak dolma, corbe, punjene praprike, bureci, pite....Leviathan2 wrote:isto kao sto se cevapi jedu iskljucivo u bosni i nigdje drugdje jel je fejk, ili zagorski strukli v zagorju i nigdi drugdi il cobanas u slavoni, samo sam se jednom zajebo i narucio cevape u amsterdamu, bosanac pekao i ja mislio da ce bit dobri, kurac dobri , odvratni
2016-11-17
2016-11-17
Da si gledao crtić, znao bi i ti da krava ima pet želuca, ´bem te neinformiranogacrvenkasti wrote:melkior wrote:Zar nema krava 5 želuca?crvenkasti wrote:Grah se mora potapati prija kuhanja i prva voda se mora obavezno baciti da bi se u što većoj mjeri neutralizirala fitinska kiselina. Ona je za ljude škodljiva i ne šteti samo kravama, ovcama i drugim preživačima jer oni imaju 4 želuca.
Ne, glupane. Krava ima rep, dugačak i lijep.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
za vas dvojicu veš-lonac odličnog graha i hrpa suhih rebaraca :Dmarcellus wrote:pozovi mene i vebera kao ljubitelje i znalceNeve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgude
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve, jel znaš radit gravče na tavče?Neve wrote:za vas dvojicu veš-lonac odličnog graha i hrpa suhih rebaraca :Dmarcellus wrote:pozovi mene i vebera kao ljubitelje i znalceNeve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgude
2015-08-09
više NIKAD neću s vama pametnjakovićima pričati o receptima, nikad, a možda ni tad, eto!Leviathan2 wrote:ovo se ne zaboravlja, ovo masakriranje graha ce te pratit cjeli zivot,Neve wrote:sad odmah zaboravi sve što sam tu pisalagovinda wrote:mozda kad ne bi rekla kako ga spremas :p
2014-04-12
ne znam! ništa ne znam kuhati, ne kuham uopće i bolje da naručujem nego upropaštavam hranu :durica:melkior wrote:Neve, jel znaš radit gravče na tavče?Neve wrote:za vas dvojicu veš-lonac odličnog graha i hrpa suhih rebaraca :Dmarcellus wrote:pozovi mene i vebera kao ljubitelje i znalceNeve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgude
2014-04-12
Soda bikarbona te unistilaNeve wrote:više NIKAD neću s vama pametnjakovićima pričati o receptima, nikad, a možda ni tad, eto!Leviathan2 wrote:ovo se ne zaboravlja, ovo masakriranje graha ce te pratit cjeli zivot,Neve wrote:sad odmah zaboravi sve što sam tu pisalagovinda wrote:mozda kad ne bi rekla kako ga spremas :p
2016-11-17
a mene zovu mrgudom....Neve wrote:ne znam! ništa ne znam kuhati, ne kuham uopće i bolje da naručujem nego upropaštavam hranu :durica:melkior wrote:Neve, jel znaš radit gravče na tavče?Neve wrote:za vas dvojicu veš-lonac odličnog graha i hrpa suhih rebaraca :Dmarcellus wrote:pozovi mene i vebera kao ljubitelje i znalceNeve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgude
2016-11-17
jedva živagovinda wrote:Soda bikarbona te unistila
2014-04-12
?
a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?Neve wrote:jedva živagovinda wrote:Soda bikarbona te unistila
2016-11-17
govinda wrote:a mene zovu mrgudom....Neve wrote:ne znam! ništa ne znam kuhati, ne kuham uopće i bolje da naručujem nego upropaštavam hranu :durica:
(zato što je to kod tebe konstanta, a kod mene trenutni ispad )
2014-04-12
pa kad već pitaš, za tebe i Levija imam spešl dodatak--malo mišomoragovinda wrote:a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?
2014-04-12
Prašak za pranje vešagovinda wrote:?a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?Neve wrote:jedva živagovinda wrote:Soda bikarbona te unistila
2015-08-09
Neve wrote:pa kad već pitaš, za tebe i Levija imam spešl dodatak--malo mišomoragovinda wrote:a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?
2016-11-17
Ja jednom ispekao jaja na octuNeve wrote:pa kad već pitaš, za tebe i Levija imam spešl dodatak--malo mišomoragovinda wrote:a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?
2015-08-09
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
Page 13 of 15