Feministice imaju novi izgovor
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Feministice imaju novi izgovor
Ja jednom ispekao jaja na octuNeve wrote:pa kad već pitaš, za tebe i Levija imam spešl dodatak--malo mišomoragovinda wrote:a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a ja u kavu stavila solmelkior wrote:Ja jednom ispekao jaja na octuNeve wrote:pa kad već pitaš, za tebe i Levija imam spešl dodatak--malo mišomoragovinda wrote:a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladomNeve wrote:a ja u kavu stavila solmelkior wrote:Ja jednom ispekao jaja na octuNeve wrote:pa kad već pitaš, za tebe i Levija imam spešl dodatak--malo mišomoragovinda wrote:a sta dodajes u punjene paprike, prasak za pecivo?
2015-08-09
kava sa soli je nešto najgore, preodvratno, dobro da nisi dobio otkazmelkior wrote:I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladom
ja sam svoj gutljaj istog časa mahinalno ispljunula na pod :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Sol i šećer bili u gotovo identičnim posudicama, lako pogriješiti kad se žuriš. Poslije sam naučio kuhati izvrsnu kavuNeve wrote:kava sa soli je nešto najgore, preodvratno, dobro da nisi dobio otkazmelkior wrote:I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladom
2015-08-09
Muškarci postavljaju takve teme, na kojoj svoj ego dižu...
Guest- Guest
U džezvu srednje veličine 6 dupkom punih malih žlica kave. Šećera dvije do tri žličice. Ne smije se previše naglo staviti na prejaki plamen, kad se počne pjena dizati, podigneš, smanjiš plamen pa staviš opet. Možeš se igrati tako i nekoliko puta, ali poenta je u tome da sva zrnca kave se dobro iskuhaju i rastope.Neve wrote:kava sa soli je nešto najgore, preodvratno, dobro da nisi dobio otkazmelkior wrote:I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladom
2015-08-09
Obično se radi greška kad se prebrzo makne s plamena - stavi se na jaki plamen s ciljem da bude što prije gotovo. Greška. Čim se počne dizati, smanjuj plamen i ako treba, diži džezvu van, pusti da se slegne pa stavi opet na plamen.melkior wrote:U džezvu srednje veličine 6 dupkom punih malih žlica kave. Šećera dvije do tri žličice. Ne smije se previše naglo staviti na prejaki plamen, kad se počne pjena dizati, podigneš, smanjiš plamen pa staviš opet. Možeš se igrati tako i nekoliko puta, ali poenta je u tome da sva zrnca kave se dobro iskuhaju i rastope.Neve wrote:kava sa soli je nešto najgore, preodvratno, dobro da nisi dobio otkazmelkior wrote:I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladom
2015-08-09
Na isti način se priprema i vruća čokolada. Obavezno u vruću čokoladu, kada je gotova, uliti ruma! U dva i pol - tri dcl vruće čokolade ide jedna do dvije čašice ruma (čašice od rakije).melkior wrote:Obično se radi greška kad se prebrzo makne s plamena - stavi se na jaki plamen s ciljem da bude što prije gotovo. Greška. Čim se počne dizati, smanjuj plamen i ako treba, diži džezvu van, pusti da se slegne pa stavi opet na plamen.melkior wrote:U džezvu srednje veličine 6 dupkom punih malih žlica kave. Šećera dvije do tri žličice. Ne smije se previše naglo staviti na prejaki plamen, kad se počne pjena dizati, podigneš, smanjiš plamen pa staviš opet. Možeš se igrati tako i nekoliko puta, ali poenta je u tome da sva zrnca kave se dobro iskuhaju i rastope.Neve wrote:kava sa soli je nešto najgore, preodvratno, dobro da nisi dobio otkazmelkior wrote:I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladom
2015-08-09
melkior wrote:Na isti način se priprema i vruća čokolada. Obavezno u vruću čokoladu, kada je gotova, uliti ruma! U dva i pol - tri dcl vruće čokolade ide jedna do dvije čašice ruma (čašice od rakije).melkior wrote:Obično se radi greška kad se prebrzo makne s plamena - stavi se na jaki plamen s ciljem da bude što prije gotovo. Greška. Čim se počne dizati, smanjuj plamen i ako treba, diži džezvu van, pusti da se slegne pa stavi opet na plamen.melkior wrote:U džezvu srednje veličine 6 dupkom punih malih žlica kave. Šećera dvije do tri žličice. Ne smije se previše naglo staviti na prejaki plamen, kad se počne pjena dizati, podigneš, smanjiš plamen pa staviš opet. Možeš se igrati tako i nekoliko puta, ali poenta je u tome da sva zrnca kave se dobro iskuhaju i rastope.Neve wrote:kava sa soli je nešto najgore, preodvratno, dobro da nisi dobio otkazmelkior wrote:I ja isto, da stvar bude gora, svojoj šefici na prvom radnom mjestu, i to nakon što se prethodno izderala na mene zbog nekog izvješća Takve greške se mogu iskupiti jedino čokoladom
2015-08-09
Neve wrote:za vas dvojicu veš-lonac odličnog graha i hrpa suhih rebaraca :Dmarcellus wrote:pozovi mene i vebera kao ljubitelje i znalceNeve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgude
Od feminizma do graha stigli
I naravno, naravno, grah kuhaju babe a decki se pozivaju na njega
E dok je tako. Treba feministica.
Da vam nabiju taj lonac s grahom na glavu suplju .
Nema eksploatacije muskog po zeni. Samo obrnuto.
vidis da znas bit i normalna..sve se slazem ;DSora wrote:Od feminizma do graha stigli
2014-04-12
e jebiga, ti bi se samo tuklaSora wrote:Od feminizma do graha stigli
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja se slazem do onog da babe kuhaju gra,maggie13 wrote:vidis da znas bit i normalna..sve se slazem ;DSora wrote:Od feminizma do graha stigli
poslije toga je nisam dobro cuo..prica nesto nerazgovjetno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sore vrati se napravi mi pitu
2014-04-19
the only diversity the left doesn't care about is intellectual diversity
2014-04-19
poslije kaze da vas moramo iskoristit..samo prevodim :Dprckov wrote:ja se slazem do onog da babe kuhaju gra,maggie13 wrote:vidis da znas bit i normalna..sve se slazem ;DSora wrote:Od feminizma do graha stigli
poslije toga je nisam dobro cuo..prica nesto nerazgovjetno
2014-04-12
Jos jedna zenturaca koja nema pojma o kuhanju?mativka wrote:Muškarci postavljaju takve teme, na kojoj svoj ego dižu...
2016-11-17
Nista ti nisi shvatila...zene nemaju pojma o kuhanju graha, muski su ti koji ga kuhaju....da se pita forumske zenetine svaki bi muskarac umro od gladi...toliko o vama i vasem znanju kuhanja...Sora wrote:Od feminizma do graha stigli
2016-11-17
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
Page 14 of 15