Feministice imaju novi izgovor
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Feministice imaju novi izgovor
što se tiče kima, ja sam tu kao princeza na zrnu graška, osjetim ga i kad je u tragovima.. i bljak mi je, a od malo kemije još nitko nije umro :Ppismejker wrote:Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Moze i tako,zna biti oke,ali znas onaj graff u Jugovojsci(Boze me prosti..!!!),najpraznji grah na svijetu,a najbolji.Tajna je u dugom kuhanju,od zacina,samo sol i kolicina par stotina litara.Nista kao vojnickigovinda wrote:ja luk isjecem a brasno ide u zaprsku, ko pravi grah sa zaprskom...pismejker wrote:Od povrca su dodaci,luk u glavici,paprika crvena,lovor,biber u zrnu,dva tri reznja cesnjaka.prije kraja se cesnjak i luk vade,a gustina se dobije,dugim kuhanjem i raspadanjem slabijih zrna samog graha.niakkvo jebeno brasno,kobasica dimljena ili neko drugo dimljeno meso se ,malo u posebnoj vodi ,10 minuta malo otkuha,pa se t+ocijedi i stavi u grah pol sata prije kraja kuhanja.Amen.da,netko sol,netko vegetu doda,po ukusu i malo crvene paprike praha
Guest- Guest
i ja sam za malo hemije ali malo..kad je neka zurka dobra hemija je odlicna...Neve wrote:što se tiče kima, ja sam tu kao princeza na zrnu graška, osjetim ga i kad je u tragovima.. i bljak mi je, a od malo kemije još nitko nije umro :Ppismejker wrote:Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna...
2016-11-17
Uffff,budem gentleman pa neš neću reći.Što bi bilo da je u pitanju Veliko zrno graška???Neve wrote:što se tiče kima, ja sam tu kao princeza na zrnu graška, osjetim ga i kad je u tragovima.. i bljak mi je, a od malo kemije još nitko nije umro :Ppismejker wrote:Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna...
Guest- Guest
ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgudegovinda wrote:Naruči grah iz restorana, nemoj upropastavati hranu....Neve wrote:uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo?govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
2014-04-12
Odoh skufati knedličke i podgrijati gulas,bas ce mi fino sjesti.
Guest- Guest
Ja sam se danas naždro kiselog zelja, graha i domaćih kobasica, sutra ću ubit kolektiv od prdeža Što i nije loša stvar, treba mi malo mira na poslupismejker wrote:Odoh skufati knedličke i podgrijati gulas,bas ce mi fino sjesti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
uff i ja ću biti lady pa isto neću ništa reći. i kakvo je to pitanje, pa mislim da se veći grašak više osjeti, čista logika :Dpismejker wrote:Uffff,budem gentleman pa neš neću reći.Što bi bilo da je u pitanju Veliko zrno graška???Neve wrote:što se tiče kima, ja sam tu kao princeza na zrnu graška, osjetim ga i kad je u tragovima.. i bljak mi je, a od malo kemije još nitko nije umro :Ppismejker wrote:Mdaaaa...4-5 onih malih sitnih kurčića na 5 litara kraffa.Ima da odvrnes od gadnog ukusa.Kakogod,kim je prirodni dodatak,kemijo jedna...
2014-04-12
imam originalni recept za taj grah :)))pismejker wrote:Moze i tako,zna biti oke,ali znas onaj graff u Jugovojsci(Boze me prosti..!!!),najpraznji grah na svijetu,a najbolji.Tajna je u dugom kuhanju,od zacina,samo sol i kolicina par stotina litara.Nista kao vojnickigovinda wrote:ja luk isjecem a brasno ide u zaprsku, ko pravi grah sa zaprskom...pismejker wrote:Od povrca su dodaci,luk u glavici,paprika crvena,lovor,biber u zrnu,dva tri reznja cesnjaka.prije kraja se cesnjak i luk vade,a gustina se dobije,dugim kuhanjem i raspadanjem slabijih zrna samog graha.niakkvo jebeno brasno,kobasica dimljena ili neko drugo dimljeno meso se ,malo u posebnoj vodi ,10 minuta malo otkuha,pa se t+ocijedi i stavi u grah pol sata prije kraja kuhanja.Amen.da,netko sol,netko vegetu doda,po ukusu i malo crvene paprike praha
2016-11-17
mozda kad ne bi rekla kako ga spremas :pNeve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgudegovinda wrote:Naruči grah iz restorana, nemoj upropastavati hranu....Neve wrote:uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo?govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
2016-11-17
ma mislim da je jedan moj rođak razotkrio misterij vojničkog graha, kad je rekao da bi nakon cijelog dana pješačenja pod punom opremom, provlačenja, trčanja i zalijeganja u slast pojeo i smrznutog četnika B-)pismejker wrote:Moze i tako,zna biti oke,ali znas onaj graff u Jugovojsci(Boze me prosti..!!!),najpraznji grah na svijetu,a najbolji.Tajna je u dugom kuhanju,od zacina,samo sol i kolicina par stotina litara.Nista kao vojnicki
2014-04-12
sad odmah zaboravi sve što sam tu pisalagovinda wrote:mozda kad ne bi rekla kako ga spremas :p
2014-04-12
i sve cu vas staviti na spisak osim clanova plemena....da ne mislite da ste me grahom raznjezili...
2016-11-17
grah se kuha u loncu, na sporetu na drva, malo soli i malo suhog i zaprska, amen, sve ostalo su nebuloze i masakriranje svetog jela
isto kao sto se cevapi jedu iskljucivo u bosni i nigdje drugdje jel je fejk, ili zagorski strukli v zagorju i nigdi drugdi il cobanas u slavoni, samo sam se jednom zajebo i narucio cevape u amsterdamu, bosanac pekao i ja mislio da ce bit dobri, kurac dobri , odvratni
Neve wrote:ma možeš gunđati do sutra, ali ja znam da bi se svejedno 'ubio' u mom grahu, Mrgudegovinda wrote:Naruči grah iz restorana, nemoj upropastavati hranu....Neve wrote:uff trebam li naručiti zaštitare, jesi li sad opasan po moj lik & djelo?govinda wrote:mislim da je moj spisak upravo dobio novu rubriku: 457. Osobe koje stavljaju sodu bikarbonu u grah.
pozovi mene i vebera kao ljubitelje i znalce
upravo....i maloprije sam natrpao drva u sporet, jbt, minus ovdje zesci a snijeg pada...Leviathan2 wrote:grah se kuha u loncu, na sporetu na drva, malo soli i malo suhog i zaprska, amen, sve ostalo su nebuloze i masakriranje svetog jela
2016-11-17
Grah se mora potapati prija kuhanja i prva voda se mora obavezno baciti da bi se u što većoj mjeri neutralizirala fitinska kiselina. Ona je za ljude škodljiva i ne šteti samo kravama, ovcama i drugim preživačima jer oni imaju 4 želuca.
crvenkasti-
2014-04-17
Zar nema krava 5 želuca?crvenkasti wrote:Grah se mora potapati prija kuhanja i prva voda se mora obavezno baciti da bi se u što većoj mjeri neutralizirala fitinska kiselina. Ona je za ljude škodljiva i ne šteti samo kravama, ovcama i drugim preživačima jer oni imaju 4 želuca.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ili ko sto su ovi jedni otisli u Trebinje na picu a na burek u Dubrovnik...nit u Trebinju pice nit u Dubrovniku bureka...mada imam jedan restroan, mislim da se zove Alibaba, u Dubrovniku, nas Brcak glavni kuhar tamo, originalna bosanska kuhinja, burek, sogandolma, japrak dolma, corbe, punjene praprike, bureci, pite....Leviathan2 wrote:isto kao sto se cevapi jedu iskljucivo u bosni i nigdje drugdje jel je fejk, ili zagorski strukli v zagorju i nigdi drugdi il cobanas u slavoni, samo sam se jednom zajebo i narucio cevape u amsterdamu, bosanac pekao i ja mislio da ce bit dobri, kurac dobri , odvratni
2016-11-17
bas mi prica jedan na bausteli da je kod njegovih u bosni, teslic mislim, bilo nekih -24,govinda wrote:upravo....i maloprije sam natrpao drva u sporet, jbt, minus ovdje zesci a snijeg pada...Leviathan2 wrote:grah se kuha u loncu, na sporetu na drva, malo soli i malo suhog i zaprska, amen, sve ostalo su nebuloze i masakriranje svetog jela
kod nas na bausteli izmjereno samo -15, tropska temperatura kak veli dzo, naime on bio godinu dana u kanadi po zimi, dosao prosle godine i na minus 7 setkara u laganoj jaknici, veli nemate pojma kak je ovdje fino,
ma mrs fino
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
Page 12 of 15