Potpuni kaos u Britaniji
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Potpuni kaos u Britaniji
Neka su ....triba in poslat još.asilovski wrote:Usrale se švabe jednog kamionakic wrote:
Njemci baš i nisu išli van ove godine..
Last edited by RayMabus on 1/1/2017, 14:02; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
zato jer u irskoj pubovi i lokali ne rade cijelu noć ko kod nas pa se moraš oblit najkasnije do ponoći
inače da svi su naroljani do čela već u devet navečer, do 11 uglavnom puze, ali kod iraca je to ko i kod indijanaca, genetska sklonost alkoholu
znam vidio sam, ja sam izbjegavao takve ljude, mjesta i štetan utjecaj hehehe u kojem dijelu grada živiš?gargamel0101 wrote:Pa ja ne vidim okolo ekipu da seponaša ovako kao na ovim slikama. Vidim taj white trasha što spava po ulicama, ali nema ih ovako zgaženih. Ovdje ti je sad velika moda biti fit i voditi zdrav život. Svi džogiraju, jedu u Chopped i svu klopu zaliju sa dijetnom Coca-Colom.asilovski wrote:ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:"i do not dare to go to the city centers" hehehe pa oni su već izgubili rat, ovo je kontam 3. put u 100 godina
zarazio ih brak s Francuzima, počeli gubit i od Sjevernoafrikanaca..
Ako smo mi na ovin prostorima mogli otrpit jedna Vukovar , jednu Srebrenicu ...pa jedna Sraajevo ...pa i jedno bombardiranje Smrdije mogu i oni malo bombi.
Aj živili.
Happy new yerars gubo usrana.
Aj živili.
Happy new yerars gubo usrana.
2014-04-11
znam do 2/3 pa se svi sele u neke dvorane koje najme ili ilegalne klubove, a pijan su kao da im je zadnje, iako nisu loši ljudi pogotovo provincija gdje su svi opušteniji i ljubopitljivijimarcellus wrote:asilovski wrote:ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
zato jer u irskoj pubovi i lokali ne rade cijelu noć ko kod nas pa se moraš oblit najkasnije do ponoći
inače da svi su naroljani do čela već u devet navečer, do 11 uglavnom puze, ali kod iraca je to ko i kod indijanaca, genetska sklonost alkoholu
Kermit-
2014-04-17
To su cigani najobicniji ....bila je obljetnica Vukovara ...vrlo rijetki medijski clanci u zapadnim medijama a kao Hr u eu.
GUBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GUBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
2014-04-11
Sacuvaj me boze pijandura, upisanih ko Seks il ovi sa slikica, isti kurac.
Najgore mi je kad si umisle da su simpaticni:)
dijagram-
2015-08-09
presmiješni su, a odeš u Pankow u pola birtija mrze što si došao jer si kao stranac, pa sam im rekao da mi popuši kurac, napunili su državu sa nekim čobanima iz Anadolije i Čerkezije pola grada drži neka šiptarsko-kurdska razbojnička organizacija, a meni baca pivo na stolkic wrote:asilovski wrote:"i do not dare to go to the city centers" hehehe pa oni su već izgubili rat, ovo je kontam 3. put u 100 godina
Kermit-
2014-04-17
barem ne simuliraju hehehedijagram wrote:Sacuvaj me boze pijandura, upisanih ko Seks il ovi sa slikica, isti kurac.
Kermit-
2014-04-17
Dublin 3, ali neki penzionerski kvart (mir i tišina, blizu marino parka). Prijeđeš Annesley Bridge i to ako ideš prema centru i ušao si u radnički kvart. Skoro pa zona sumraka. Ovdje ti par metera odovjenosti među kvartovima označava kakvog si staleža.asilovski wrote:
znam vidio sam, ja sam izbjegavao takve ljude, mjesta i štetan utjecaj hehehe u kojem dijelu grada živiš?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
To je obicna guba ....nitko se na ovim jugo prostoirma nebi trebao zamart s time ....štaviše TREBA IN SVIMA JEBAT MAJKU.
2014-04-11
asilovski wrote:presmiješni su, a odeš u Pankow u pola birtija mrze što si došao jer si kao stranac, pa sam im rekao da mi popuši kurac, napunili su državu sa nekim čobanima iz Anadolije i Čerkezije pola grada drži neka šiptarsko-kurdska razbojnička organizacija, a meni baca pivo na stolkic wrote:asilovski wrote:"i do not dare to go to the city centers" hehehe pa oni su već izgubili rat, ovo je kontam 3. put u 100 godina
utter disrespect
šta da pričam, meni je cijela, i onak nemali Njemački dio obitelji bio u Turskoj i Istanbulu više puta.. što je super ajd..
ali nitko nikad nije išao u Rim recimo..
znam vidio, moj debilni komšija preselio obitelj u neki Dublin 6 ili koji kurac ne sjećam se, majkomila mi išli u posjetu došli tamo a ono kao opijumski rat svi su žuti ko gaće, neka socijala dijete ima dijete i to par komada, pijanci, viču, galame, neki polusvijetgargamel0101 wrote:Dublin 3, ali neki penzionerski kvart (mir i tišina, blizu marino parka). Prijeđeš Annesley Bridge i to ako ideš prema centru i ušao si u radnički kvart. Skoro pa zona sumraka. Ovdje ti par metera odovjenosti među kvartovima označava kakvog si staleža.asilovski wrote:
znam vidio sam, ja sam izbjegavao takve ljude, mjesta i štetan utjecaj hehehe u kojem dijelu grada živiš?
Kermit-
2014-04-17
Nek hedu ghovna ....da Bog da im Benelux postao kalifat.
Pa da vidimo cija mjaka crnu vunu prede.
Pa da vidimo cija mjaka crnu vunu prede.
2014-04-11
ja sam bio u Turskoj Istanbul i Izmir, samo to nije turska, prava Turska je Anadolija a to nema veze sa ovom čak niti genetskikic wrote:asilovski wrote:presmiješni su, a odeš u Pankow u pola birtija mrze što si došao jer si kao stranac, pa sam im rekao da mi popuši kurac, napunili su državu sa nekim čobanima iz Anadolije i Čerkezije pola grada drži neka šiptarsko-kurdska razbojnička organizacija, a meni baca pivo na stolkic wrote:asilovski wrote:"i do not dare to go to the city centers" hehehe pa oni su već izgubili rat, ovo je kontam 3. put u 100 godina
utter disrespect
šta da pričam, meni je cijela, i onak nemali Njemački dio obitelji bio u Turskoj i Istanbulu više puta.. što je super ajd..
ali nitko nikad nije išao u Rim recimo..
Kermit-
2014-04-17
Irci i Englezi su slicni, Irci su gori od Engleza a Engleskinje od Irkinja.
Sedeo sam sa cetiri Engleskinje, svaka drzi bocu vina za sebe a ja Coca Cola light.
Sipku kad vide u klubu polude.
Ostatak ekipe, trash.
Pricas sa zenskom, privlace se od nazad, mesaju od nazad, navuku ga na njenu zadnjicu i mesaju.
Generalno primitivni na nivou Egipta, kada mase vide plavusu.
Kod nas bi u Beogradu to sve izbacili napolje iz diskoteka.
Sedeo sam sa cetiri Engleskinje, svaka drzi bocu vina za sebe a ja Coca Cola light.
Sipku kad vide u klubu polude.
Ostatak ekipe, trash.
Pricas sa zenskom, privlace se od nazad, mesaju od nazad, navuku ga na njenu zadnjicu i mesaju.
Generalno primitivni na nivou Egipta, kada mase vide plavusu.
Kod nas bi u Beogradu to sve izbacili napolje iz diskoteka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
O cemu vi pricate na ovoj temi ?
Pa bila je oblijetnica Vukovara a Hr u EU pa se nisu udostojili to medijski potpratit.
AJ KLUČAJ TEMU.
CRKLI DA BOG DA.
NEMA MILOSTI.
Pa bila je oblijetnica Vukovara a Hr u EU pa se nisu udostojili to medijski potpratit.
AJ KLUČAJ TEMU.
CRKLI DA BOG DA.
NEMA MILOSTI.
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
Page 2 of 8