Potpuni kaos u Britaniji
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Potpuni kaos u Britaniji
ove izgledaju tako da ih vidiš u bilo kojoj situaciji žalosno ih vidjeti... vjerojatno je tu bila i poneka dobra pi ičaka, ali je izrezana iz kolaža da ne kvari opći dojam...pismejker wrote:Bas tako.. :( Zalosno je vidjeti ovako zene na cesti
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pismejker wrote:Bas tako.. :( Zalosno je vidjeti ovako zene na cesti
Zene ti se danas zesce zasiju nego muski, onako generalno.
Guest- Guest
to je tako feministički napredno... ali čak i one cajkače koje će se sutra udati za krezubog idiota koji će je tući zato što će mu prebaciti tv program s "bez pardona" na njenu omiljenu meksičku sapunicu mogu potegnuti kao i kolegice feministice...kolerik wrote:pismejker wrote:Bas tako.. :( Zalosno je vidjeti ovako zene na cesti
Zene ti se danas zesce zasiju nego muski, onako generalno.
2015-09-14
Baš bezveze.asilovski wrote:upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašišgargamel0101 wrote:Ovo ti je veliki problem ovdje. Takvi ljudi imaju po dvoje - toje djece, ali uvijek jedno "ima" disleksiju (to smatraju invaliditetom) itd..... Na temlju toga beru strašnu socijalu i od toga žive. Irci se zbog toga trpaju ekipom iz Europe.asilovski wrote:znam vidio, moj debilni komšija preselio obitelj u neki Dublin 6 ili koji kurac ne sjećam se, majkomila mi išli u posjetu došli tamo a ono kao opijumski rat svi su žuti ko gaće, neka socijala dijete ima dijete i to par komada, pijanci, viču, galame, neki polusvijetgargamel0101 wrote:Dublin 3, ali neki penzionerski kvart (mir i tišina, blizu marino parka). Prijeđeš Annesley Bridge i to ako ideš prema centru i ušao si u radnički kvart. Skoro pa zona sumraka. Ovdje ti par metera odovjenosti među kvartovima označava kakvog si staleža.asilovski wrote:
znam vidio sam, ja sam izbjegavao takve ljude, mjesta i štetan utjecaj hehehe u kojem dijelu grada živiš?
ma jebat je...dzango wrote:Baš bezveze.asilovski wrote:upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašišgargamel0101 wrote:Ovo ti je veliki problem ovdje. Takvi ljudi imaju po dvoje - toje djece, ali uvijek jedno "ima" disleksiju (to smatraju invaliditetom) itd..... Na temlju toga beru strašnu socijalu i od toga žive. Irci se zbog toga trpaju ekipom iz Europe.asilovski wrote:znam vidio, moj debilni komšija preselio obitelj u neki Dublin 6 ili koji kurac ne sjećam se, majkomila mi išli u posjetu došli tamo a ono kao opijumski rat svi su žuti ko gaće, neka socijala dijete ima dijete i to par komada, pijanci, viču, galame, neki polusvijetgargamel0101 wrote:
Dublin 3, ali neki penzionerski kvart (mir i tišina, blizu marino parka). Prijeđeš Annesley Bridge i to ako ideš prema centru i ušao si u radnički kvart. Skoro pa zona sumraka. Ovdje ti par metera odovjenosti među kvartovima označava kakvog si staleža.
2015-09-14
Bolje da lomi kičmu za siću i bude koristan član društva.mutava baštarda wrote:ma jebat je...dzango wrote:Baš bezveze.asilovski wrote:upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašišgargamel0101 wrote:Ovo ti je veliki problem ovdje. Takvi ljudi imaju po dvoje - toje djece, ali uvijek jedno "ima" disleksiju (to smatraju invaliditetom) itd..... Na temlju toga beru strašnu socijalu i od toga žive. Irci se zbog toga trpaju ekipom iz Europe.asilovski wrote:
znam vidio, moj debilni komšija preselio obitelj u neki Dublin 6 ili koji kurac ne sjećam se, majkomila mi išli u posjetu došli tamo a ono kao opijumski rat svi su žuti ko gaće, neka socijala dijete ima dijete i to par komada, pijanci, viču, galame, neki polusvijet
onda bude tvrđe meso i nervoznija. ovako meka i od hašiša opuštena.dzango wrote:Bolje da lomi kičmu za siću i bude koristan član društva.mutava baštarda wrote:ma jebat je...dzango wrote:Baš bezveze.asilovski wrote:upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašišgargamel0101 wrote:
Ovo ti je veliki problem ovdje. Takvi ljudi imaju po dvoje - toje djece, ali uvijek jedno "ima" disleksiju (to smatraju invaliditetom) itd..... Na temlju toga beru strašnu socijalu i od toga žive. Irci se zbog toga trpaju ekipom iz Europe.
2015-09-14
Ko bi normalan između rmbačenja i šita izabrao ovo drugo?mutava baštarda wrote:onda bude tvrđe meso i nervoznija. ovako meka i od hašiša opuštena.dzango wrote:Bolje da lomi kičmu za siću i bude koristan član društva.mutava baštarda wrote:ma jebat je...dzango wrote:Baš bezveze.asilovski wrote:
upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašiš
Ujna mi za 20 maraka radi u Kombinatdzango wrote:Ko bi normalan između rmbačenja i šita izabrao ovo drugo?mutava baštarda wrote:onda bude tvrđe meso i nervoznija. ovako meka i od hašiša opuštena.dzango wrote:Bolje da lomi kičmu za siću i bude koristan član društva.mutava baštarda wrote:ma jebat je...dzango wrote:
Baš bezveze.
da nađe bolji pos’o neće za inat
striko skuplja staro gvožđe
pod teretom kičma stenje
on u bolji pos’o nema povjerenje
2015-09-14
dzango wrote:Baš bezveze.asilovski wrote:gargamel0101 wrote:Ovo ti je veliki problem ovdje. Takvi ljudi imaju po dvoje - toje djece, ali uvijek jedno "ima" disleksiju (to smatraju invaliditetom) itd..... Na temlju toga beru strašnu socijalu i od toga žive. Irci se zbog toga trpaju ekipom iz Europe.asilovski wrote:znam vidio, moj debilni komšija preselio obitelj u neki Dublin 6 ili koji kurac ne sjećam se, majkomila mi išli u posjetu došli tamo a ono kao opijumski rat svi su žuti ko gaće, neka socijala dijete ima dijete i to par komada, pijanci, viču, galame, neki polusvijetgargamel0101 wrote:
Dublin 3, ali neki penzionerski kvart (mir i tišina, blizu marino parka). Prijeđeš Annesley Bridge i to ako ideš prema centru i ušao si u radnički kvart. Skoro pa zona sumraka. Ovdje ti par metera odovjenosti među kvartovima označava kakvog si staleža.
upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse
i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašiš
Pazi ti madjarona zavidnog. Šta tebe Asila boli guzica dali ta ženska ima stan i kako ga je dobila, dali puši hašiš ili marihuanu, dali žica ili ne
Hajde ti na štajgu pa ponudi guzicu, možda zaradiš za penthaus. Ma vidi ti njega kako je ljubomoran na sugradjanku.....balkanski klošar
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
forum prolazi kroz tranfomaciju svijesti kao i planeta,tako tvrdi wolf
Guest- Guest
kic wrote:
ovaj forum je totalno propao.
ovo nije forum, ovo je dark web
Guest- Guest
kic se trijezni od sinoćnjeg pijanstva,
pred očima mu lete sve životne pogreške koje je napravio,
ne može se sjetiti ničeg goreg od pokretanja ovog foruma
pred očima mu lete sve životne pogreške koje je napravio,
ne može se sjetiti ničeg goreg od pokretanja ovog foruma
Guest- Guest
No shit Sherlockkic wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A što ti stavljaš slike dregera za alkotest?deda wrote:kic wrote:
ovo nije forum, ovo je dark web
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
asilovski wrote:barem ne simuliraju hehehedijagram wrote:Sacuvaj me boze pijandura, upisanih ko Seks il ovi sa slikica, isti kurac.
Najgore mi je kad si umisle da su simpaticni:)
Apsolutno se slažem...Ako se godišnje barem jednom nisam oduzeo, mislim da mi je propala godina...Jebes isforsiranu trezvenost...Zato i volim Irce između ostalog, a malograđanski moral balkanaca prezirem iz dna duše...
darth_vader-
2014-04-17
?Yehudi wrote:dzango wrote:Baš bezveze.asilovski wrote:gargamel0101 wrote:Ovo ti je veliki problem ovdje. Takvi ljudi imaju po dvoje - toje djece, ali uvijek jedno "ima" disleksiju (to smatraju invaliditetom) itd..... Na temlju toga beru strašnu socijalu i od toga žive. Irci se zbog toga trpaju ekipom iz Europe.asilovski wrote:
znam vidio, moj debilni komšija preselio obitelj u neki Dublin 6 ili koji kurac ne sjećam se, majkomila mi išli u posjetu došli tamo a ono kao opijumski rat svi su žuti ko gaće, neka socijala dijete ima dijete i to par komada, pijanci, viču, galame, neki polusvijet
upoznao sam žensku cca 40-tak godina pravila tulum, znači ona nema dana radnog staža ali joj je država dala na korištenje maltene penthouse
i stalno nešto dodatno žica, sere a neradnik neviđeni samo pije i puši hašiš
Pazi ti madjarona zavidnog. Šta tebe Asila boli guzica dali ta ženska ima stan i kako ga je dobila, dali puši hašiš ili marihuanu, dali žica ili ne
Hajde ti na štajgu pa ponudi guzicu, možda zaradiš za penthaus. Ma vidi ti njega kako je ljubomoran na sugradjanku.....balkanski klošar
Kermit-
2014-04-17
rapidno propada ulazi u zadnju fazu Kali Yugekic wrote:
Kermit-
2014-04-17
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
Page 8 of 8