Potpuni kaos u Britaniji
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Potpuni kaos u Britaniji
asilovski wrote:znam do 2/3 pa se svi sele u neke dvorane koje najme ili ilegalne klubove, a pijan su kao da im je zadnje, iako nisu loši ljudi pogotovo provincija gdje su svi opušteniji i ljubopitljivijimarcellus wrote:asilovski wrote:ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:
kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slave
zato jer u irskoj pubovi i lokali ne rade cijelu noć ko kod nas pa se moraš oblit najkasnije do ponoći
inače da svi su naroljani do čela već u devet navečer, do 11 uglavnom puze, ali kod iraca je to ko i kod indijanaca, genetska sklonost alkoholu
ama ne, irci su strašno dragi ljudi, u pravilu nisu loši čak ni kad se potpuno saseru s viskijem
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
RayMabus wrote:Moje ...al nisam ih ja stavio nego deda provaljue u moj komp.kic wrote:
kakve su ovo slike
I'm going blind
jebite se obojica.
ali nemojte se razmnožit isusati.
kljuc na temu
Hr je dio EU ...NISU SE UDOSTOJILI DOSLJEDNO OBRACUNATI S PATNJOM JEDNOG NARODA U EU.
MILOST NE DAJEM NITI CU VAM JE DATI..
KLJUCAJ TEMU.
UZ PORUKU : CRKLI DA BOG DA.
Hr je dio EU ...NISU SE UDOSTOJILI DOSLJEDNO OBRACUNATI S PATNJOM JEDNOG NARODA U EU.
MILOST NE DAJEM NITI CU VAM JE DATI..
KLJUCAJ TEMU.
UZ PORUKU : CRKLI DA BOG DA.
Last edited by RayMabus on 1/1/2017, 14:51; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Moje ...al nisam ih ja stavio nego deda provaljue u moj komp.kic wrote:
kakve su ovo slike
I'm going blind
nije istina, google ti provaljuje i špijunira, ja sam samo provalio u google
evo možeš od Zuckerberga naučiti kao se zaštititi
Guest- Guest
Da, u biti kod nas su agresivni pijancimarcellus wrote:asilovski wrote:znam do 2/3 pa se svi sele u neke dvorane koje najme ili ilegalne klubove, a pijan su kao da im je zadnje, iako nisu loši ljudi pogotovo provincija gdje su svi opušteniji i ljubopitljivijimarcellus wrote:asilovski wrote:ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:
Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.
zato jer u irskoj pubovi i lokali ne rade cijelu noć ko kod nas pa se moraš oblit najkasnije do ponoći
inače da svi su naroljani do čela već u devet navečer, do 11 uglavnom puze, ali kod iraca je to ko i kod indijanaca, genetska sklonost alkoholu
ama ne, irci su strašno dragi ljudi, u pravilu nisu loši čak ni kad se potpuno saseru s viskijem
Kermit-
2014-04-17
Britanija je otišla u k, kad onaj Harry Potter nije poševio Hermionu, čitaš 7-8 knjiga i isto toliko filmova, zakurac koji je bio očit otpočetka..
Provlin ti je dobit ćeš šaku userid bilog dana.deda wrote:RayMabus wrote:Moje ...al nisam ih ja stavio nego deda provaljue u moj komp.kic wrote:
kakve su ovo slike
I'm going blind
nije istina, google ti provaljuje i špijunira, ja sam samo provalio u google
evo možeš od Zuckerberga naučiti kao se zaštititi
Zapamti ja sam mater na cipelarija i zbacija iz kuce i nema šanse da se pokunem radi toga.
AJ ODJEBI.
2014-04-11
kic wrote:jebite se obojica.RayMabus wrote:Moje ...al nisam ih ja stavio nego deda provaljue u moj komp.kic wrote:
kakve su ovo slike
I'm going blind
ti bi radije slike od eve ili od megi?
Guest- Guest
Šta ti misliš da si faca jer eto uspiješ otkrit neke detalje o meni ...kao ja se skrivam ?
OD KOGA ?
pa polomit cu te ...skupa sa tim Zukerbergom.
OD KOGA ?
2014-04-11
deda wrote:kic wrote:jebite se obojica.RayMabus wrote:Moje ...al nisam ih ja stavio nego deda provaljue u moj komp.kic wrote:
kakve su ovo slike
I'm going blind
ti bi radije slike od eve ili od megi?
a ne.
RayMabus wrote:Šta ti misliš da si faca jer eto uspiješ otkrit neke detalje o meni ...kao ja se skrivam ?
OD KOGA ?
2014-04-11
asilovski wrote:Da, u biti kod nas su agresivni pijancimarcellus wrote:asilovski wrote:znam do 2/3 pa se svi sele u neke dvorane koje najme ili ilegalne klubove, a pijan su kao da im je zadnje, iako nisu loši ljudi pogotovo provincija gdje su svi opušteniji i ljubopitljivijimarcellus wrote:asilovski wrote:
ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrsta
pazi ovo koji papci tri pijana brita i jedan pijani irac
RayMabus wrote:
Provlin ti je dobit ćeš šaku userid bilog dana.
IP vodi u Rusiju, skriven preko proxija
Guest- Guest
Evo slike one plavuse sto mi sedela u krilu, drzi glavu na ramenima i onda saznam da joj taj lik sa nama frajer.
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1266155_683920751636662_2091677070_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=eb9305ad9b10eb739dae8a04550719bf&oe=58ED697B
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1266155_683920751636662_2091677070_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=eb9305ad9b10eb739dae8a04550719bf&oe=58ED697B
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Evo slike one plavuse sto mi sedela u krilu, drzi glavu na ramenima i onda saznam da joj taj lik sa nama frajer.
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
Page 6 of 8