Potpuni kaos u Britaniji
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Potpuni kaos u Britaniji
Serbinho-3 wrote:Evo slike one plavuse sto mi sedela u krilu, drzi glavu na ramenima i onda saznam da joj taj lik sa nama frajer.
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1266155_683920751636662_2091677070_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=eb9305ad9b10eb739dae8a04550719bf&oe=58ED697B
inače englezi/britanci su zakon pijanci.
radio sam prije x godina u jednom .. hostelu.
90% klijenata britanci .. non stop mrtvi pijani.. nećete virovati, niti jedna razbijena čaša a kamo li da je što ukradeno.. to su disciplinirani pijanci..
to se opija, to se dere, to se jebava, ali neće nitko ništa razbiti, ukrasti ili potući se..
u RH je obrnuto.. ekipa se narolja, jebačina 0 bodova, ali zato lete šake i čaše :D
90% klijenata britanci .. non stop mrtvi pijani.. nećete virovati, niti jedna razbijena čaša a kamo li da je što ukradeno.. to su disciplinirani pijanci..
to se opija, to se dere, to se jebava, ali neće nitko ništa razbiti, ukrasti ili potući se..
u RH je obrnuto.. ekipa se narolja, jebačina 0 bodova, ali zato lete šake i čaše :D
Guest- Guest
ma nije nego amerikametilda wrote:europa, stara bludnica iz Otkrivenja
Guest- Guest
svi bluduju, ameri, europljani, osim. .mene .. pa su svi bludnice
Guest- Guest
heheh istina, najbolje kad kažu da je kod nas najbolja zajebancija, a svake subote masovne tuče i šutke ko cigani, žene naravno kod nas žešće preseravanjePinochet wrote:inače englezi/britanci su zakon pijanci.
Kermit-
2014-04-17
Paddy Powermarcellus wrote:
pazi ovo koji papci tri pijana brita i jedan pijani irac
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
asilovski wrote:heheh istina, najbolje kad kažu da je kod nas najbolja zajebancija, a svake subote masovne tuče i šutke ko cigani, žene naravno kod nas žešće preseravanjePinochet wrote:inače englezi/britanci su zakon pijanci.
ja bio na ovom partiju sinoć.. bilo i dobrih pičaka.. ista priča.. ekipa što je više pijanija , 0 jebačina.. ali zato je liku bio demoliran stan :(
da je bila britanska pijača, kada sam gledao.. igrali bi neku igricu gdje bi pili, onda bi bili pijani, valjali baze, i na kraju bi se par njih pojebalo.. nebi niti kap alkohola završila na podu, a kamo li čaša, ili da bi se likovi valjali preko stolova :D
Guest- Guest
englezi ti šmrču koku i mdma, pa mogu 3 dana piti, a i zadnjih 30 godina tamošnja policija jebu majku svima koji prave sranja, a ovo za stan to ne jebem došao si ka gost a ne da uništitiš tuđu imovinu. Kako god đoda jesi ti nešto uvatio?Pinochet wrote:asilovski wrote:heheh istina, najbolje kad kažu da je kod nas najbolja zajebancija, a svake subote masovne tuče i šutke ko cigani, žene naravno kod nas žešće preseravanjePinochet wrote:inače englezi/britanci su zakon pijanci.
ja bio na ovom partiju sinoć.. bilo i dobrih pičaka.. ista priča.. ekipa što je više pijanija , 0 jebačina.. ali zato je liku bio demoliran stan :(
da je bila britanska pijača, kada sam gledao.. igrali bi neku igricu gdje bi pili, onda bi bili pijani, valjali baze, i na kraju bi se par njih pojebalo.. nebi niti kap alkohola završila na podu, a kamo li čaša, ili da bi se likovi valjali preko stolova :D
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Ne osuđujte, oni su samo liberali i napredni protestantski sjever :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nihi,
ni te pito i skin si došo, nego jesi li uvati čakoli
2014-04-16
točno došao sa pičićem, nije bilo potrebeaben wrote:nihi,
Guest- Guest
pijanaca ima svuda samo što se ovi deru kokom i skupiim koktelima, a u rusiji etanolom i antifrizom...
recimo u ovo napredno naselje iz priloženih slika treba uvesti par tisuća izbjeglica da uvedu reda...
recimo u ovo napredno naselje iz priloženih slika treba uvesti par tisuća izbjeglica da uvedu reda...
jedan moj frend napravio tulum jer su mu starci otišli na par dana.Ujutro ko da je pukla atomska,čak su mu i cvijeće iz tegli posadili na vrt.Dva dana je vraćao kuću u prvobitno stanje jedino još nije mogao naći zidni sat pa je mislio da ga je netko ukrao.Sat su našli starci kad su se vratili,u škrinji za zamrzavanje.asilovski wrote:Pinochet wrote:asilovski wrote:Pinochet wrote: a ovo za stan to ne jebem došao si ka gost a ne da uništitiš tuđu imovinu.
vili40-
2015-08-02
misliš,Pinochet wrote:točno, došao sa pičićem, nije bilo potrebeaben wrote:nihi,
došo s pičićem, nije bilo prilike?
2014-04-16
u petrčanima su englezi imali neki festival,Pinochet wrote:inače englezi/britanci su zakon pijanci.
sva sila mlodih englezov je dolazila, jo sun ih pošo viti ko da grin u zološki vrt; ujutro ležu svuder po cesti, rigaju okolo, ali osim slik ko iz sodome, nikad problemov....i glupi petrčanci ih istiraju na murter zbog javnog morala...
2014-04-16
Bome, solidno su se udesili.
Ja sam bio sinoc vani, nista narocito ni pretjerano, taman :)
Sretna vam Nova 2017!
Ja sam bio sinoc vani, nista narocito ni pretjerano, taman :)
Sretna vam Nova 2017!
Guest- Guest
ove izgledaju tako da ih vidiš u bilo kojoj situaciji žalosno ih vidjeti... vjerojatno je tu bila i poneka dobra pi ičaka, ali je izrezana iz kolaža da ne kvari opći dojam...pismejker wrote:Bas tako.. :( Zalosno je vidjeti ovako zene na cesti
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
Page 7 of 8