Potpuni kaos u Britaniji
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Potpuni kaos u Britaniji
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4079616/Some-people-won-t-having-happy-new-year-Carnage-streets-Britain-revellers-2017-boozy-night-no-one-s-wrapping-warm.html?ito=social-facebook
Kermit-
2014-04-17
Re: Potpuni kaos u Britaniji
Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Usrale se švabe jednog kamionakic wrote:
Njemci baš i nisu išli van ove godine..
Kermit-
2014-04-17
kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Usrale se švabe jednog kamionakic wrote:
lako se ismijavat, pričaju o pojačanom nadzoru policije, bome nisam nešto primijetio..
Imamo i mi naseg asilu, jastreba i slicne...
dijagram-
2015-08-09
tako je bilo i prije 150 godina baš čitao Dostojevskog koji u jednom manje poznatom putopisu opisuje London 1867, engleze, ai zanimljivo da Dostojevski vidi demona Baala kako čuva kao zmaj London i njegovu švapsku kraljicu hehehe Dostojevski je vidio stvari koje su tek sada vidljivemarcellus wrote:100ka
Kermit-
2014-04-17
https://www.welt.de/politik/deutschland/article160749025/Grosse-Gruppen-von-Nordafrikanern-irritieren-die-Polizei.html?wtrid=socialmedia.sociaflow.n24...facebook
Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
2015-07-23
Radan narod mora se zabaviti i opustiti da bi mogao nastaviti pomagati ranjene, ozeble i gladnedijagram wrote:Imamo i mi naseg asilu, jastreba i slicne...
Kermit-
2014-04-17
ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
Kermit-
2014-04-17
Berlin je bio ko 1945.g., samo neće napasti kad su ovi na gotovs, već će čekati malo da se opuste, imaju vremena a u Noekolnu ih ionako nitko ne smije niti dirnutikic wrote:asilovski wrote:Usrale se švabe jednog kamionakic wrote:
lako se ismijavat, pričaju o pojačanom nadzoru policije, bome nisam nešto primijetio..
Kermit-
2014-04-17
Pa ja ne vidim okolo ekipu da seponaša ovako kao na ovim slikama. Vidim taj white trasha što spava po ulicama, ali nema ih ovako zgaženih. Ovdje ti je sad velika moda biti fit i voditi zdrav život. Svi džogiraju, jedu u Chopped i svu klopu zaliju sa dijetnom Coca-Colom.asilovski wrote:ne znam ja sam pio u odvjetničkom pubu i tamo su prije fajrunta svi bili mrtvi pijani da ne kažem usrani od cuge kao da su maturirali a WT odmah prepoznaš ima ih čak i više vrstagargamel0101 wrote:Jesu, ne puno ali jesu. Ovo gore ti je engleski white trash, a ima i irskog white trasha, samo ne u tim količinama. Stavio sam ja par fotki ovdje tog irskog white trasha.asilovski wrote:kao da su irkinje treznije, samo oni NG baš nešto i ne slavegargamel0101 wrote:Vidio sam par Engleskinja ovdje u Dublinu. Strava, strava......
2015-07-23
"i do not dare to go to the city centers" hehehe pa oni su već izgubili rat, ovo je kontam 3. put u 100 godinakic wrote:
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
Page 1 of 8