Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 22 of 55
Page 22 of 55 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 38 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Mirkec&Slavkec wrote:mikica mala kako se raspizdila...kaja wrote:a tebi fali kurac, al tak gadna ne buš ga ni vidjela nikad osim na slici.Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
i jos ti je nadimak kaja. sjecam se kad je na net.hr-u tvoj screen name prokomentirao jedrilicar. ono, kad si netko izabere nick 'kaja'...
aj sad ti i tvoja ujkan ekipa dolijte vitriola...
bokte, tek je 18:07...a tebi je već širok Dunav, ravan Srem..ahahhaa
Guest- Guest
jako..daj stavi neki simbol ili životinjicu ili dugometražni filmić da upotpuniš post, ili bar na engleskom neštoMirkec&Slavkec wrote:mikica mala kako se raspizdila...kaja wrote:a tebi fali kurac, al tak gadna ne buš ga ni vidjela nikad osim na slici.Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
i jos ti je nadimak kaja. sjecam se kad je na net.hr-u tvoj screen name prokomentirao jedrilicar. ono, kad si netko izabere nick 'kaja'...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti muci, tomice, ili ce te uvrstit pod bitches :D ;PRoki wrote:to sto su karali ustase im je najveci nedostatak...
2014-04-12
naravno da ga nitko nije steral. otisel je sam. bez obzira sto se ne bih u svemu slozila s njim, covjek je znao prepoznati argumente bez obzira s koje strane dolazili. nije podnosio trolanje. to sam cijenila kod njega.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:jedrilicar je bio odlican forumas, ali ste i njega uspjeli ispizditi i otjerati.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
kaja... a trebala je izabrati nešto kao "tiffany" ili "amber", nešto iz repertoara estradnih umjetnica iz las vegasa... i plesačica na štangi... jel.
jedriličar i ja smo si dobri, bil sam kod njega na braču, bil je i veber. Niko njega nije steral. Tebe nismo uspjeli, to je drugo
ni mene necete sterat makar se copor zdusno trudi. neka pati koga smeta.
Guest- Guest
Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
2014-04-12
dude, ja cu ti bit trenerica protiv vastaske azdaje u tijelu kaje...dudeta, poletiiii 8-) ;PMirkec&Slavkec wrote:naravno da ga nitko nije steral. otisel je sam. bez obzira sto se ne bih u svemu slozila s njim, covjek je znao prepoznati argumente bez obzira s koje strane dolazili. nije podnosio trolanje. to sam cijenila kod njega.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:jedrilicar je bio odlican forumas, ali ste i njega uspjeli ispizditi i otjerati.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
tebi fali glava. i imas deblje noge.
kaja... a trebala je izabrati nešto kao "tiffany" ili "amber", nešto iz repertoara estradnih umjetnica iz las vegasa... i plesačica na štangi... jel.
jedriličar i ja smo si dobri, bil sam kod njega na braču, bil je i veber. Niko njega nije steral. Tebe nismo uspjeli, to je drugo
2014-04-12
Mirkec&Slavkec wrote:naravno da ga nitko nije steral. otisel je sam. bez obzira sto se ne bih u svemu slozila s njim, covjek je znao prepoznati argumente bez obzira s koje strane dolazili. nije podnosio trolanje. to sam cijenila kod njega.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:jedrilicar je bio odlican forumas, ali ste i njega uspjeli ispizditi i otjerati.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
tebi fali glava. i imas deblje noge.
puši kurac
2015-08-15
nemas adekvatnog odgovora. ali uvijek se mozes tjesiti sto ce se marcellus i ostatak ekipe izlagati kak si me dotukla. NOT!kaja wrote:jako..daj stavi neki simbol ili životinjicu ili dugometražni filmić da upotpuniš post, ili bar na engleskom neštoMirkec&Slavkec wrote:mikica mala kako se raspizdila...kaja wrote:a tebi fali kurac, al tak gadna ne buš ga ni vidjela nikad osim na slici.Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
Guest- Guest
aj na wc pitaj, otvori dasku pa postavi pitanjeIthildin wrote:kaja wrote:pa nisi glupačo kada nema više milicije, al dobro ti si još na mirku i slavkuMirkec&Slavkec wrote:ti ko tvoja ujkan ekipa - udba style -> pa nisam na milicijskoj stanici na informativnom razgovoru, upravnice i pravobraniteljice za djecu. jesi li in the meantime kojem malom Romu, Srbinu ili Zidovu smrskala glavu ? najbolje ti za Madju pa per capita...kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
bolje da su ti pokazivali životinje ko maloj a ne narodne heroje jugoslavije
možda bi ispalo žensko od tebe a ne ovako, imbecil sa titovom slikom
U kojem bi kontekstu ovo "žensko" trebalo biti? Zlobno, tašto i tupavo? :) I što nedostaje narodnim herojima Jugoslavije?
kad zašumi to ti je odgovor
2015-08-15
oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
2015-08-15
kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
Guest- Guest
ehehehehehe jesi domišljataMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
a kako je tvoj nick bio majmunčiću na netu..iluzija?
2015-08-15
trolanje me ne zanima. odoh svirat. naluknem se poslije da vidim hoces li uz svesrdnu pomoc clanice MENSA-e, istrazivackog nounara i ostatka copora sastaviti koju suvislu.kaja wrote:oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
Guest- Guest
stvarno? zašto?Noor wrote:eva se obrisala s foruma
2015-08-15
boli me glava od simbola ove pijandure
2015-08-15
kaja wrote:stvarno? zašto?Noor wrote:eva se obrisala s foruma
ne znam, vidim da je postala guest
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14804p60-izbor-za-ulitmate-fight-mec-ex-iskona#691480
Last edited by Noor on 28/12/2016, 18:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
Ipak smo ti i ja bliže..regionalno..
2014-04-12
znam, vratit će se..inače ćemo joj topice otvarat..eva, vrati se..Noor wrote:eva se obrisala s foruma
2014-04-12
dajte joj nesto za glavu. to je ono sto joj fali.kaja wrote:boli me glava od simbola ove pijandure
Guest- Guest
svatko ima pravo na svoj subjektivni dozivljaj.maggie13 wrote:naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
Ipak smo ti i ja bliže..regionalno..
Guest- Guest
Page 22 of 55 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 38 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 22 of 55