Duče o forumašima ex-iskona
Page 1 of 1
Duče o forumašima ex-iskona
Evo za one koji još nisu pogledali kako sam ja naučio u mjesec dana talijanski. Ako sam ja to mogo, možete i vi, jer sve što mogu ja možete i vi. Meditate gente.
Guest- Guest
Re: Duče o forumašima ex-iskona
Obesili ga ovde na Loreto Trgu, negde se prekombinovao...
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Još jedan u nizu od groznih komunističkih zločina.Serbinho-3 wrote:Obesili ga ovde na Loreto Trgu, negde se prekombinovao...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Negdje u antifašističkoj puli...jastreb wrote:Još jedan u nizu od groznih komunističkih zločina.Serbinho-3 wrote:Obesili ga ovde na Loreto Trgu, negde se prekombinovao...
Guest- Guest
Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.tre911 wrote:Negdje u antifašističkoj puli...jastreb wrote:Još jedan u nizu od groznih komunističkih zločina.Serbinho-3 wrote:Obesili ga ovde na Loreto Trgu, negde se prekombinovao...
Guest- Guest
Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)mocni majmun wrote:Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.tre911 wrote:Negdje u antifašističkoj puli...jastreb wrote:Još jedan u nizu od groznih komunističkih zločina.Serbinho-3 wrote:Obesili ga ovde na Loreto Trgu, negde se prekombinovao...
Guest- Guest
ajde ti reci diktatoru da se nećeš jebat s njim pa će te onda izjebat svi crnokošuljaši i to oni sa sicilije polu crnci a polu debili.tre911 wrote:Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)mocni majmun wrote:Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.tre911 wrote:Negdje u antifašističkoj puli...jastreb wrote:Još jedan u nizu od groznih komunističkih zločina.Serbinho-3 wrote:Obesili ga ovde na Loreto Trgu, negde se prekombinovao...
ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino. pa neće se valjda kino zvat ksenija pajić jer ona nema nikakve veze ni s pulskom arenom a kamoli sa holivudom.
Guest- Guest
Dobro onda to treba tako uobličiti, fukala se sa njim( a u stvari žrtvovala) da ne bi duče neke druge kurve hebavao! nije ona ko ostale antifašistkinje o kojima su pjesme otpjevane; sjedi mara na kamen studencu stisla noge neda pi.ke njemcu :)mocni majmun wrote:ajde ti reci diktatoru da se nećeš jebat s njim pa će te onda izjebat svi crnokošuljaši i to oni sa sicilije polu crnci a polu debili.tre911 wrote:Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)mocni majmun wrote:Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.tre911 wrote:Negdje u antifašističkoj puli...jastreb wrote:
Još jedan u nizu od groznih komunističkih zločina.
ona je bila glumica svjetskog kalibra zato je i dobila kino. pa neće se valjda kino zvat ksenija pajić jer ona nema nikakve veze ni s pulskom arenom a kamoli sa holivudom.
Guest- Guest
Znaci, polako i Pola, pardon Pula ka Italiji ide...
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Mokri snovi, ne ide pula nigdje i đaba si se narajcoSerbinho-3 wrote:Znaci, polako i Pola, pardon Pula ka Italiji ide...
Guest- Guest
tre911 wrote:Dobro onda to treba tako uobličiti, fukala se sa njim( a u stvari žrtvovala) da ne bi duče neke druge kurve hebavao! nije ona ko ostale antifašistkinje o kojima su pjesme otpjevane; sjedi mara na kamen studencu stisla noge neda pi.ke njemcu :)mocni majmun wrote:ajde ti reci diktatoru da se nećeš jebat s njim pa će te onda izjebat svi crnokošuljaši i to oni sa sicilije polu crnci a polu debili.tre911 wrote:Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)mocni majmun wrote:Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.tre911 wrote:
Negdje u antifašističkoj puli...
zasto bi ona uopce bila antifasist, ona je bila talijanka i u to doba nije bilo moderno bit antifasist, ali nju je zanimala gluma i zato je otisla u ameriku.
al nisi mi odgovorio na pitanje, dal bi ti mussoliniju reko ne, a da znas sta te slijedi poslije? stvari treba gledat u kontekstu vremena.
Guest- Guest
Postojali su druže oni što su Musoliniju rekli ne, a zvali su se partizani...Oni ne bi pičke ni ičega dali, osim po glavi...kao i naše afežeovkemocni majmun wrote:tre911 wrote:Dobro onda to treba tako uobličiti, fukala se sa njim( a u stvari žrtvovala) da ne bi duče neke druge kurve hebavao! nije ona ko ostale antifašistkinje o kojima su pjesme otpjevane; sjedi mara na kamen studencu stisla noge neda pi.ke njemcu :)mocni majmun wrote:ajde ti reci diktatoru da se nećeš jebat s njim pa će te onda izjebat svi crnokošuljaši i to oni sa sicilije polu crnci a polu debili.tre911 wrote:Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)mocni majmun wrote:
Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.
zasto bi ona uopce bila antifasist, ona je bila talijanka i u to doba nije bilo moderno bit antifasist, ali nju je zanimala gluma i zato je otisla u ameriku.
al nisi mi odgovorio na pitanje, dal bi ti mussoliniju reko ne, a da znas sta te slijedi poslije? stvari treba gledat u kontekstu vremena.
To ime je sramota poštenih antifašista i talijana u antifašističkoj Puli
2014-04-15
Pa ne može fašistkinja biti u antifašističkoj puli :DD i još usto po njoj da se i kino zove :) Rekoh ja veliku žrtvu je ona podnjela i zato je antifašistkinja, nije duče ni stigao druge jebavati pored nje, ono davala mu je i kad je htio i kad nije samo da druge žene ne obeščasti i to se treba nekako honorirati :)mocni majmun wrote:tre911 wrote:Dobro onda to treba tako uobličiti, fukala se sa njim( a u stvari žrtvovala) da ne bi duče neke druge kurve hebavao! nije ona ko ostale antifašistkinje o kojima su pjesme otpjevane; sjedi mara na kamen studencu stisla noge neda pi.ke njemcu :)mocni majmun wrote:ajde ti reci diktatoru da se nećeš jebat s njim pa će te onda izjebat svi crnokošuljaši i to oni sa sicilije polu crnci a polu debili.tre911 wrote:Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)mocni majmun wrote:
Mussolini je 1920 u Puli dobio šamar, to bi trebao znati.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ne može fašistkinja biti u antifašističkoj puli :DD i još usto po njoj da se i kino zove :) Rekoh ja veliku žrtvu je ona podnjela i zato je antifašistkinja, nije duče ni stigao druge jebavati pored nje, ono davala mu je i kad je htio i kad nije samo da druge žene ne obeščasti i to se treba nekako honorirati :)mocni majmun wrote:tre911 wrote:Dobro onda to treba tako uobličiti, fukala se sa njim( a u stvari žrtvovala) da ne bi duče neke druge kurve hebavao! nije ona ko ostale antifašistkinje o kojima su pjesme otpjevane; sjedi mara na kamen studencu stisla noge neda pi.ke njemcu :)mocni majmun wrote:ajde ti reci diktatoru da se nećeš jebat s njim pa će te onda izjebat svi crnokošuljaši i to oni sa sicilije polu crnci a polu debili.tre911 wrote:
Zato danas u puli ima kino po imenu njegove kurve alide vali :)
to su na kraju krajeva samo nagađanja, a ona nikad nije priznala da mu je bila ljubavnica, samo je priznala da je simpatizirala fašizam, a to nije ništa čudno jer je tad u italiji to bilo normalno. pula je bila antifašistička i mussolini je u puli bio samo jednom, a to je bilo 1920. poslije toga više nikad nije došao, samo je u svojoj biografiji rekao da tamo oduševljenje nije bilo tako veliko kao u drugim gradovima, a nikad nije spomenuo šamar, to je htio da se što prije zaboravi, čak ništa nije poduzeo niti protiv čovjeka koji ga je ošamario.
Guest- Guest
Pravo hrvatsko ime ovoga grada je Pulj,a ne Pula.
2014-04-22
ISTRA JE KOLIJEVKA HRVATSTVAjastreb wrote:Pravo hrvatsko ime ovoga grada je Pulj,a ne Pula.
bašćanska ploča je starohrvatski spomenik, pisan glagoljicom otprilike 1100. godine, ona pokazuje suverenitet hrvatskoga kralja Zvonimira, a ne nekog taljančića, može povezati s vremenom prije mletačke okupacije nad Krkom. oko 1116. godine pojavljuje se u Supetarskom odlomku nađenom u Svetom Petru u Šumi u Istri (12. stoljeće) . Jezik natpisa je hrvatsko - čakavski, s elementima liturgijskog crkvenoslavenskog jezika, a pismo je hrvatsko glagoljičko.a ne latinski. nema se šta odcijepati HRVATSKA istra kad smo svi HRVATI
Guest- Guest
Točno,ali vratimo onda Puli staro hrvatsko ime Pulj.
2014-04-22
Meni je svejedno je li Pola ili Pulj, samo da nije Pula, jer to znači kurac za rumunjskom.jastreb wrote:Točno,ali vratimo onda Puli staro hrvatsko ime Pulj.
Guest- Guest
mocni majmun wrote:Meni je svejedno je li Pola ili Pulj, samo da nije Pula, jer to znači kurac za rumunjskom.jastreb wrote:Točno,ali vratimo onda Puli staro hrvatsko ime Pulj.
Vidiš to nisam znao. Baš zato bi pozvao njihovu rumunjsku delegaciju u... ili NA Pulu.
Poštovane ekselencije,
mi smo već duže vremena u Puli, i čekamo Vas da i Vi dođete.
Pula je lijepo mjesto i držimo čvrsto Pulu još od 1943. Prije je to bila talijanska Pula, sada je naša.
IDS je isto u Puli. Jednom kad sjednete ovdje u Puli poželjet će te se vratiti.
Idite u Pulu jer mi već godinama u Puli.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pule je mladi magarac jel tako
2014-04-14
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Obavijest forumasima.
» Upozorenje forumasima
» Trilogija videa o forumašima
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Obavijest forumasima.
» Upozorenje forumasima
» Trilogija videa o forumašima
Page 1 of 1