Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 21 of 55
Page 21 of 55 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 38 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
inače prvo smo se pogledali onda popadali s fotelja
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
prava mala ženskicamarcellus wrote:kaja wrote:stvarno?marcellus wrote:dzango wrote:Ali žensko nađe baš najgrđu.marcellus wrote:
pa gle ja guglo i seljanka je na svakoj...
jebiga žensko se rađaš, neke stvari nama nisu urođene. Znam po kćerki. Gledamo nekidan na TV-u knjigu o džungli, mala nema još dvije godine. Pitamo "koja je ovo životinja", slon. Dobro. Koja je ovo, "vuk", dobro. Koja je ovo, nosojog. dobro. Pojavi se kaa, zmija. Što je ovo? Taška.
pa reci mi da to možeš naučit...
najozbiljnije. Oboje smo čuli, nije greška. Nemoj me pitat kako je povezala, mi nemamo pojma. Inače ima svoju tašku (na macu, nije od zmije) i jako je voli. I voli cipele, još od prije nego je prohodala. kad je išla van u kolicima uvijek je bilo ono ekstatično "cipeje, cipeje!"
geni.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:Pa gde joj nađe ovu sliku? Baš zlobno.Noor wrote:a čime sam ja Dragicu ocrnila?dzango wrote:
Niko žensko ne može da ocrni kao drugo žensko.
a šta je vređaš....mlada, prirodna i neizoperisana cura, šta fali?
Guest- Guest
tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
i jos ti je nadimak kaja. sjecam se kad je na net.hr-u tvoj screen name prokomentirao jedrilicar. ono, kad si netko izabere nick 'kaja'...
aj sad ti i tvoja ujkan ekipa dolijte vitriola...
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
i jos ti je nadimak kaja. sjecam se kad je na net.hr-u tvoj screen name prokomentirao jedrilicar. ono, kad si netko izabere nick 'kaja'...
kaja... a trebala je izabrati nešto kao "tiffany" ili "amber", nešto iz repertoara estradnih umjetnica iz las vegasa... i plesačica na štangi... jel.
2014-04-16
ti ko tvoja ujkan ekipa - udba style -> pa nisam na milicijskoj stanici na informativnom razgovoru, upravnice i pravobraniteljice za djecu. jesi li in the meantime kojem malom Romu, Srbinu ili Zidovu smrskala glavu ? najbolje ti za Madju pa per capita...kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
Guest- Guest
jedrilicar je bio odlican forumas, ali ste i njega uspjeli ispizditi i otjerati.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
kaja... a trebala je izabrati nešto kao "tiffany" ili "amber", nešto iz repertoara estradnih umjetnica iz las vegasa... i plesačica na štangi... jel.
Guest- Guest
a tebi fali kurac, al tak gadna ne buš ga ni vidjela nikad osim na slici.Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
2015-08-15
pa nisi glupačo kada nema više milicije, al dobro ti si još na mirku i slavkuMirkec&Slavkec wrote:ti ko tvoja ujkan ekipa - udba style -> pa nisam na milicijskoj stanici na informativnom razgovoru, upravnice i pravobraniteljice za djecu. jesi li in the meantime kojem malom Romu, Srbinu ili Zidovu smrskala glavu ? najbolje ti za Madju pa per capita...kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
bolje da su ti pokazivali životinje ko maloj a ne narodne heroje jugoslavije
možda bi ispalo žensko od tebe a ne ovako, imbecil sa titovom slikom
2015-08-15
jesam malom cigi, tvom braciMirkec&Slavkec wrote: jesi li in the meantime kojem malom Romu, Srbinu ili Zidovu smrskala glavu ?
2015-08-15
jebi ga, nije fer.....nema više fajta, šta je bilo, bilo je, tu se samo glasuje
ili dovedite evu, pa ajmo ispočetka
Guest- Guest
glasovanje je završilo. ovo je druga epizoda.Noor wrote:jebi ga, nije fer.....nema više fajta, šta je bilo, bilo je, tu se samo glasuje
sada mala musava cigančica i ja imamo nastavak
2015-08-15
kaja wrote:glasovanje je završilo. ovo je druga epizoda.Noor wrote:jebi ga, nije fer.....nema više fajta, šta je bilo, bilo je, tu se samo glasuje
sada mala musava cigančica i ja imamo nastavak
ajd, onda idem i ja po kokice :)
Guest- Guest
kaja wrote:pa nisi glupačo kada nema više milicije, al dobro ti si još na mirku i slavkuMirkec&Slavkec wrote:ti ko tvoja ujkan ekipa - udba style -> pa nisam na milicijskoj stanici na informativnom razgovoru, upravnice i pravobraniteljice za djecu. jesi li in the meantime kojem malom Romu, Srbinu ili Zidovu smrskala glavu ? najbolje ti za Madju pa per capita...kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
bolje da su ti pokazivali životinje ko maloj a ne narodne heroje jugoslavije
možda bi ispalo žensko od tebe a ne ovako, imbecil sa titovom slikom
U kojem bi kontekstu ovo "žensko" trebalo biti? Zlobno, tašto i tupavo? :) I što nedostaje narodnim herojima Jugoslavije?
Guest- Guest
to sto su karali ustase im je najveci nedostatak...
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:jedrilicar je bio odlican forumas, ali ste i njega uspjeli ispizditi i otjerati.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
jedriličar i ja smo si dobri, bil sam kod njega na braču, bil je i veber. Niko njega nije steral. Tebe nismo uspjeli, to je drugo
mikica mala kako se raspizdila...kaja wrote:a tebi fali kurac, al tak gadna ne buš ga ni vidjela nikad osim na slici.Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:mikica mala kako se raspizdila...kaja wrote:a tebi fali kurac, al tak gadna ne buš ga ni vidjela nikad osim na slici.Mirkec&Slavkec wrote:tebi fali glava. i imas deblje noge.kaja wrote:dudo, odgovori mi molim te na engleskom da vidimo kako si bistra..nemoj samo avoid eye contact i ono ostalo sa sredstva za čišćenje
bokte, tek je 18:07...a tebi je već širok Dunav, ravan Srem..ahahhaa
Guest- Guest
Page 21 of 55 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 38 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 21 of 55