Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 12 of 55
Page 12 of 55 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 33 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Leviathan2 wrote:jbte, jel bi imo za benzin da dojdes do rvackeRoki wrote:Noor wrote:pismejker wrote:Fin nacin da kazeš da ima veliku guzicu,jel?
pretjeruje gamad zločesta
proverim pa procenim...
vozim na eurodizel...
Guest- Guest
:DLeviathan2 wrote:jbte, jel bi imo za benzin da dojdes do rvackeRoki wrote:Noor wrote:pismejker wrote:Fin nacin da kazeš da ima veliku guzicu,jel?
proverim pa procenim...
2014-04-12
izmedju eve i norke, ebemte neupucena :PRegoč wrote:A ti bi da se zanima za tvoju guzu?Leviathan2 wrote:najgore je sto se svetac opredjelio za norkinu guzicu, izdajica
pih, os kupit elektricna kolica, domet s jednim punjenjem 800 kmRoki wrote:Leviathan2 wrote:jbte, jel bi imo za benzin da dojdes do rvackeRoki wrote:Noor wrote:pismejker wrote:Fin nacin da kazeš da ima veliku guzicu,jel?
proverim pa procenim...
vozim na eurodizel...
proverim pa procenim...
vozim na eurodizel...
ako kupujem elektircna kola-ili tesla s ili rimac...
Guest- Guest
E, jes ti problem izabrat! To je bilo jednoglasno odlučeno.Leviathan2 wrote:izmedju eve i norke, ebemte neupucena :PRegoč wrote:A ti bi da se zanima za tvoju guzu?Leviathan2 wrote:najgore je sto se svetac opredjelio za norkinu guzicu, izdajica
STARAC vs majmun, uništeo sam ga ko bugarsku skuštinu. Najjači sam forumaš, ja starac, niko me još nije pobedio ni u jednoj raspravi.
Guest- Guest
e prika moj, za to treba odvojit para, esla nekako al rimac nedostupan, al i moj fiat uno je cisto dobar, jest malo neudoban i to al za 5 eura napravi 800km, nije bedara , mada ce mi trebat veci auto jer ovaj na duge puteve umara,Roki wrote:Leviathan2 wrote:pih, os kupit elektricna kolica, domet s jednim punjenjem 800 kmRoki wrote:Leviathan2 wrote:jbte, jel bi imo za benzin da dojdes do rvackeRoki wrote:
proverim pa procenim...
vozim na eurodizel...
ma ja sam samo spomenuo sveca koji je bio na noz sa norkom al je ipak glasao za njezinu guzicu :D, to je bila kap previse u fajtuRegoč wrote:E, jes ti problem izabrat! To je bilo jednoglasno odlučeno.Leviathan2 wrote:izmedju eve i norke, ebemte neupucena :PRegoč wrote:A ti bi da se zanima za tvoju guzu?Leviathan2 wrote:najgore je sto se svetac opredjelio za norkinu guzicu, izdajica
Koliko bi trazio za auto u klasi 3000 kubika,da napravis isto,a nek bude i 50 Eura ista kilometraza :)Leviathan2 wrote:e prika moj, za to treba odvojit para, esla nekako al rimac nedostupan, al i moj fiat uno je cisto dobar, jest malo neudoban i to al za 5 eura napravi 800km, nije bedara , mada ce mi trebat veci auto jer ovaj na duge puteve umara,Roki wrote:Leviathan2 wrote:pih, os kupit elektricna kolica, domet s jednim punjenjem 800 kmRoki wrote:Leviathan2 wrote:
jbte, jel bi imo za benzin da dojdes do rvacke
vozim na eurodizel...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:e prika moj, za to treba odvojit para, esla nekako al rimac nedostupan, al i moj fiat uno je cisto dobar, jest malo neudoban i to al za 5 eura napravi 800km, nije bedara , mada ce mi trebat veci auto jer ovaj na duge puteve umara,Roki wrote:Leviathan2 wrote:pih, os kupit elektricna kolica, domet s jednim punjenjem 800 kmRoki wrote:Leviathan2 wrote:
jbte, jel bi imo za benzin da dojdes do rvacke
vozim na eurodizel...
120 soma za teslu s. biće za nekoliko godina, mada bih za tu kintu kupio starog, dobrog maseratija...
Guest- Guest
i ova je pristojna :Dkic wrote:
jedna pristojna Druunina :^^
monique fuentes ili esperanza gomez...
Guest- Guest
Prodao vjeru za guzicu, a?Leviathan2 wrote:ma ja sam samo spomenuo sveca koji je bio na noz sa norkom al je ipak glasao za njezinu guzicu :D, to je bila kap previse u fajtuRegoč wrote:E, jes ti problem izabrat! To je bilo jednoglasno odlučeno.Leviathan2 wrote:izmedju eve i norke, ebemte neupucena :PRegoč wrote:A ti bi da se zanima za tvoju guzu?Leviathan2 wrote:najgore je sto se svetac opredjelio za norkinu guzicu, izdajica
svele dušu prod'o u sekundiLeviathan2 wrote:ma ja sam samo spomenuo sveca koji je bio na noz sa norkom al je ipak glasao za njezinu guzicu :D, to je bila kap previse u fajtuRegoč wrote:E, jes ti problem izabrat! To je bilo jednoglasno odlučeno.Leviathan2 wrote:izmedju eve i norke, ebemte neupucena :PRegoč wrote:A ti bi da se zanima za tvoju guzu?Leviathan2 wrote:najgore je sto se svetac opredjelio za norkinu guzicu, izdajica
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:coco
znam da je coco ovo (koja uzgred ima srpsko poreklo), ja govorim ko su moji favoriti...
Guest- Guest
Page 12 of 55 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 33 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 12 of 55