Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 23 of 55
Page 23 of 55 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 39 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
svatko ima pravo na svoj subjektivni dozivljaj.maggie13 wrote:naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
Ipak smo ti i ja bliže..regionalno..
Guest- Guest
nalukni se nad septičku jamu, nikom nećeš falitiMirkec&Slavkec wrote:trolanje me ne zanima. odoh svirat. naluknem se poslije da vidim hoces li uz svesrdnu pomoc clanice MENSA-e, istrazivackog nounara i ostatka copora sastaviti koju suvislu.kaja wrote:oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zemljakinjo moja, jel'mi ovo hvala za ponuđenu pomoć..jesam ti rekla da sam za treniranje spremnaMirkec&Slavkec wrote:trolanje me ne zanima. odoh svirat. naluknem se poslije da vidim hoces li uz svesrdnu pomoc clanice MENSA-e, istrazivackog nounara i ostatka copora sastaviti koju suvislu.kaja wrote:oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
idi, odmori, pikaču, pa ćemo trenirat..
2014-04-11
mogu ja nešto pitati...Mirkec&Slavkec wrote:svatko ima pravo na svoj subjektivni dozivljaj.maggie13 wrote:naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
zašto u svakom postu budaletino stavljaš desetak simbola, životinjica i filmića
retardirana si ili šta?
ozbiljno, baš me zanima..
2015-08-15
a, duda svira....znamo komu ili čemu :))kaja wrote:nalukni se nad septičku jamu, nikom nećeš falitiMirkec&Slavkec wrote:trolanje me ne zanima. odoh svirat. naluknem se poslije da vidim hoces li uz svesrdnu pomoc clanice MENSA-e, istrazivackog nounara i ostatka copora sastaviti koju suvislu.kaja wrote:oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
Guest- Guest
nemojte mi moju protégée, jeste čule
2014-04-11
pokusaj smisliti nesto inteligentnije. doduse, to ce ici teze... evo, samo za tebe - bez smilies.kaja wrote:mogu ja nešto pitati...Mirkec&Slavkec wrote:svatko ima pravo na svoj subjektivni dozivljaj.maggie13 wrote:naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
retardirana si ili šta?
Guest- Guest
objektivne činjenice su na tvojoj straniMirkec&Slavkec wrote:svatko ima pravo na svoj subjektivni dozivljaj.maggie13 wrote:naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...maggie13 wrote:Ja sad tipujem na kaju, ocito je u PMS-u, a dudeta se pocela ponavljat samo..ustasija,milicija,udba..dudeta-pikacu, uzvratiiii :0) :D
2014-04-11
nema protekcija, kaja i ja meljemo u prahmaggie13 wrote:nemojte mi moju protégée, jeste čule
Guest- Guest
neka te. samo ti tipuj na kaju.maggie13 wrote:zemljakinjo moja, jel'mi ovo hvala za ponuđenu pomoć..jesam ti rekla da sam za treniranje spremnaMirkec&Slavkec wrote:trolanje me ne zanima. odoh svirat. naluknem se poslije da vidim hoces li uz svesrdnu pomoc clanice MENSA-e, istrazivackog nounara i ostatka copora sastaviti koju suvislu.kaja wrote:oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
Guest- Guest
ja ću je obučit pa ćete vidjeti vas dvije..Noor wrote:nema protekcija, kaja i ja meljemo u prahmaggie13 wrote:nemojte mi moju protégée, jeste čule
2014-04-11
luđe je ušla u dvoboj pa nećemo se lagat..koji pravi trnenr laže učenika..Mirkec&Slavkec wrote:neka te. samo ti tipuj na kaju.maggie13 wrote:zemljakinjo moja, jel'mi ovo hvala za ponuđenu pomoć..jesam ti rekla da sam za treniranje spremnaMirkec&Slavkec wrote:trolanje me ne zanima. odoh svirat. naluknem se poslije da vidim hoces li uz svesrdnu pomoc clanice MENSA-e, istrazivackog nounara i ostatka copora sastaviti koju suvislu.kaja wrote:oprosti što si ono pitalaMirkec&Slavkec wrote:nemas adekvatnog odgovora.
2014-04-11
znači nemaš objašnjenje, naprosto si debil. ok, hvala na odgovoruMirkec&Slavkec wrote:pokusaj smisliti nesto inteligentnije. doduse, to ce ici teze... evo, samo za tebe - bez smilies.kaja wrote:mogu ja nešto pitati...Mirkec&Slavkec wrote:svatko ima pravo na svoj subjektivni dozivljaj.maggie13 wrote:naslutila sam da je trenutno jača pa sam ti se ponudila za coaching..za trenericu spremnaMirkec&Slavkec wrote:
kakvog li iznenadjenja da tipujes na kaju...
retardirana si ili šta?
2015-08-15
izludila mi je dudetu pa je zabunom otišla na misu u 19 sati..
2014-04-11
Ne ometaj ženu, vidiš da svirakaja wrote:može još jedno pitanje?
Guest- Guest
go ahead, make my day.kaja wrote:može još jedno pitanje?
Guest- Guest
cime?kic wrote:
kaja opravdala svoju reputaciju :D
Guest- Guest
mogli ste odmah rec da je namjesteno za kaju i debeloguzu.
Guest- Guest
nadam se da se ne javljas s one mise i da ti nisu mozak isprale..borba tek slijedi..VIII. ofenzivaMirkec&Slavkec wrote:mogli ste odmah rec da je namjesteno za kaju i debeloguzu.
2014-04-11
Page 23 of 55 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 39 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 23 of 55