Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 38 of 55
Page 38 of 55 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 46 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Sve ludo ovih dana..da bar pozitivno..ajde, ljudi, jos malo..i meni je dosadila :P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ti se ne petljaj u ženske svađe ako si pametan.kic wrote:
ovo mene podsjeca na igranje Rizika, glavna taktika je uvijek udruzit se protiv trenutno najjaceg i decimirati ga..
tako je metilda sad nasla saveznika u dudette xD
fa ženka jednog foruma
u čemu da se ne dam... ti si nešto najljigavije što je gmizalo hrvatskim forumima ( ne čini li ti se da su ovo tvoje riječi) a da ne zna napisati tri rečenice izvan ad hominem prepucavanja... danas si sva puna sebe.. nije mala stvar postati alfa ženka jednog foruma...
Noor wrote:metilda wrote:
eto, koliko si intelektualna pokazuje to na nisi shvatila da ne pišem o tebi nego općenito o tome kakve dojmove želimo ostaviti svojim avatarima... koji mogu zavarati.. tako si ti guzata i sisata a to da si babuskara bome je istina... napiši de neki intelektualni post dulji od tri rečenice na nekoj od političlih tema koji nije ad hominem i uživaj u svojoj trenutačnoj ulozi alfa ženke... meni čist svejedno... ali da je nisi zaslužila - nisi - nemaš taj intelektualni potencijal poput pozitivne Neve i negativne dudetete
ne daj se metilda...budi jača od eve
u čemu da se ne dam... ti si nešto najljigavije što je gmizalo hrvatskim forumima ( ne čini li ti se da su ovo tvoje riječi) a da ne zna napisati tri rečenice izvan ad hominem prepucavanja... danas si sva puna sebe.. nije mala stvar postati alfa ženka jednog foruma...
Guest- Guest
odakle ti sad da sam našla saveznika u dudette??? Ona se nije ni oglasila a voli me kao i noor, međutim ta intelektualna razlika se toliko osjeća da ovaj put moram stati na stranu dudette .. osobni anomoziteti tu nemaju nikakve veze...kic wrote:
ovo mene podsjeca na igranje Rizika, glavna taktika je uvijek udruzit se protiv trenutno najjaceg i decimirati ga..
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sve ludo ovih dana..da bar pozitivno..ajde, ljudi, jos malo..i meni je dosadila :P
...i sve pijano, i sve drogirano...
A lepo sam mu rekao.metilda wrote:odakle ti sad da sam našla saveznika u dudette??? Ona se nije ni oglasila a voli me kao i noor, međutim ta intelektualna razlika se toliko osjeća da ovaj put moram stati na stranu dudette .. osobni anomoziteti tu nemaju nikakve veze...kic wrote:
kic wrote:
a neki dan unistile forum u medjusobnoj kavgi skoro..
Metilda, čemu ljubomora? Noor nikoga nije ni na što prisilila, mogla si se i ti zakvačiti s nekim pa pobiediti za prsa.
dzango wrote:Ti se ne petljaj u ženske svađe ako si pametan.kic wrote:
mudro zboriš
Regoč wrote:pa pobiediti za prsa.
khm... ovo je bilo zločesto
ludo B-)dzango wrote:maggie13 wrote:Sve ludo ovih dana..da bar pozitivno..ajde, ljudi, jos malo..i meni je dosadila :P
...i sve pijano, i sve drogirano...
2014-04-12
metilda wrote:fa ženka jednog forumaNoor wrote:metilda wrote:
eto, koliko si intelektualna pokazuje to na nisi shvatila da ne pišem o tebi nego općenito o tome kakve dojmove želimo ostaviti svojim avatarima... koji mogu zavarati.. tako si ti guzata i sisata a to da si babuskara bome je istina... napiši de neki intelektualni post dulji od tri rečenice na nekoj od političlih tema koji nije ad hominem i uživaj u svojoj trenutačnoj ulozi alfa ženke... meni čist svejedno... ali da je nisi zaslužila - nisi - nemaš taj intelektualni potencijal poput pozitivne Neve i negativne dudetete
ne daj se metilda...budi jača od eve
ajd ne kmeči ko dijete u vrtiću, dogodine možda i ti postaneš alfa, ako želiš...evo ti moja kruna, inače herc te bu klopil
da, možda bi to mogle biti moje riječi, koje sam ti odavno uputila, a ti ih iz dana u dan samo potvrđuješ...go ahead, rekla bi tvoja najnovija prijateljica dudaljka
Guest- Guest
Regoč wrote:Metilda, čemu ljubomora? Noor nikoga nije ni na što prisilila, mogla si se i ti zakvačiti s nekim pa pobiediti za prsa.
a čemu...pa nemaš goreg od ženske zavisti
vidjeli smo to i u prvoj rundi...tri su se našle na popisu, evo..ova je četvrta.
Guest- Guest
dzango wrote:A lepo sam mu rekao.metilda wrote:odakle ti sad da sam našla saveznika u dudette??? Ona se nije ni oglasila a voli me kao i noor, međutim ta intelektualna razlika se toliko osjeća da ovaj put moram stati na stranu dudette .. osobni anomoziteti tu nemaju nikakve veze...kic wrote:
a najbolje je kad o nečijem intelektualnom nivou priča osoba čija se intelektualnost svodi na c/p tuđih tekstova po religiji i denkverbotu, jer na drugi način nije u stanju izraziti svoj stav. neš ti intelektualke...
Guest- Guest
Regoč wrote:Metilda, čemu ljubomora? Noor nikoga nije ni na što prisilila, mogla si se i ti zakvačiti s nekim pa pobiediti za prsa.
Jezuš i Marija, ja ljubomorna na noorina naklapanja??? kad je noor napisala neki kvalitetan post o trentačnoj političkoj situaciji ovdje na vijestima? stavi mi ga pa ću razmisliti o svojim mišljenjima o njoj..
Guest- Guest
sad bi nes rekao, ali mentor dzango ce me opet poklopit..
postoji li alfa zenka uopce.
Noor wrote:dzango wrote:A lepo sam mu rekao.metilda wrote:odakle ti sad da sam našla saveznika u dudette??? Ona se nije ni oglasila a voli me kao i noor, međutim ta intelektualna razlika se toliko osjeća da ovaj put moram stati na stranu dudette .. osobni anomoziteti tu nemaju nikakve veze...kic wrote:
a najbolje je kad o nečijem intelektualnom nivou priča osoba čija se intelektualnost svodi na c/p tuđih tekstova po religiji i denkverbotu, jer na drugi način nije u stanju izraziti svoj stav. neš ti intelektualke...
pa stavi i ti neki suvisli c/p bilo s čega a što ima veze s navedenom temom.. cijenit ću to...
Guest- Guest
kic wrote:
sad bi nes rekao, ali mentor dzango ce me opet poklopit..
postoji li alfa zenka uopce.
googlaj. :P
Guest- Guest
Noor wrote:Regoč wrote:Metilda, čemu ljubomora? Noor nikoga nije ni na što prisilila, mogla si se i ti zakvačiti s nekim pa pobiediti za prsa.
a čemu...pa nemaš goreg od ženske zavisti
vidjeli smo to i u prvoj rundi...tri su se našle na popisu, evo..ova je četvrta.
da zavist na tebe.. Jesus i Marija... trebalo bi biti debela luzerica za tebi zavidjeti što si osvojila ulogu alfa ženke.. naprosto me iritiraš pa reagiram i to je to.. a ne bi mi se ovoliko gadila da ne iznosiš stvari koje sam iznijela u dobroj namjeri kao loše i negativne... to su obilježja prave trač osobe u koju se ti savršeno uklapaš...
Guest- Guest
Ne bi znao. Ja nisam intelektualan.Noor wrote:dzango wrote:A lepo sam mu rekao.metilda wrote:odakle ti sad da sam našla saveznika u dudette??? Ona se nije ni oglasila a voli me kao i noor, međutim ta intelektualna razlika se toliko osjeća da ovaj put moram stati na stranu dudette .. osobni anomoziteti tu nemaju nikakve veze...kic wrote:
ok ako je Eva bila dugo alfa zenka foruma, i Noor je otjerala i preuzela teritorij..
da li to znaci da je Regoch beta na kvadrat muzjak? :^^
Page 38 of 55 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 46 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 38 of 55