Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
treći? drugi? oba?...Tommy Ramone wrote:Ak je vama normalna reakcija Lokomotivinih igrača kod "akcije" za treći gol
marin kurtela- Posts : 149
2014-04-19
:protest1:Tommy Ramone wrote:onda budite slijepci i dalje
Oba, ali drugi pogotovo.mlinka wrote:treći? drugi? oba?...Tommy Ramone wrote:Ak je vama normalna reakcija Lokomotivinih igrača kod "akcije" za treći gol
Guest- Guest
tominjo, još jednom. boli me kiki za mamića. to što je on krao ili nije ili tko god da je krao, nema veze s time da ću ići na tekmu i drukati za dinamo. znači idem na tekmu zbog dinama a ne zbog mamića, bojsa ovog ili onog. kad mamić ode i dalje bum išao. ne vidim tu nikakav problem. jel ga podržavam, jel sam s njim cugao, jel sam dobio ikada besplatne karte ili išao na besplatno gostovanje? nisam. dok mnogi koji ga sad pljuju jesu. meni odlazak ne tekmu nije podržavanje mamića. to što bojsima i zzdovcima jest isto, a sad je i tebi, to je vaš stav i vaš problem. moj nije. meni to nije isto.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nisam ni rekao da je odlazak na tekmu i navijanje za Dinamo podržavanje Mamića. Ali iz postova bi se dalo zaključiti da se nadate kak bude Mamić ipak ostao. Za Sporta je jasno da to hoće ali mi nije jasno zakaj ste vas dvojica na njegovoj strani. Ili ovo žmirenje na očite lakrdije u prvenstvu. Mene to uopće ne veseli.
Guest- Guest
zadnji put govorim, jebe mi se za mamića. a ti ak nisi nakon toliko godina skužio moju a i mlinkinu zajebanciju koja je ironija u većini slučajeva, onda ti ne mogu pomoći. a kaj se tiče lakrdije, ti bi prvi trebao znati, da je nogomet na ovim prostorima lakrdija još od juge. ili su sad svi zaboravili štimce, canjuge, spajiće, vidoševiće, šajbere, planiniće, zvezdu, maksimovića, croatiu, kirigina, čmartizan i sva namještanja i sranja desetlječima. ono, sve je baš sa mamićem krenulo i jedino dinamo krade. e tu priču ne prihvaćam niti ću je ikad prihvatiti. previše godina imam da bi glumio većeg katolika od Pape. ili kak bi jedan striček s dugom kosicom rekao: "nek prvi baci kamen onaj koji nije griješio."
2015-08-19
za Mamića i Krista protiv komunista....ne daj se Zdravko....Zdravko je krao,ali je i dDinamu dao,ovi kradu a nikome ne dadu
Ne znam po čemu izvodiš zaključak da ja bezuvjetno hoću da Mamić ostane ? Još na net-u sam i prije 6-7 godina i prije 3 godine i prije 1 godinu i nakon kaj su ga prvi put uhapsili, pisao, da ako mu dokažu bilo kakvu krivnju i malverzacije neka ga strpaju u prdekanu i o tome nema nikakvih razgovora. Opet ponavljam, u Dinamo me nije doveo Mamić već osoba sa mog avatara i o tome također nema razgovora, jedino je istina da me (i ne samo mene) Mamić iz Dinama može izbaciti kad god hoće jer ima dovoljan broj ruku. Shodno tome ne osjećam da sam Mamiću išta dužan, ali ću ga podržavati sve dok mu netko ne dokaže krivnju da je pokrao te silne milijune iz Dinama koji mu se stavljaju na teret i za mene je to potpuno normalno i fer prema osobi kojoj se, čak i da mu se dokaže krivnja, moraju priznati i određene i to ne male zasluge za ono što Dinamo predstavlja u posljednjih 10-11 godina i u Hrvatskoj, a i u Europi. I netreba zaboraviti da i oko 80 % hrvatske reprezentacije, koja se u tom razdoblju plasirala na gotovo sva velika natjecanja, čine igrači koji su prošli kroz Dinamo. I to ne zato što ih je netko u tu reprezentaciju "ugurao" već zato jer im je u njoj mjesto koje su svojim igrama i kvalitetom zaslužili.Tommy Ramone wrote:Nisam ni rekao da je odlazak na tekmu i navijanje za Dinamo podržavanje Mamića. Ali iz postova bi se dalo zaključiti da se nadate kak bude Mamić ipak ostao. Za Sporta je jasno da to hoće ali mi nije jasno zakaj ste vas dvojica na njegovoj strani. Ili ovo žmirenje na očite lakrdije u prvenstvu. Mene to uopće ne veseli.
Last edited by Zeko on 30/11/2015, 20:38; edited 1 time in total (Reason for editing : ggcfxg)
Zeko-
2015-08-26
S obzirom na lovu s kojom je raspolagao svo ovo vrijeme i nije previše napravio. Je prodalo se dosta igrača iz Dinama koji su nositelji reprezentacije ali sad pomalo izlaze na vidjelo pravi motivi svega toga. Možda se on i izvuče uz dobre odvjetnike ali to je nebitno, maznuo je hrpu love iz kluba za koji je kao posvetio život...je da se besramno obogati. Kaj se mene jedina satisfakcija bi bila da se cijeloj obitelji zaplijeni imovina i vrati Dinamu. A kaj se tiče lige sramotno je da se uz svu nadmoć još služimo i prevarama kao da nam Lokomotiva mora pustit golove ili da se mjesec dana taji kak je odgođen kup. Da se protiv nas sudi morali bi se prošetat ligom a ne obrnuto da se mučimo uz sudačke pogurance.
Guest- Guest
kak tebe jebe taj odgođen kup za nevjerovat. mene više jebe kak hajduk nije htio igrati derbi u nedjelju nakon što smo igrali lp u srijedu. jel to pak tebi normalno i od strane hajduka i hns-a koji je odabrao taj termin? kak smo s rijekom mogli igrati u nedjelju. a da se samo vratimo u prošlost pa se sjetimo raznoraznih odgoda zbog vremenskih uvjeta na poljudu.
a to o pogurancima pa ak te je to tak smetalo zašto si do ove sezone onda išao uživo gledati te krađe. kaj si tek ovu sezonu "progledao".
a to o pogurancima pa ak te je to tak smetalo zašto si do ove sezone onda išao uživo gledati te krađe. kaj si tek ovu sezonu "progledao".
Last edited by kuracodigraca on 30/11/2015, 22:28; edited 1 time in total
2015-08-19
operw wrote:mamića za predsjednika
Al je Bog poslao jednog covjeka
Velikog srca, sportskog duha
Genijalnog Mamica
Bez dlake na jeziku
Koji ima za sve sluha
Velikog srca, sportskog duha
Genijalnog Mamica
Bez dlake na jeziku
Koji ima za sve sluha
Boli me kurac za Hajduk, oni su ispali smradovi jer nisu htjeli igrat u nedjelju, smeta me kaj su tajili da je odgođena utakmica. Išao sam i prije na utakmice i idem i sad jer volim Dinamo ali ne volim da se mom klubu sude sumnjivi penali i suci ih guraju jer po svemu im to ne treba, po snzi kluba i ekipe. Smetalo me prije, smeta me sad, nekad je to izraženije nekad nije.
Guest- Guest
Koliko si djece usrecio ti
Znaju samo roditelji
Samo slusa , ima place
Znaju Mamic dace
Tebe treba proglasiti
Za sportskog sveca
Znaju samo roditelji
Samo slusa , ima place
Znaju Mamic dace
Tebe treba proglasiti
Za sportskog sveca
Last edited by muckodjubre on 30/11/2015, 22:37; edited 1 time in total
jebe te lokomotiva a ne jebe te uzrok te lokomotive ili uzrok da je glava postao glava. znači projekt lokse u prvoj ligi je bio odgovor na štimčevo, uz odobrenje hajduka, širenje lige na 16 klubova u svrhu toga da će hajduk lakše doći do titule ak ne igra 4 puta sa dinamom, rijekom itd. a ak je tebi regularna sezona 2003/04 i 2004/05 onda imaš amneziju. hajduk, sa štimcem i grgićem je kupovao utakmice kao i zagreb primjerice kad je bio prvak. znači čitav zg priča da je zagreb dao za suce milju ojra. i onda je mamić rekao tu glasovitu izreku da je shvatio da na pošten način ne može do titule. kaj se mene tiče, možemo odmah svi pošteno ali svi a ne da na poljudu padaju baklje po terenu ili po stanovima lete kamenice u glavu igračima dinama. ili da igrači neretve nakon remija pjevaju ja te volim hajduče. kaj se poštenja tiče tu mi ni tovari ni ostali nemaju kaj soliti pamet. jel spajić kupova suce, na kaj je ličio projekt mladosti 127. ono vojska stoji uz teren ko u rumunjskoj 70-tih godina
2015-08-19
O čemu ti bulazniš ? On, ako je ukrao, dobri odvjetnici mu samo mogu pomoći da dobije manju kaznu, ali to ga ne oslobađa činjenice da je ukrao. Ako ga pak oslobode krivnje, to znači samo i jedino to da nije ukrao. Amen. Ovo o Lokomotivi i puštanju golova od strane Lokomotive je nebuloza na kvadrat i samo je dokaz kol'ko si zadojen mržnjom prema, možda ne Dinamu, ali Mamićima sigurno, jer Dinamo je za vas Mamić dok to za mene nikada nije bio i nikada neće biti. To je, jednostavno, sramotno kaj vi pokušavate napraviti i ja ti garantiram da je Mamić bar 50 % jači nego kaj u stvari je, samo zato kaj ima vas za protivnike. Vi sad više ni sami neznate kaj bi izmislili i sad vam je glavna fora kak je Lokomotiva pustila golove Dinamu. A kad pogledaš utakmicu u kompletu i Lokomotiva je imala 2-3 šanse koje je Eduardo skinuo i to kod 1:1, da ne govorimo o Zeleniki koji je skinuo 5-6 zicera. Kažem, valjda njemu nisu rekli da treba pustiti. I koji je posebni problem u odgodi kupa ? Pa jebote, englezi svoj FA kup igraju u razmaku od par mjeseci i nitko ne postavlja problem oko toga. Sad si se našao podržavati hajdukovo kmečanje u vezi toga, pa 'ko im je kriv kaj su ispali iz Europe već početkom ljeta i sad nemaju na osnovu čega tražiti odgodu ? Posebno Hajduk koji posljednju prvenstvenu utakmicu protiv Dinama u Splitu NIJE ŽELIO pomaknuti za jedan dan kasnije, pa je Dinamo u Splitu igrao 2 dana nakon Arsenala u Zagrebu. Nađi mi još jedan primjer u Europi da je ijedan klub koji igra LP svoju prvenstvenu utakmicu odigrao 2 dana nakon Lige prvaka. UVIJEK, oni koji LP igraju u utorak prvenstvo igraju u subotu, a oni koji LP igraju u srijedu, prvenstvo igraju u nedjelju. To je praksa u cijeloj Europi i samo se Hajduk našao i na to nije pristao, a sad nemaju srama i kmeče jer je Duinamo odgodio kup !!!! Sramotno i od njih, a bogami i od tebe koji sad to podržavaš.Tommy Ramone wrote:Možda se on i izvuče uz dobre odvjetnike ali to je nebitno, maznuo je hrpu love iz kluba za koji je kao posvetio život...je da se besramno obogati. Kaj se mene jedina satisfakcija bi bila da se cijeloj obitelji zaplijeni imovina i vrati Dinamu. A kaj se tiče lige sramotno je da se uz svu nadmoć još služimo i prevarama kao da nam Lokomotiva mora pustit golove ili da se mjesec dana taji kak je odgođen kup. Da se protiv nas sudi morali bi se prošetat ligom a ne obrnuto da se mučimo uz sudačke pogurance.
Zeko-
2015-08-26
a slučaj milović ti je ok. mislim, meni se živo jebe jel se milović očistio kartona za derbi. pa jebote nije messi nego panj. ali što bi bio da se primjerice antolić očistio. onda bi bilo neregularno a ovak je lukavština.
i još nekaj za odgodu. pošto inter igra u petak s rijekom ne može onda igrati kup u srijedu. a pošto je dinamo igrao u nedjelju ne može igrati u utorak. neki bundesligaši su odgodili kup ali eto to je sad problem a nije da bi dinamo ili inter igrali tekmu nakon 48 sati
i još nekaj za odgodu. pošto inter igra u petak s rijekom ne može onda igrati kup u srijedu. a pošto je dinamo igrao u nedjelju ne može igrati u utorak. neki bundesligaši su odgodili kup ali eto to je sad problem a nije da bi dinamo ili inter igrali tekmu nakon 48 sati
2015-08-19
i još jedno, jesu našli crtače svastike? čak je i mamić, velika glava, već drugi put završil u zatvoru ali drug ranko i milicija ne mogu naći dvojicu snifača ljepila
2015-08-19
Bože dragi koji ste vi likovi, samo vi nastavite gurat glavu u pijesak i nalazit ovakva smiješna opravdanja za sve. Potpuno ste izgubili dodir sa stvarnošću.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50